Názory |
31.03.2006 12:58
Shammann
|
stanislav napsal(a): ukázkou přiblblosti těhle kreaturek byl ten pořad peříčko na Nově. to byli pěkný trubky. co se tam ukazovali. "stylový erotický pořad pro dospělé"
:-)))))))))))))) |
31.03.2006 13:05
stanislav
|

Právě díky erotickým skulpturám jsou chrámy v Khajurahu tak populární. Neschází jim však ani humor - milenecký pár je vyrušen opicí, slon, uculující se nad nemravnostmi je jediný v celém areálu, který se nedívá dopředu... (11. století přibližně) a tahle civilizace byla v otázce sexu mnohem normálnější než křesťanská Evropa, která sice propaguje ty hodnoty a věci o kterých tady plká bříza, ale skutek tedy setsakra utek... jak historie jasně naznačuje... |
31.03.2006 13:35
Shammann
|
stanislav napsal(a):  Právě díky erotickým skulpturám jsou chrámy v Khajurahu tak populární. Neschází jim však ani humor - milenecký pár je vyrušen opicí, slon, uculující se nad nemravnostmi je jediný v celém areálu, který se nedívá dopředu... (11. století přibližně) a tahle civilizace byla v otázce sexu mnohem normálnější než křesťanská Evropa, která sice propaguje ty hodnoty a věci o kterých tady plká bříza, ale skutek tedy setsakra utek... jak historie jasně naznačuje... vřele doporučuji sehnat si kámasútru ve slovenském vydání, velmi sem se pobavil, zvláště pak na poli lingvistiky.. |
31.03.2006 13:37
stanislav
|
http://www.ideon.cz/arch/modules.php?set_albumName=Chr%E1myKhajuraho&id=IMG_
8298&op=modload&name=gallery&file=index&include=view_photo.php
ani koníky nešetřili... Indové obšourní... :o) |
31.03.2006 13:39
Shammann
|
zvrhlý je svět |
31.03.2006 13:43
stanislav
|
Shammann napsal(a): zvrhlý je svět ještě že to všechno není jen na těch zvrácencích vůkol, co nechápou, jak to je, ještě že bříza bdí! a pravdu a lásku dští.... :o)) |
31.03.2006 13:47
Shammann
|
A přece nás někdo spasí (ale zatím nemám jasno, zda-li to bude Repulsion anebo Bříza) |
31.03.2006 13:51
stanislav
|
já kdyby udělal sektu Repulsion, hnedle do ní lezu. už teď ho mám za proroka, ale nesměl by vybírat moc velký poplatky, protože jsem chudý člověk a spořínek k tomu. k břízovi do sekty bych nelez, je na mě moc ohnivej a asi bych brzy chytnul nějakou tu fóbii... ale nic proti němu, čestní lidé jsou solí země! |
31.03.2006 13:55
Shammann
|
Mě přijde, že Repulsion je sice rád naším prorokem, ale zakládat sektu asi nebude, páč je selfmademan.
Ale Bříza by naopak sektu založit mohl, její členové by potírali činy proroka a svět by byl v rovnováze... |
31.03.2006 13:57
stanislav
|
blondýna napsal(a): po čase zjistíš, že skutečně nemůžeš navázat vztah s někým, kdo ti sice položí v kuchyni linoleum, ale do do zpráv na mobilu ti napíše něco jako: jestly se chceš vidět, dyštak se ozvy. tak co s tím mám dělat?
určitě to byl skvělý člověk, jen blondýna je úchylně závislá na správně napsaném sdělení. ale v podstatě jde o obsah a ne o formu, že. já bejt ženskou, tak s tím chlapem do toho jdu! pravopis nepravopys! |
31.03.2006 13:58
Shammann
|
stanislave zvládneš položit linoleum? |
31.03.2006 14:00
stanislav
|
Shammann napsal(a): Mě přijde, že Repulsion je sice rád naším prorokem, ale zakládat sektu asi nebude, páč je selfmademan. Ale Bříza by naopak sektu založit mohl, její členové by potírali činy proroka a svět by byl v rovnováze... bříza by nebyl dobrý vůdce sekty. neumí se vloudit do přízně davu, chce za každou cenu být tak trošičku morální elitář. s tímhle vybavením nemůže dělat vůdce. správný vůdce sem tam ovečkám i zalichotí a podrbe je za ouškem... |
31.03.2006 14:01
stanislav
|
Shammann napsal(a): stanislave zvládneš položit linoleum? zvládnu položit sebe na kanape, tím můj um začíná i končí... |
31.03.2006 14:06
Shammann
|
stanislav napsal(a): Shammann napsal(a): Mě přijde, že Repulsion je sice rád naším prorokem, ale zakládat sektu asi nebude, páč je selfmademan. Ale Bříza by naopak sektu založit mohl, její členové by potírali činy proroka a svět by byl v rovnováze... bříza by nebyl dobrý vůdce sekty. neumí se vloudit do přízně davu, chce za každou cenu být tak trošičku morální elitář. s tímhle vybavením nemůže dělat vůdce. správný vůdce sem tam ovečkám i zalichotí a podrbe je za ouškem... Ale to on by si samozřejmě Bříza ovečky vybíral, by byly podobny vůdci svému, to by pak mohl moralizovat od rána do večera a všichni přítomní by tleskali a provolávali mu slávu.. |
31.03.2006 14:11
stanislav
|
bříza nemá vůdcovský tendence, v tomhle vyniká Repuls mnohem víc, ten by se dle mne nezdráhal tak uplně vést zbloudilé k cestě pravé, takže o tom dál teoretizovat nemá dle mě ceny. co? se v práci kapku nudíš, Šamšulíne? my máme uplně prázdno po dlouhý době, a je mi hned líp, bez hostů, co pruděj.... :o) |
31.03.2006 14:16
Shammann
|
Nenudim, lítám tady jako pošuk...čtenáři sou hladoví po nové hudbě...někdo je musí nasytit.. |
31.03.2006 14:20
stanislav
|
Shammann napsal(a): Nenudim, lítám tady jako pošuk...čtenáři sou hladoví po nové hudbě...někdo je musí nasytit.. já poslouchám v reproduktorcích český rozhlas radio Wave, docela to jde... |
31.03.2006 14:28
bříza
|
Jen do mě - pacholci. Šamane - kdybych "já" nebyl "já" - ale ten chlápek z Hlinska o kterém píši, nevylučoval bych to .... ;).
hele - fakticky: vy se tu strefujete do mě a mých názorů, jako bych byl kdovíjaký exot. Jenom proto, že jsem nedržel pusu, jako ostatní, co mi soukromě do pošty píší, že se mnou souhlasí, ale na tuhle "debatu" nemají ? (žaludek, čas, odvahu ...) Vždyť vy mě - jako kašpárka - potřebujete, abyste se měli proti komu předvádět!
O pravdu tady přeci vůbec nejde .... tu určuje v takovéhle debatě evidentně množství a síla hlasu |
31.03.2006 14:34
Repulsion
|
Ty jo. Tak oni mají čas, odvah, žaludek psát břízovi soukromě do pošty, ale tady drží hubu. No nejsou to piče pokrytecké? |
31.03.2006 14:34
stanislav
|
čus břízo,
přesně tohle vždycky říkal Zdeněk, že mluví za ty slušné, co se nikdy neexponujou, tenhle argument miluju: "jsou nás tisíce, ale nejsme vidět"... :o)
a přiznám se, že bych si klidně i bez tvých replik vystačil, bych moh s šamánkem plkat na libovolný téma, mně je to fuk... |