Téma #168
Autor:adelka
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:08.03.2006 15:34
Počet návštěv:6027
Počet názorů:179

Ztráty iluzí
To by mě zajímalo, co si myslíte o tzv. ztrátách iluzí, jestli jsou důležitý a třeba prospěšný pro další vývoj psychiky a její vyspívání........

Názory
29.03.2006 11:37
Cekanka_ucekana
splasenetrubky napsal(a):
Cekanka_ucekana napsal(a):
ja uz jsem ztratil iluze, ze bych se jej nadobro zbavil :)))
myslíš AKNÉ?
jj :o)
aha.....čili z týhle diskuse jasně vyplývá, že ztráta iluzí rovná se ztráta akné :-))))) za což bychom měli (teda Adik) získat nobelovku :-)))))
29.03.2006 17:17
adelka
splas
enetrubky napsal(a):
ja uz jsem ztratil iluze, ze bych se jej nadobro zbavil :)))
myslíš AKNÉ?
jj :o)
aha.....čili z týhle diskuse jasně vyplývá, že ztráta iluzí rovná se ztráta akné
:-))))) za což bychom měli (teda Adik) získat nobelovku :-)))))
ANO:o))) Koukejte mě nominovat na nobelovku, aby se na mě Hester se svejma
nominacema nemohla vytahovat:o))))))
29.03.2006 17:19
Cekanka_ucekana
Hester se určitě nevytahuje :-)
29.03.2006 17:26
adelka
Hester se určitě nevytahuje :-)
Dobře, nevytahuje, vodvolávám:o) Ale na tu nobelovku mě nominujte:o))
29.03.2006 17:29
Cekanka_ucekana
už jsi nominovaná a očekávám, že na oplátku mě taky nominuješ, aby se hester na mě nevytahovala :-)
))))))))
29.03.2006 17:33
adelka
už jsi nominovaná a očekávám, že na oplátku mě taky nominuješ, aby se hester na mě nevytahovala :-)
))))))))
Nomynujeme taky Dio? :o))
29.03.2006 17:42
Cekanka_ucekana
za co?
29.03.2006 17:48
adelka
za co?
To je fuk, ale chtělo by to, abychom se niminovaly v různých kategoriích, abychom si nekonkurovaly:o))))

29.03.2006 17:54
Diotima
Já se navrhujuuuuu za vírobu vyšňovího lyguére
29.03.2006 17:56
adelka
Diotima napsal(a):
Já se navrhujuuuuu za vírobu vyšňovího lyguére
Vida, Diotima půjde za višně, čeky za rozinkovej likér a já za akne a iluze.O.K. :o)))))))))))))))))))))))
29.03.2006 17:59
Diotima
čeky rozinkovej likér? - to je těžká konkurencíja, to bych možná přišla o iluze i o mým liguére, možná :-))
29.03.2006 18:02
adelka
Diotima napsal(a):
čeky rozinkovej likér? - to je těžká konkurencíja, to bych možná přišla o iluze i o mým liguére, možná :-))
Rozinkovej likér je jiná kategorie:o) To je Vedlejší produkt:o)Čeky bude nominována za vedlejší produkt, ty za vyšně a já za iluze, tak:o))))
30.03.2006 09:05
Cekanka_ucekana
já chci za zpětný echotoky!
30.03.2006 09:08
Monty
Já nechci 150 avíz denně na debatu o akné... jsem jak proti Uhrům, tak proti Rakušákům! :o)
30.03.2006 09:10
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):
Já nechci 150 avíz denně na debatu o akné... jsem jak proti Uhrům, tak proti Rakušákům! :o)
tak si to vypni, to přece jde! :-)))))
30.03.2006 09:16
Monty
Monty napsal(a):
A jak? Nikdá jsem to ještě nedělala... :o)
30.03.2006 09:19
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):
Monty napsal(a):
A jak? Nikdá jsem to ještě nedělala... :o)
já jo, ale nefunguje to a tak jsem se s tim smířila :-))))) ale třeba ty se ozveš a novej admin to z protekce zařídí :-)))))
30.03.2006 09:22
Monty

já jo, ale nefunguje to a tak jsem se s tim smířila :-))))) ale třeba ty se ozveš a novej admin to z protekce zařídí :-)))))
To je úžasný, tak ty mi radíš něco, co nefunguje... jsi namísto toho mohla naťukat radši nějakej vtip, poslední tejden je poněkud frustrující... v pondělí jsem ztratila šrajtofli s osmi litrama a dokladama, včera mi vybouchl domluvenej kšeft, a dneska zjistím, že nejdou vypínat avíza u debaty o akné!
30.03.2006 09:26
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):

To je úžasný, tak ty mi radíš něco, co nefunguje... jsi namísto toho mohla naťukat radši nějakej vtip, poslední tejden je poněkud frustrující... v pondělí jsem ztratila šrajtofli s osmi litrama a dokladama, včera mi vybouchl domluvenej kšeft, a dneska zjistím, že nejdou vypínat avíza u debaty o akné!
no já jsem chtěla, abys to udělala, vono by to nefungovalo a ty bys tlačila na humbleho, aby to opravil a on by to udělal a fungovalo by to všem :-))))) to byla dobrá strategie, akorát že já dycky vyměknu a proseknu se :-))))) a vtip?

nebavěj mě chlapi, musim se do toho nutit :-)))))
fakt
30.03.2006 09:34
Monty

no já jsem chtěla, abys to udělala, vono by to nefungovalo a ty bys tlačila na humbleho, aby to opravil a on by to udělal a fungovalo by to všem :-))))) to byla dobrá strategie, akorát že já dycky vyměknu a proseknu se :-))))) a vtip?

nebavěj mě chlapi, musim se do toho nutit :-)))))
fakt
Kdybych tlačila na Humbleho, tak mi Pavla rozbije o hlavu půllitr...

Vtip dobrej. Mocně jsem se zasmála!!! :o)))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)