Názory |
07.03.2006 13:21
Monty
|
Čáru o Brufen?
Do toho nejdu, nemáte nějaký lepší pilule? :o) |
07.03.2006 13:23
Hester
|
Monty napsal(a): Čáru o Brufen?
Do toho nejdu, nemáte nějaký lepší pilule? :o) časem třeba pojedem podle barvy, zatím tak rozpoznáváme druhy lihu :-) |
07.03.2006 13:24
adelka
|
Monty napsal(a): Čáru o Brufen?
Do toho nejdu, nemáte nějaký lepší pilule? :o) Extázku??!!:o))))Hele nápad, až se poztrácej hřebíčky z logika, můžou se nahradit stejnobarevnejma pilulema:o))))))))))))))))))))) |
07.03.2006 13:29
stanislav
|
adelka napsal(a): Monty napsal(a): Čáru o Brufen? Do toho nejdu, nemáte nějaký lepší pilule? :o) Extázku??!!:o))))Hele nápad, až se poztrácej hřebíčky z logika, můžou se nahradit stejnobarevnejma pilulema:o))))))))))))))))))))) pěkné a logické. jasná ukázka ženské logiky! my znalci totiž víme, že ženská logika je plná tvůrčích zvratů a bohatostí předčí logiku od bubáčka... |
07.03.2006 13:29
Monty
|
adelka napsal(a): Monty napsal(a): Čáru o Brufen?
Do toho nejdu, nemáte nějaký lepší pilule? :o) Extázku??!!:o))))Hele nápad, až se poztrácej hřebíčky z logika, můžou se nahradit stejnobarevnejma pilulema:o))))))))))))))))))))) Extázka je nuda, zahrála bych si o krystalky. :o) |
07.03.2006 13:31
Monty
|
stanislav napsal(a): adelka napsal(a): Monty napsal(a): Čáru o Brufen? Do toho nejdu, nemáte nějaký lepší pilule? :o) Extázku??!!:o))))Hele nápad, až se poztrácej hřebíčky z logika, můžou se nahradit stejnobarevnejma pilulema:o))))))))))))))))))))) pěkné a logické. jasná ukázka ženské logiky! my znalci totiž víme, že ženská logika je plná tvůrčích zvratů a bohatostí předčí logiku od bubáčka... Plná tvůrčích zvratů?
To mi připomíná jednu scénku z Monty Pythonů, o chlápkovi (hraje ho Terry Jones), co prodával čokoládu plnou slavičích zvratků...
Ale žádnou logiku z toho nevyvozuj, já jsem magor a podle mne se nedá na nic usuzovat. |
07.03.2006 13:33
adelka
|
Dobře, sežeň krystalky:o)))))) |
07.03.2006 13:33
stanislav
|
dobře. nebudu nic vyvozovat. |
07.03.2006 13:36
stanislav
|
adelka napsal(a): Dobře, sežeň krystalky:o)))))) propagace drog! pod rouškou diskuse o ženské logice. začínám být vážně znepokojen! právem??? |
07.03.2006 13:36
Monty
|
stanislav napsal(a): dobře. nebudu nic vyvozovat. Ani vyvážet? :o) |
07.03.2006 13:37
adelka
|
Monty napsal(a): stanislav napsal(a): adelka napsal(a): Monty napsal(a): Čáru o Brufen? Do toho nejdu, nemáte nějaký lepší pilule? :o) Extázku??!!:o))))Hele nápad, až se poztrácej hřebíčky z logika, můžou se nahradit stejnobarevnejma pilulema:o))))))))))))))))))))) pěkné a logické. jasná ukázka ženské logiky! my znalci totiž víme, že ženská logika je plná tvůrčích zvratů a bohatostí předčí logiku od bubáčka... Plná tvůrčích zvratů?
To mi připomíná jednu scénku z Monty Pythonů, o chlápkovi (hraje ho Terry Jones), co prodával čokoládu plnou slavičích zvratků...
Ale žádnou logiku z toho nevyvozuj, já jsem magor a podle mne se nedá na nic usuzovat. My z toho vysoudíme, tedááá usoudíme, že tohle spadá pod tu estetickou kategorii:o)))) |
07.03.2006 13:37
Monty
|
adelka napsal(a): Dobře, sežeň krystalky:o)))))) Když je seženu, tak s nima nebudu hrát čáru, ale použiju je sobecky sama ve svůj prospěch. :o)))
Ad Stanislav:
Právem. |
07.03.2006 13:39
adelka
|
stanislav napsal(a): adelka napsal(a): Dobře, sežeň krystalky:o)))))) propagace drog! pod rouškou diskuse o ženské logice. začínám být vážně znepokojen! právem??? Neboli od logika ke krystalkám:o)))))))) Klíííd, krystalka není droga, krystalka je starý rádio a s tím my budeme hráti čáru, rozumíš? :o)))))))))))))) |
07.03.2006 13:43
stanislav
|
adelka napsal(a): stanislav napsal(a): adelka napsal(a): Dobře, sežeň krystalky:o)))))) propagace drog! pod rouškou diskuse o ženské logice. začínám být vážně znepokojen! právem??? Neboli od logika ke krystalkám:o)))))))) Klíííd, krystalka není droga, krystalka je starý rádio a s tím my budeme hráti čáru, rozumíš? :o)))))))))))))) laciná finta, podceňuješ moji protřelost, v žargonu lidí milujících zakázané látky se orientuji velmi vkusně! |
07.03.2006 13:46
adelka
|
stanislav napsal(a): adelka napsal(a): stanislav napsal(a): adelka napsal(a): Dobře, sežeň krystalky:o)))))) propagace drog! pod rouškou diskuse o ženské logice. začínám být vážně znepokojen! právem??? Neboli od logika ke krystalkám:o)))))))) Klíííd, krystalka není droga, krystalka je starý rádio a s tím my budeme hráti čáru, rozumíš? :o)))))))))))))) laciná finta, podceňuješ moji protřelost, v žargonu lidí milujících zakázané látky se orientuji velmi vkusně! A já se orientuju v těhle oldies krámech jako jsou krystalkyo)))))))))) |
07.03.2006 13:47
adelka
|
Jůůů, te´d s náma stáník nepustí Monty na žížaly. Bude předpokládat, že ji tam zkazíme:o)))) |
07.03.2006 13:50
stanislav
|
adelka napsal(a): Jůůů, te´d s náma stáník nepustí Monty na žížaly. Bude předpokládat, že ji tam zkazíme:o)))) hehe. mou ženu jen tak zkazit nejde. a) je odolná b) je už zkažená c) je tak nevinná, že by po ní nějaké pokušení sklouzlo jak voda po skle.
vyber si sama! hihi
|
07.03.2006 13:53
adelka
|
stanislav napsal(a): adelka napsal(a): Jůůů, te´d s náma stáník nepustí Monty na žížaly. Bude předpokládat, že ji tam zkazíme:o)))) hehe. mou ženu jen tak zkazit nejde. a) je odolná b) je už zkažená c) je tak nevinná, že by po ní nějaké pokušení sklouzlo jak voda po skle. vyber si sama! hihi
Všechno najednou:o))) |
07.03.2006 13:54
Confused Garth
|
d) není možné ji zkazit, protože pravidelně čte Garthovu poesii a prohlíží si vydařené fotografie oliv na orbiti... |
07.03.2006 14:01
Monty
|
e) co je mražený, není zkažený
|