Téma #173
Autor:Repulsion
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:30.03.2006 17:32
Počet návštěv:2943
Počet názorů:69

Legalizovat prostituci nebo ne?

A opatřit ji příslušnou legislativou. Proč by prostitutky neměly řádně vykazovat a danit své příjmy?

Názory
30.03.2006 18:14
Pavla
ano. je zajímavý, že je to nejstarší řemeslo světa a není legalizováno. Ať jsou klidně jako osvč a pěkně vyplňujou formuláře daňovýho přiznání. Myslím, že by se na finančáku dost bavili :)))
30.03.2006 18:18
Repulsion
Pavla napsal(a):
Myslím, že by se na finančáku dost bavili :)))
Nějakou dobu nejspíš jo, ale po určité době by si na to všichni zvykli a nikomu už by to nepřišlo.
30.03.2006 18:22
Repulsion
Nákladové položky:

Prezervativy: 3 600 Ks á (kolik teď stojí gumy?)
Bič kožený: 2 200 Kč
Pouta policejní: 260 Kč
Lubrikační gel: 50 x 260 Kč
atd.
30.03.2006 18:27
Pavla
spíš ty služby, Igore, ty služby :))
30.03.2006 18:39
Repulsion
Pavla napsal(a):
spíš ty služby, Igore, ty služby :))
Služby jdou do výnosů. Ale musely by holky vykazovat také nějaké výdaje, aby tolik neplatily.
30.03.2006 18:49
Pavla

jen ať platěj, já taky ze svého hubeného státního platu látám díry v rozpočtu, tak co by nemohly ony?
Je to práce zábavná a ještě za to dostávaj prachy, tak proč ne?

30.03.2006 18:51
pozorovatel
jsem naprosto pro
nehledě na to, že se legalizací prostituce trochu sníží
ale hlavně už bude tak nějak hlídaná

nejlepší pasák stát:)))
31.03.2006 10:17
Monty
Jsem taky pro... už z toho důvodu, že ty daňový úniky jsou obrovský, protože luxusní štětka si vydělá třeba za dva večery totéž, co úřednice za celej měsíc a tý druhý chuděře to stát zkrouhne. Tak proč by nemohl štětce? Práce jako práce...
31.03.2006 10:27
Confused Garth
Já jsem taky jednoznačně pro.
Třeba by nakonec zajít si k prostitutce bylo stejně normální, jako zajít si na masáž, když Tě bolí záda. Zajít si do kina, když máš náladu na dobrý film. Zajít si do baru, když máš chuť se ožrat. Zajít si do dobré restaurace, když máš gurmánské choutky.
Byly by pak velké komplexy s komplexními službami, ale také osvědčené řemeslnice a řemeslníci se stálou klientelou.
A nikdy by jako dnes nemusel k prostituci cítit odpor jen proto, že prostitutky a prostituti neodvádí daně, zatímco ostatní ano...
31.03.2006 10:31
Repulsion
Navíc bys byl jako zákazník chráněn zákonem o ochraně spotřebitele...
31.03.2006 10:37
Monty
Repulsion napsal(a):
Navíc bys byl jako zákazník chráněn zákonem o ochraně spotřebitele...
No, už vidím, jak jdeš reklamovat šukání s kurvou na ČOI nebo kam...
31.03.2006 10:47
Repulsion
Proč ne? Třeba kdyby mi podstrčili kurvu s prošlou záruční lhůtou.
31.03.2006 10:49
Monty
Repulsion napsal(a):
Proč ne? Třeba kdyby mi podstrčili kurvu s prošlou záruční lhůtou.
A budou mít kurvy datum expirace vytetovanej na zádech nebo si ho musíš vyvodit sám podle dat v občance? :o)
31.03.2006 10:50
Confused Garth
Nebo prostituta s penisem, který by nesplňoval standardy eurorozměrů..
31.03.2006 10:54
Repulsion
A taky bys moh být pojištěný, kdyby tě třeba při tom klepla pepka...
31.03.2006 10:56
Monty
Confused Garth napsal(a):
Nebo prostituta s penisem, který by nesplňoval standardy eurorozměrů..
A ty bys kupoval zajíce v pytli? Teda nestandardní penis v kalhotách? :o)
Když chci platit za službu, musím bejt přece předem informovanej o tom, čím mi hodlá subjekt posloužit. Když si objednám na úklid vodní vysavač Rainbow, tak si pak nenechám domů poslat bábu s mechanickou metlou, že jo. :o)
31.03.2006 11:16
Confused Garth

Monty. To víš, ne každý obchodník Ti musí říct zprvu pravdu.
A pak si představ dobře rostlého, hezkého sexy prostituta, domluvená dobrá cena... Klient už se těší na požitek z dobré služby a najednou drobný rozpor a úvodními informacemi... Nemusí to být velký rozpor, 10 cm bohatě stačí na frustraci - jít do toho či nejít. Samozřejmě, ve střízlivé fázi domlouvání by se rozhodl jednoznačně jinak...

Nehledě na to, že bych mohl pracovat v EU kontrolní komisi pro zjišťování kvality prostitutů a jejich rozměrů...

31.03.2006 11:29
Monty
Tak třeba ti jako náhradu škody zahraje dobře rostlý, hezký sexy prostitut na mandolínu...
31.03.2006 18:33
Hana
já jsem pro legalizaci ze všech výše uvedených důvodů - a hlavně proto že já prostitutka nejsem - to bych asi protestovala (nekřesťansky, Repe :o))
31.03.2006 19:52
Confused Garth

Kdybych měl být na dně, zkusil bych se živit jako prostitut. Úplně ošklivý nejsem a už jsem prozkoumal nějaké prostitutské taktiky získávání klientely. Díky tomu, že je prostituce nelegalizovaná je to docela snadné téměř pro kohokoliv.

[ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)