Téma #167
Autor:Raimund Jezu
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:06.03.2006 10:17
Počet návštěv:4584
Počet názorů:104

Ženská logika
V diskuzi přii posuzování básnických obrazů v jednom díle jsem se setkal s názorem, že ženská logika není totožná s logikou obecnou. Neměla by být v tom případě " ženská logika" estetickou kategorií ?

Názory
07.03.2006 12:44
Monty
adelka napsal(a):
Vidíš, jak je hravej:o)
Nevidím. Pro slzy nevidím. Mocně mne to dojalo.
07.03.2006 12:45
stanislav
v bubáčkovi maj nějakýho logika, ale moc mi to nepřijde, že by to bylo ono, co?

http://www.bubacek.cz/search.php?search=logik&Submit.x=11&Submit.y=10
07.03.2006 12:46
Monty
Confused Garth napsal(a):

Nezapomínejte na výhybkové tyče.

No, jenže při útoku výhybkovou tyčí musíš nést s sebou svačinu, kdyby se měl boj protáhnout, zatímco při použití obyčejného salámu můžeš posvačit přímo zbraň. I když jí to ubere na útočné síle a musíš pak bojovat víc zblízka.

Mmch. - Ježíš - koukla jsem z okna a:

Ježíš, Ježíš,
proč už zase sněžíš?!
07.03.2006 12:49
Confused Garth

doprdele práce
venku je sníh zase

07.03.2006 12:51
stanislav

doprdele práce
venku je sníh zase

ano, jak za oknem, tak též na monitoru našich kamer to vidim. sněží. sněží. mráz kolem běží. zima je pejskovi. za kamna běží...
07.03.2006 12:53
Monty
Ten Logik z Bubáčka není ono.
07.03.2006 12:53
stanislav
http://www.bubacek.cz/detail.php?page=60&id_items=23864&cat=AAB

tenhle logik od bubáčka je taky divnej. mi příde.
07.03.2006 12:54
Monty
stanislav napsal(a):

doprdele práce
venku je sníh zase

ano, jak za oknem, tak též na monitoru našich kamer to vidim. sněží. sněží. mráz kolem běží. zima je pejskovi. za kamna běží...
Kurva drát, zrovna když mám takovou veselou mánii, musí se to takhle posrat.
Někdo zvoní. Kdo to... á, jasně, deprese je tady. Ahoj, pojď dál, ani se nezouvej!
07.03.2006 12:54
adelka
stanislav napsal(a):

doprdele práce
venku je sníh zase

Když jsem se ještě coby dítko vjenovala skautingu, podnikli jsme vlastivědný výlet na Vyšehrad. Oddíl se jmenoval Arnika a my to s počasím nevychytaly. Pamatuju, že jsme zpívali
Sněží, sněží,
mráz kolem běží,
zima je Arnice,
do hospody běží.
07.03.2006 12:55
stanislav

Popis: Společenská hra LOGIC vám umožní zábavným způsobem vyzkoušet kvalitu logického myšlení a kombinačních schopností. Hra pro dva hráče ve věku od 6 - 99 let. Cíl hry: cílem hry je pomocí tipování a logického úsudku uhodnout tajnou kombinaci obrázků (tj. druh a pořadí). O tom, na kolik se tipované obrázky shodují informují hráče signální kameny bílé a černé barvy. Průběh hry: Hráč, který volí tajnou kombinaci si vybere 5 obrázků z 10 a umístí je na zakryté pozice hracího plánu. Hádající hráč potom pokládá svoji kombinaci obrázků proti (bílá políčka). Protihráč vyhodnocuje soupeřovu úspěšnost tak, že pokládá bílé a černé kameny na oranžová políčka v řadě vedle soupeřovy kombinace. Úspěšnější je ten, komu stačí méně kroků k odhalení tajné kombinace.Volba obtížnosti: Složitost se dá přizpůsobit pro děti předškolního věku až po vysokoškolsky vzdělané hráče.
Obsah: 200 obrázkových kamenů, 80 signálních kamenů, papírový kryt na kameny, hrací plán.

Pozn.:

Dostupnost: Skladem

ale pravidla to má snad podobný.

07.03.2006 12:59
adelka
Hm, my měli barevný hřebíčky:o))
07.03.2006 13:04
Monty
Hele a nedělám to náhodou já? Tu změnu počasí? Když se mi tak prudce změnila nálada...
07.03.2006 13:05
Monty
stanislav napsal(a):

Popis: Společenská hra LOGIC vám umožní zábavným způsobem vyzkoušet kvalitu logického myšlení a kombinačních schopností. Hra pro dva hráče ve věku od 6 - 99 let. Cíl hry: cílem hry je pomocí tipování a logického úsudku uhodnout tajnou kombinaci obrázků (tj. druh a pořadí). O tom, na kolik se tipované obrázky shodují informují hráče signální kameny bílé a černé barvy. Průběh hry: Hráč, který volí tajnou kombinaci si vybere 5 obrázků z 10 a umístí je na zakryté pozice hracího plánu. Hádající hráč potom pokládá svoji kombinaci obrázků proti (bílá políčka). Protihráč vyhodnocuje soupeřovu úspěšnost tak, že pokládá bílé a černé kameny na oranžová políčka v řadě vedle soupeřovy kombinace. Úspěšnější je ten, komu stačí méně kroků k odhalení tajné kombinace.Volba obtížnosti: Složitost se dá přizpůsobit pro děti předškolního věku až po vysokoškolsky vzdělané hráče.
Obsah: 200 obrázkových kamenů, 80 signálních kamenů, papírový kryt na kameny, hrací plán.

Pozn.:

Dostupnost: Skladem

ale pravidla to má snad podobný.

Výborně, berem to, uzpůsobíme to pro děti předškolního věku a Stáník nám všechny ty kameny sežere!
07.03.2006 13:07
stanislav
bubáček je dle mého toliko internetovej, vejplata pozítří, šel bych do toho.
07.03.2006 13:11
Monty
stanislav napsal(a):
Jasně. A pak to uzpůsobíme pro vysokoškolsky vzdělané hráče ve věku 99 let a ty kameny sežereme sami, protože si budeme myslet, že jsou to prášky proti skleróze.

Už se na to moc těším, zase bude doma po večerech veselo. Jako za mladých let.
07.03.2006 13:13
stanislav
než dorazí logik z bubáčka, můžem hrát i-ťing. to je taky velká prča!
07.03.2006 13:15
stanislav
Monty napsal(a):
Hele a nedělám to náhodou já? Tu změnu počasí? Když se mi tak prudce změnila nálada...
tohle už mám za sebou. teď už do počasí nedělám. je to docela nuda. lepší jsou hry z bubáčka.
07.03.2006 13:18
Hester
Monty napsal(a):
stanislav napsal(a):
Jasně. A pak to uzpůsobíme pro vysokoškolsky vzdělané hráče ve věku 99 let a ty kameny sežereme sami, protože si budeme myslet, že jsou to prášky proti skleróze.

taky jsme s přáteli plánovali, jak za dvacet let budeme hrát po večerech čáru o Brufen :-)
07.03.2006 13:20
adelka
Hester napsal(a):
Monty napsal(a):
stanislav napsal(a):

taky jsme s přáteli plánovali, jak za dvacet let budeme hrát po večerech čáru o Brufen :-)
Se mnou se dá tohle realizovat už teď:o))))Jsem starej feťák:o)))))))))))
07.03.2006 13:20
Monty
stanislav napsal(a):
Monty napsal(a):
tohle už mám za sebou. teď už do počasí nedělám. je to docela nuda. lepší jsou hry z bubáčka.
Já do něj nedělala nikdy, to ono vždycky samo. Akorát jednou jsem vědomě zastavila ten slejvák, ale na to mám svědka!
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)