Téma #168
Autor:adelka
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:08.03.2006 15:34
Počet návštěv:6037
Počet názorů:179

Ztráty iluzí
To by mě zajímalo, co si myslíte o tzv. ztrátách iluzí, jestli jsou důležitý a třeba prospěšný pro další vývoj psychiky a její vyspívání........

Názory
30.03.2006 09:40
Cekanka_ucekana
splasenetrubky napsal(a):
jeje, to neni moc legrace, to tedy ne, samoze nic se nenaslo, jako obvykle :((.... snad to nekdo najde a vrati!

F jako ftip?

tak tady je jeden:

Ptá se gangster syna, jak dopadly ve škole zkoušky.
"Výborně, tati, křížový výslech trval asi půl hodiny. Nedostali ze mě ani slovo!"

ale to je teda taky zcela mimo téma :o)))

Monty napsal(a):
Cekanka_ucekana napsal(a):

já jo, ale nefunguje to a tak jsem se s tim smířila :-))))) ale třeba ty se ozveš a novej admin to z protekce zařídí :-)))))
To je úžasný, tak ty mi radíš něco, co nefunguje... jsi namísto toho mohla naťukat radši nějakej vtip, poslední tejden je poněkud frustrující... v pondělí jsem ztratila šrajtofli s osmi litrama a dokladama, včera mi vybouchl domluvenej kšeft, a dneska zjistím, že nejdou vypínat avíza u debaty o akné!
tobě se fakt splašily trubky? :-)))))

Monty: ale jenže to neni vtip :-)))))
a Pavla ti rozbije o hlavu půllitr v sobotu v Hells? :-)))))
30.03.2006 09:43
Monty
Díky za vtip od splašených trubek. Škoda, že jsem ho už znala. Ale i tak to potěšilo.

V sobotu FAKT nemůžu.

Vtip od Čekanky, co není vtip, je poměrně smutnej.

A k tématu - po ztrátě tý peněženky jsem definitivně ztratila iluze o tom, že existujou poctivý lidi. Já najít šrajtofli s dokladama, tak jí vrátím. To mně na tom sere nejvíc, že bych jí já vrátila a nějakej šmejd si za moje poslední peníze užívá...
30.03.2006 09:53
splasenetrubky
Monty napsal(a):
Díky za vtip od splašených trubek. Škoda, že jsem ho už znala. Ale i tak to potěšilo.

V sobotu FAKT nemůžu.

Vtip od Čekanky, co není vtip, je poměrně smutnej.

A k tématu - po ztrátě tý peněženky jsem definitivně ztratila iluze o tom, že existujou poctivý lidi. Já najít šrajtofli s dokladama, tak jí vrátím. To mně na tom sere nejvíc, že bych jí já vrátila a nějakej šmejd si za moje poslední peníze užívá...
tak ja zkusim jineej:

Jean, jděte vyvenčit psa. Ale pane vždyť před vchodem prší. Nevadí běž zadem.

a k tématu.... jj, to je smutný, kolikrát se alespoň stane, že se vrátí doklady a prázdná šrajtofle..... já bych to taky vrátil, nebo odnesl na policii. Našel jsem třeba mobil, a by´t jsem měl cukání, páč jsem taky jen člověk, vrátil jsem jej. viděl jsem člověka, co jej začal hledat. a kdyby ne, zavolám někomu z jeho tel.... ale když jsem já ztratil telefon, nikdo se neozval.... otázkou je, zda jej někdo vůbec našel :(

držím palce, třeba se to najde, a vrátí zpět
30.03.2006 09:57
Cekanka_ucekana
mně ukradli telefon, kterej byl Monty
30.03.2006 10:02
Monty
No já přiznávám, že kdybych našla na ulici ležet JEN TAK pětilitr, tak s ním zřejmě nikam nepoběžím, protože by se ten, kdo ho ztratil, stejně dost těžko hledal, že jo. Ale kdyby byl ve šrajtofli, tak ho odnesu na policajty nebo kdyby tam byla občanka, pošlu to tomu člověku třeba poštou. Mobil bych vrátila taky.
Teď už je dost nepravděpodobný, že se šrajtofle objeví, je čtvrtek, ztratila jsem jí v pondělí. Každopádně to nasere.
30.03.2006 10:12
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):
No já přiznávám, že kdybych našla na ulici ležet JEN TAK pětilitr, tak s ním zřejmě nikam nepoběžím, protože by se ten, kdo ho ztratil, stejně dost těžko hledal, že jo. Ale kdyby byl ve šrajtofli, tak ho odnesu na policajty nebo kdyby tam byla občanka, pošlu to tomu člověku třeba poštou. Mobil bych vrátila taky.
Teď už je dost nepravděpodobný, že se šrajtofle objeví, je čtvrtek, ztratila jsem jí v pondělí. Každopádně to nasere.
no to je přece zákon - prachy se nevracej, ale doklady jo!
30.03.2006 10:17
splasenetrubky
Monty napsal(a):
to jo......... takhle jsem nasel asi pred 10 lety 1000 kc, na trznici, rict nahlas komu to chybi, tak rekne kazdej, ze to je jeho... tak jsem jeste chodil chvili kolem, zda nekdo nebude koukat na zem, ze to ztratil a pak jsem sel......
30.03.2006 10:21
Monty
No právě, když najdeš prachy a zeptáš se, čí jsou, tak řekne každej, že jsou jeho, tudíž je úplně u prdele, jestli si je necháš nebo ne, protože ta pravděpodobnost, že se ozve opravdu ten, co jeho jsou, je minimální... něco jinýho je, když třeba vidíš, jak někomu vypadnou. Ale když je jenom najdeš...

Fakt si připadám jako pitomec, já věčně sponzoruju nějaký žebráky, když v krámě chybí babce dvacka na nákup, tak jí to dám, ale když se mně ztratí peněženka s dokladama, tak na ní můžu zapomenout. To je zákon schválnosti. :o(
Aspoň doufám, že to našel nějakej chudej a potřebnej. Nic jinýho mi stejně nezbejvá.
30.03.2006 10:26
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):
No právě, když najdeš prachy a zeptáš se, čí jsou, tak řekne každej, že jsou jeho, tudíž je úplně u prdele, jestli si je necháš nebo ne, protože ta pravděpodobnost, že se ozve opravdu ten, co jeho jsou, je minimální... něco jinýho je, když třeba vidíš, jak někomu vypadnou. Ale když je jenom najdeš...

Fakt si připadám jako pitomec, já věčně sponzoruju nějaký žebráky, když v krámě chybí babce dvacka na nákup, tak jí to dám, ale když se mně ztratí peněženka s dokladama, tak na ní můžu zapomenout. To je zákon schválnosti. :o(
Aspoň doufám, že to našel nějakej chudej a potřebnej. Nic jinýho mi stejně nezbejvá.
já jsem jednou našla peněženku v Německu v telefonní budce. Tak jsem ji otevřela a v tu ránu za mnou stál její majitel a chtěl po mně děsnou spoustu prachů a kreditku :-))))) nedokázal pochopit, ždy když já jsem tu úpeněženku dostala do ruky, byla už prázdná :-)))))
a tak to je se mnou :-)))))
30.03.2006 10:38
Monty
Tak to je ovšem dost hustý... šacoval tě? :o)
30.03.2006 10:46
Repulsion
Já peněženku s penězma našel. Byl v ní lístek z opravy bot, tak jsem šel do té opravny a nechal tam vzkaz a telefon. Paní se ozvala a byla moc ráda. Takový jsem já Timur, heč.
Ale když jsem našel v Kauflandu na zemi litr, tak jsem si nechal a hned jsem si za něj koupil brusku, co tam měli v akci.
Telefon jsem taky jednou ztratil. Přišel jsem na to poměrně rychl a hned jsem na něj volal, ale už byl vypnutý. Tak jsem ho šel hledat tam, kde jsem věděl, že jsem ho ztratil. Ňácí lidé na mě tak nějak divně koukali, radili se, a nakonec jim svědomí nedalo a telefon mi přinesli.
Taky mi jednou ukradli z auta tašku z doklady. Peníze jsem tam neměl. Zloděj nejspíš ze vzteku rozházel doklady po celém Smíchově. Ozvali se mi dva různí lidé, co je posbírali. Takže jsem je dostal zpátky.
30.03.2006 10:52
Monty
Já ztratila akorát jednou před barákem asi pětikilo, všimla jsem si toho taky hned, ale máme v baráku hospodu a hned vedle gympl, takže už tam cca za 5 minut prachy nebyly... což se dalo předpokládat.
Sice to tehdy shodou okolností taky bylo poslední pětikilo, ale zas tak moc mně to nenasralo.
Tohle jo... zvlášť proto, že jsem tu peněženku nejspíš ztratila na schodech v baráku u kamaráda, zrovna šel dolů mladík a když jsem jí pak šla hledat, mladík se zase vracel a já se ho ptala, jestli nenašel peněženku a on tak dost nejistě řekl, že ne... vsadím boty, že jo... protože to bylo taky jen 5 minut, než jsem se do toho baráku vrátila a krom toho mladíka už jsem viděla jen dva důchodce o francouzskejch holích. Ne že bych si myslela, že starý lidi jsou automaticky poctivý, ale v tom baráku je dost šero, takže by černou peněženku nejspíš ani neviděli a i kdyby, tak by se pro ní těžko ohejbali...
30.03.2006 10:55
Repulsion
Nejhůř dopad jeden můj kamarád, co ztratil peněžku s 20 litry. Přišli jsme na to poměrně rychle, lítali po celé ulici, ptali se úplně všech a nic. Pokušení bylo zřejmě moc silné.
30.03.2006 10:57
Cekanka_ucekana
Repulsion napsal(a):
Nejhůř dopad jeden můj kamarád, co ztratil peněžku s 20 litry. Přišli jsme na to poměrně rychle, lítali po celé ulici, ptali se úplně všech a nic. Pokušení bylo zřejmě moc silné.
muj manžel stratil peněženku už asi šestkrát a jednou v ní bylo třicet litrů, protože akorát šel do banky
je to prostě debil
:-)))

Monty napsal(a):
Tak to je ovšem dost hustý... šacoval tě? :o)
čoveče ne, já se nedala :-))))) ale ječel :-)))))
30.03.2006 10:58
Monty
Repulsion napsal(a):
Taky jsem na to přišla poměrně rychle. Vyšla jsem z kanceláře, peněženku jsem ještě měla v kapse. Tři kroky vedle do baráku, cesta po schodech do 2. patra a zpět. V kanclu jsem HNED zjistila, že ji nemám. Okamžitě jsme začali s kolegou pátrat a nic. Bylo to v půl jedenáctý dopoledne, takže frekvence lidí na ulici i v baráku nic moc a STEJNĚ se nenašla. :o(
30.03.2006 11:00
Monty

muj manžel stratil peněženku už asi šestkrát a jednou v ní bylo třicet litrů, protože akorát šel do banky
je to prostě debil
:-)))

Budu muset špehovat tvýho manžela, abych si znovu vylepšila rozpočet. Přece jenom 7800,- je docela dost peněz. Budou nám chybět. Chtěla jsem za ně pořídit ADSL a Stáníkovi jarní boty. Teď musí chudák nosit bazarový za 70,- a to má plochý nohy a měl by mít zdravotní.
30.03.2006 11:06
Cekanka_ucekana
jo, on teď bubák prodává v Intersparu ve Štěrboholích, je tam od rána do noci, tak ho tam najdeš :-)))))
je to báječný, mám doma klid :-))))))
30.03.2006 11:08
splasenetrubky
Repulsion napsal(a):
Já peněženku s penězma našel. Byl v ní lístek z opravy bot, tak jsem šel do té opravny a nechal tam vzkaz a telefon. Paní se ozvala a byla moc ráda. Takový jsem já Timur, heč.
Ale když jsem našel v Kauflandu na zemi litr, tak jsem si nechal a hned jsem si za něj koupil brusku, co tam měli v akci.
Telefon jsem taky jednou ztratil. Přišel jsem na to poměrně rychl a hned jsem na něj volal, ale už byl vypnutý. Tak jsem ho šel hledat tam, kde jsem věděl, že jsem ho ztratil. Ňácí lidé na mě tak nějak divně koukali, radili se, a nakonec jim svědomí nedalo a telefon mi přinesli.
Taky mi jednou ukradli z auta tašku z doklady. Peníze jsem tam neměl. Zloděj nejspíš ze vzteku rozházel doklady po celém Smíchově. Ozvali se mi dva různí lidé, co je posbírali. Takže jsem je dostal zpátky.
jj dobří lidé ještě žijí .... můj šéf nám loni popisoval, jak nechal v marketu plnou peněženku s několika kreditkama a aspoň 20 tisici. Pry to odložil v regálu a zaměstnanec mu ji přinesl zrovna ve chvíli,kdy se šacoval u pokladny a neměl čím zaplatit....
30.03.2006 11:08
Monty
jo, on teď bubák prodává v Intersparu ve Štěrboholích, je tam od rána do noci, tak ho tam najdeš :-)))))
je to báječný, mám doma klid :-))))))
Prima, tam mi ze Skalky jezdí zadarmo bus. Ušetřím a ještě vydělám, až z něj něco vypadne.
30.03.2006 11:10
Repulsion
Monty, ale ADSL se snad dá pořídit za 1 kč, ne?
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)