Téma #168
Autor:adelka
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:08.03.2006 15:34
Počet návštěv:6038
Počet názorů:179

Ztráty iluzí
To by mě zajímalo, co si myslíte o tzv. ztrátách iluzí, jestli jsou důležitý a třeba prospěšný pro další vývoj psychiky a její vyspívání........

Názory
30.03.2006 11:11
jjezibaba
Nás jednou okradli komplet celé volejbalové družstvo. Přišly jsme po tréninku do šatny, kde jsme předtím zanechaly věci (oblečení, boty, doklady, atd.), a v té šatně nebylo absolutně vůbec nic. Napřed jsme myslely, že nás někdo vyvedl aprílem, ale byl prosinec, takže jsme se v dresech, trenýrkách a nákolenkách odebraly na policejní stanici, kde z nás měli docela pozdvižení.. Většina těch věcí se pak druhý den našla rozházená po okolí, něco se našlo ještě později - například mojí tramvajenku asi rok po té události přinesli policisté jako by nic do práce mému otci (!)
30.03.2006 11:13
Repulsion
jjezi, a to jste ten zápas prohrály nebo vyhrály? Nemohlo se jednat o pomstu soupeřových fanoušků?
30.03.2006 11:13
Repulsion
Jo, to byl trénink...
30.03.2006 11:14
Repulsion
A před tím nebyl nějaký zápas?
30.03.2006 11:14
splasenetrubky
dostr drsny, brrr....... my kdyz si jdem zahrat do haly hokej, tak si cennosti berem kazdej s sebou na stridacku, dam to do ledvinky a je to.... prestoze si satnu namykame, taky uz ji prej nekomu vykradli... jj je to bordel v te republice
30.03.2006 11:15
jjezibaba
Repulsion napsal(a):
A před tím nebyl nějaký zápas?
:))
Ne nebyl.
To jsem byla ještě dorostenka, víš?:)
30.03.2006 11:16
Monty
jjezibaba napsal(a):
Nás jednou okradli komplet celé volejbalové družstvo. Přišly jsme po tréninku do šatny, kde jsme předtím zanechaly věci (oblečení, boty, doklady, atd.), a v té šatně nebylo absolutně vůbec nic. Napřed jsme myslely, že nás někdo vyvedl aprílem, ale byl prosinec, takže jsme se v dresech, trenýrkách a nákolenkách odebraly na policejní stanici, kde z nás měli docela pozdvižení.. Většina těch věcí se pak druhý den našla rozházená po okolí, něco se našlo ještě později - například mojí tramvajenku asi rok po té události přinesli policisté jako by nic do práce mému otci (!)
Sorry, vím, že je to blbý, ale teď jsem si vzala jogurt a rohlík a musela jsem se tý představě, jak družstvo volejbalistů kluše na policejní stanici v dresech, trenýrkách a nákolenkách smát... jsem se málem udusila...
30.03.2006 11:18
splasenetrubky
Monty napsal(a):
jjezibaba napsal(a):
Sorry, vím, že je to blbý, ale teď jsem si vzala jogurt a rohlík a musela jsem se tý představě, jak družstvo volejbalistů kluše na policejní stanici v dresech, trenýrkách a nákolenkách smát... jsem se málem udusila...
a hlavne volejbalistek :))
30.03.2006 11:18
Monty
splasenetrubky napsal(a):
dostr drsny, brrr....... my kdyz si jdem zahrat do haly hokej, tak si cennosti berem kazdej s sebou na stridacku, dam to do ledvinky a je to.... prestoze si satnu namykame, taky uz ji prej nekomu vykradli... jj je to bordel v te republice
Jsem si vzpomněla, jak mi jednou přes noc z auta zmizelo sako po dědečkovi, kterej byl v tý době už 15 let mrtvej a svetr ze sekáče - jeli jsme z chalupy a nechala jsem ty věci v autě... to nemělo cenu ani 10 Kč, sako děravý, svetr špinavej... a stejně to někdo čmajznul!
30.03.2006 11:21
Repulsion
Krádež, která mě asi nejvíc ze všeho nasrala, se přihodila mojí ženě, když jsme spolu chodili teprve asi rok. Přivezl jsem jí z USA takového hrozně roztomilého plyšového tuleně. Vzala si ho na privát a někdo jí ho ukradl z postele. Hrozná lumpárna.
30.03.2006 11:23
jjezibaba
Však to taky bylo docela zábavný:)) Myslím už tehdy to byla taková směs naštvání a pobavení nad tou prekérní situací... Byly jsme mladý holky, nic doopravdy cenného jsme tam neměly, ani moc peněz. Ti policajti z nás byli dost tumpachoví, pamatuju se, jak tam jedem klepal do takového obstarožního psacího stroje co všechno se ztratilo.. Taky po nás chtěli, abysme každou tu zmizelou součást peněžně ohodnotily, což v případě starého oblečení bylo docela náročný. Pěkně jsme si ty částky cucaly z prstu...
30.03.2006 11:26
Repulsion
Ježíš, to je ale hrozná píčovina, co teď překládám. Posuďte sami:

Caroline klečela na podlaze a třídila věci v bedně. Její zadní partie, kulaté a dokonalé, byly vystaveny Maxovu pohledu. Dokonalý tvar. Jen ho uchopit do dlaní. Sevřel ruce v pěst a snažil se potlačit nával chtíče, který zalomcoval jeho tělem. Zde, na kolenou… vidiny z neklidného noci mu vytanuly před očima. Každý její sten a vzdech ze snu se mu rozezněl v uších.
Neměl by se na ni takto dívat. Takhle ji šmírovat. Neměl by si ji představovat rozvalenou na posteli s očima upřenýma na něj. Očima plnými vášně a žádostivosti. Ach, Bože. To, čeho se dožadovala v tom snu…
Ztěžka polknul a snažil se svlažit hrdlo, ve kterém bylo větší sucho než na Sahaře. Sklonila se ještě níž, jak hledala něco na dně bedny. Ramena se pohnula jedním směrem, kulatý zadeček druhým. Černá elegantní sukně obepnula její boky. Opět polkl. Slušný muž by odvrátil zrak, pomyslel si. Zjevně nebyl slušný muž. Ne. Nebyl slušný ani trochu. Byl neotesaný až to bolelo. Mžouraje udělal další krok kupředu. Jeho nohy ovládal nyní mozek, který se přestěhoval do kalhot.
30.03.2006 11:29
jjezibaba
Repulsion napsal(a):
Ježíš, to je ale hrozná píčovina, co teď překládám.

Založ si soutěž o nejlepší překlad a zapoj místní kapacity:)
30.03.2006 11:30
Cekanka_ucekana
Repulsion napsal(a):
Ježíš, to je ale hrozná píčovina, co teď překládám. Posuďte sami:

Caroline klečela na podlaze a třídila věci v bedně. Její zadní partie, kulaté a dokonalé, byly vystaveny Maxovu pohledu. Dokonalý tvar. Jen ho uchopit do dlaní. Sevřel ruce v pěst a snažil se potlačit nával chtíče, který zalomcoval jeho tělem. Zde, na kolenou… vidiny z neklidného noci mu vytanuly před očima. Každý její sten a vzdech ze snu se mu rozezněl v uších.
Neměl by se na ni takto dívat. Takhle ji šmírovat. Neměl by si ji představovat rozvalenou na posteli s očima upřenýma na něj. Očima plnými vášně a žádostivosti. Ach, Bože. To, čeho se dožadovala v tom snu…
Ztěžka polknul a snažil se svlažit hrdlo, ve kterém bylo větší sucho než na Sahaře. Sklonila se ještě níž, jak hledala něco na dně bedny. Ramena se pohnula jedním směrem, kulatý zadeček druhým. Černá elegantní sukně obepnula její boky. Opět polkl. Slušný muž by odvrátil zrak, pomyslel si. Zjevně nebyl slušný muž. Ne. Nebyl slušný ani trochu. Byl neotesaný až to bolelo. Mžouraje udělal další krok kupředu. Jeho nohy ovládal nyní mozek, který se přestěhoval do kalhot.
tuhle chci, tu si přečtu :-)))))
30.03.2006 11:33
Repulsion
Její tělo lehce ztuhlo a hlava se pozvedla, když vycítila jeho přítomnost.
Caroline byla vytržena ze svého snění šoupavými kročeji a vůní jeho kolínské. Otočila a spatřila Maxovy nablýskané černé boty přímo za sebou.
Zhluboka se nadechla. Takže byl zpět. Místnost jako by se jeho přítomností náhle zmenšila.
30.03.2006 11:33
Monty
Repulsion napsal(a):
Krádež, která mě asi nejvíc ze všeho nasrala, se přihodila mojí ženě, když jsme spolu chodili teprve asi rok. Přivezl jsem jí z USA takového hrozně roztomilého plyšového tuleně. Vzala si ho na privát a někdo jí ho ukradl z postele. Hrozná lumpárna.
Když mi bylo 18, pracovala jsem v dětským časáku, co spolupracoval s televizí a tak jsem jednou dostala nabídku napsat scénář nedělního programu pro děti. A samozřejmě jsem na to natáčení vzala děti z příbuzenstva vč. sestry, který tehdy bylo 9 let. Ona si s sebou vzala takovou hadrovou hračku, která měla na cedulce napsáno KUSCHEL WUSCHEL. Někdo jí to ve studiu ukradl a ségra byla totálně nasraná, odmítala spolupracovat při natáčení, dělala držky do kamery a neustále za mnou chodila a kňourala: "Ale ty mi MUSÍŠ sehnat jinýho, úplně stejnýho!"
Nakonec toho blbýho Kuschela Wuschela sehnala matka někde ve Vídni nebo co. Já bych spratkovi nakašlala... stejně to byl z její strany obyčejnej šprajc.
Ale dokládá to, že se krade i v Český televizi.
30.03.2006 11:45
Monty
Jo a taky bylo dobrý, když Stáník jednou vyhodil autíčko z okna... hned jsem pro něj šla, ale už bylo v čudu... a přitom nebydlíme v tak frekventovaný ulici a byla to doba, kdy nechoděj študáci z gymplu... někdy dopoledne.

Ale čemu se divím, když se člověk dočítá v tisku takovéto zprávy:

OPILÍ MLADÍCI MOČILI NA HROBY

Ve středu večer skupinka mladíků řádila na ústředním městském hřbitově u libereckého krematoria. Pětice ve věku 16 až 19 let totiž mezi hroby popíjela, tančila a dokonce i močila na náhrobky. Přítrž jejich řádění učinila kolem půl osmé večer až hlídka strážníků, která mladíky vzápětí předala republikové policii. Ta už zahájila vyšetřování pro výtržnictví, za což mladíkům hrozí i dva roky vězení.

30.3. 2006 11:35
LIBEREC - "Po příjezdu hlídek na místo se v prostoru hřbitova nacházela skupinka pěti osob ve věku 16 až 19 let. Tři mladíci seděli na lavičce a dva mladíci mezi hroby tancovali, točili se do kola a hlasitě řvali. Osoby byly ovlivněny alkoholickými nápoji," líčila Právu výjev mluvčí libereckých strážníků Veronika Janouchová. Podle ní byly u hrobů rozházeny krabice a láhve od vína, jímž se zřejmě část mladíků napájela.

Strážníci za přítomnosti služebního psa celou skupinku zadrželi a předali policistům. "Věc šetříme pro trestný čin výtržnictví, za což pachatelům hrozí až dva roky vězení nebo peněžitý trest. V současné době vše dokumentujeme a probíhají výslechy. Policisté mladíkům provedli dechovou zkoušku na alkohol a pouze jeden z nich byl střízlivý," vysvětlila Právu liberecká policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Tři opilci podle ní nadýchali více než jedno promile, u jednoho hladina alkoholu v dechu celé promile nepřesáhla.

Jak Právu řekl Jiří Žítek, jednatel společnosti Likrem, která hřbitov i krematorium provozuje, podobné výstřelky jsou spíše výjimečné. "V minulosti jsme sice už na hřbitově měli třeba vandaly, kteří ničili hroby i městský majetek, takovéto výtržnictví je ale spíše výjimkou. Jde o zneuctění pietního místa, což se bohužel táhne celou společností. Když totiž není úcta k živým, tak k mrtvým tuplem ne," komentoval pro Právo Žítek.

30.03.2006 11:47
Cekanka_ucekana
Repulsion napsal(a):
Její tělo lehce ztuhlo a hlava se pozvedla, když vycítila jeho přítomnost.
Caroline byla vytržena ze svého snění šoupavými kročeji a vůní jeho kolínské. Otočila a spatřila Maxovy nablýskané černé boty přímo za sebou.
Zhluboka se nadechla. Takže byl zpět. Místnost jako by se jeho přítomností náhle zmenšila.
a umyla si ruce pod konoutkem ve tvaru penisu :-)))))

Monty: jééééééé :-)))))
30.03.2006 11:49
Repulsion
Což o to, to je obyčejné skotáctví. Horší jsou vylupovači hrobů. Hledaj staré hrobky s ostatky a hledají zlaté zuby. Máme rodinou hrobku, kde je pochováno asi šest předků. Loni se do ní vloupali. Kromě toho, že poškodili mramorový náhrobek (škoda za 150 000) vypáčily všechny rakve (nebyly tam dřevěné ale takové betelné plechové - naše rodina bývala bohatá. Když jsme tam přišli, byly kosti prababiček a pradědečku rozházené kolem dokola. Fakt humus.
30.03.2006 11:52
splasenetrubky
no jak to tak ctu, asi bych je to nechal odsedet, nebo odpracovat pri verejne prospesnych pracich, protoze financni postih se jiste mine ucinkem
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)