Názory |
31.03.2006 15:01
bříza
|
Shammann napsal(a):
Pakliže mě něco takhle udeří, hledat nemusím, jsem udeřen, tudíž vidím a vím.
- a to je právě ta chyba. Že nepochybuješ - ;) |
31.03.2006 15:02
stanislav
|
Husák s Brežněvem.... :o)))) břízo, teďs mě dostal. ta tvoje kombinace humoru s obranou čistoty a morálky je dycky děsně supr. se nediv, že se pak týpci na to dycky chytnou.... |
31.03.2006 15:03
bříza
|
Repulsion napsal(a): četl jsi to podrobně? NE - já čtu zásadně jen souhlásky ;) |
31.03.2006 15:03
Shammann
|
bříza napsal(a): Shammann napsal(a):
Pakliže mě něco takhle udeří, hledat nemusím, jsem udeřen, tudíž vidím a vím.
- a to je právě ta chyba. Že nepochybuješ - ;) mám tedy pod každý tvůj názor, s kterým nebudu souhlasit napsat že pochybuji? |
31.03.2006 15:04
Shammann
|
bříza napsal(a): Repulsion napsal(a): četl jsi to podrobně? NE - já čtu zásadně jen souhlásky ;) ahá!:-) |
31.03.2006 15:05
Repulsion
|
stanislav napsal(a): Jenže se do toho nesnažíš nikomu kecat. To máš asi tak: Když budu nahlas říkat, že nejím maso proto a proto, veřejně tím prezentuji svou pravdu.
Ale když budu nahlas vykřikovat, že pojídání masa je hnusné a kdo žere maso je necita, co svým jednáním podporuje já nevím co, už je to nátlakové jednání. |
31.03.2006 15:07
Shammann
|
Shammann napsal(a): bříza napsal(a): Repulsion napsal(a): četl jsi to podrobně? NE - já čtu zásadně jen souhlásky ;) ahá!:-) moment v tom případě máš pravdu
tohle není diskuze, když čteš jen souhlásky,
ale stejně kloním svou hlavu k zemi,
jelikož na světě neběhá mnoho lidí,
kteří by uměli tolik věcí vyčíst jen ze souhlásek.. |
31.03.2006 15:09
stanislav
|
Repulsion napsal(a): stanislav napsal(a): Jenže se do toho nesnažíš nikomu kecat. To máš asi tak: Když budu nahlas říkat, že nejím maso proto a proto, veřejně tím prezentuji svou pravdu. Ale když budu nahlas vykřikovat, že pojídání masa je hnusné a kdo žere maso je necita, co svým jednáním podporuje já nevím co, už je to nátlakové jednání. hele. ty cituješ sebe sama pod mým nickem, a pak něco mantáš o nátlaku a tak, čéče, ty taky umíš! :o)) |
31.03.2006 15:11
Repulsion
|
stanislav napsal(a): ty cituješ sebe sama pod mým nickem, a pak něco mantáš o nátlaku a tak, čéče, ty taky umíš! :o)) To víš, někdy se chybička vloudí... |
31.03.2006 15:11
Shammann
|
I prorok se utne (jak už bylo dříve zjištěno a zaznamenáno) |
31.03.2006 15:13
Shammann
|
A možná to utnutí nebylo
třeba má v sobě prorok dvě Já
(docela bych tomu věřil)
která pak v něm soupeří |
31.03.2006 15:14
stanislav
|
Shammann napsal(a): I prorok se utne (jak už bylo dříve zjištěno a zaznamenáno) založil bych pomalu studio na sledování Omylů Neomylného proroka. škoda, že tady nejsou nějaký ty kluby nebo tak, hned bych do něčeho takovýho šel. a bedlivě stopoval každé slovo Proroka. Být u vzniku nového náboženství je děsně úžasný, nestane se to každýmu. |
31.03.2006 15:14
Repulsion
|
Shammann napsal(a): třeba má v sobě prorok dvě Já O tom tu přece ví každý. Sám jsem o tom přece psal... |
31.03.2006 15:17
stanislav
|
Repulsion napsal(a): Shammann napsal(a): třeba má v sobě prorok dvě Já O tom tu přece ví každý. Sám jsem o tom přece psal... v každým mystikovi se pere peklo s nebem, v každým mystagogovi a najmě Prorokovi, Šamiku, že se tak blbě divíš, jestli se tedy divíš! |
31.03.2006 15:17
Shammann
|
stanislav napsal(a): Shammann napsal(a): I prorok se utne (jak už bylo dříve zjištěno a zaznamenáno) založil bych pomalu studio na sledování Omylů Neomylného proroka. škoda, že tady nejsou nějaký ty kluby nebo tak, hned bych do něčeho takovýho šel. a bedlivě stopoval každé slovo Proroka. Být u vzniku nového náboženství je děsně úžasný, nestane se to každýmu. Ano, ale my jsme se naštěstí nachomýtli v pravý čas na pravém místě, tudíž onen zázrak můžeme naplno prožíti a mnohému se přiučiti...
|
31.03.2006 15:20
stanislav
|
Shammann napsal(a): stanislav napsal(a): Shammann napsal(a): I prorok se utne (jak už bylo dříve zjištěno a zaznamenáno) založil bych pomalu studio na sledování Omylů Neomylného proroka. škoda, že tady nejsou nějaký ty kluby nebo tak, hned bych do něčeho takovýho šel. a bedlivě stopoval každé slovo Proroka. Být u vzniku nového náboženství je děsně úžasný, nestane se to každýmu. Ano, ale my jsme se naštěstí nachomýtli v pravý čas na pravém místě, tudíž onen zázrak můžeme naplno prožíti a mnohému se přiučiti... to není náhoda! to je boží úradek, být u toho! už se těšim, až spolu budem dávat dohromady nějaký to Evangelium. Jakože na to jako svědci máme nárok, svědčit o Prorokovi.... co po něm zbude v dějinách, to bude naše dílo, važ si toho, Šamšulíne! :o) |
31.03.2006 15:20
Shammann
|
Repulsion napsal(a): Shammann napsal(a): třeba má v sobě prorok dvě Já O tom tu přece ví každý. Sám jsem o tom přece psal... stanislav napsal(a): Repulsion napsal(a): Shammann napsal(a): třeba má v sobě prorok dvě Já O tom tu přece ví každý. Sám jsem o tom přece psal... v každým mystikovi se pere peklo s nebem, v každým mystagogovi a najmě Prorokovi, Šamiku, že se tak blbě divíš, jestli se tedy divíš! se nedivim, píšu to sem
aby věděli i ti
kteří ony promluvy a přiznání propásli.. |
31.03.2006 15:22
Repulsion
|
Taková to byla pěkná, plamenná diskuze. A co jste vy dva kafralové z toho udělali! |
31.03.2006 15:22
Shammann
|
stanislav napsal(a): Shammann napsal(a): stanislav napsal(a): Shammann napsal(a): I prorok se utne (jak už bylo dříve zjištěno a zaznamenáno) založil bych pomalu studio na sledování Omylů Neomylného proroka. škoda, že tady nejsou nějaký ty kluby nebo tak, hned bych do něčeho takovýho šel. a bedlivě stopoval každé slovo Proroka. Být u vzniku nového náboženství je děsně úžasný, nestane se to každýmu. Ano, ale my jsme se naštěstí nachomýtli v pravý čas na pravém místě, tudíž onen zázrak můžeme naplno prožíti a mnohému se přiučiti... to není náhoda! to je boží úradek, být u toho! už se těšim, až spolu budem dávat dohromady nějaký to Evangelium. Jakože na to jako svědci máme nárok, svědčit o Prorokovi.... co po něm zbude v dějinách, to bude naše dílo, važ si toho, Šamšulíne! :o) No vidíš to, tudy vede cesta jak vstoupit do dějin!
(jen doufám, že víra v proroka přetrvá i po jeho skonu)
|
31.03.2006 15:23
Shammann
|
Repulsion napsal(a): Taková to byla pěkná, plamenná diskuze. A co jste vy dva kafralové z toho udělali! ničeho si nejsem vědom
(blahoslavení nevědomí) |