Téma #15
Autor:Leon Chameau
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:30.08.2004 13:32
Počet návštěv:11259
Počet názorů:129

5 najhranejsich pesniciek...
...vo vasej hlave.
Robim amatersku studiu ako hudba ovplyvnuje cloveka a jeho tvorbu  --> budem moct lepsie pochopit vase diela :)

Moja top 5 (len v poslednom obdobi a v lubovolnom poradi):
- Goldfrapp - Felt Mountain
- Depeche Mode - Home
- Moloko - A Drop In The Ocean
- Ilya - Bellissimo
- Tricky - Song For Yukiko

Názory
25.10.2004 17:32
Aki
hippie: vozoni? co to sakra je? :o) karma vim, to je takový to na ohřejnání, že jo? :o)
25.10.2004 17:36
hippiesanda
Aki napsal(a):
hippie: vozoni? co to sakra je? :o) karma vim, to je takový to na ohřejnání, že jo? :o)
no přesně to
vozóni
jako o-zone
jak od nich teďka pořád hráli tu písničku drago sta din tei nebo jak se to píše
takováta diskofilní cosi..:)
25.10.2004 17:41
Aki
tak to mi fakt nic neříká :o) já tu poslouchám většinou pražskej Beat a tam takovýhle věci moc nehrajou :o)
25.10.2004 17:42
Humble
Mou největší stálicí je už dlouho Sagvan Tofi. Bohužel v posledních letech nějak na zpěv rezignoval... :o)
25.10.2004 17:47
hippiesanda
Aki napsal(a):
tak to mi fakt nic neříká :o) já tu poslouchám většinou pražskej Beat a tam takovýhle věci moc nehrajou :o)
no to asi ne
tak až uslyšíš něco rumunskýho strašnýho a strašně diskofilního tak to sou vozóni....:)
25.10.2004 17:55
Aki
Humble napsal(a):
Mou největší stálicí je už dlouho Sagvan Tofi. Bohužel v posledních letech nějak na zpěv rezignoval... :o)
nojo, ještě teď mi v uších zní "až doteďka jsi byl jen samá bota..." :o) co von ten kluk ušatá vůbec dělá? nehraje, nezpívá... chlastá? :o)
25.10.2004 17:58
Humble
Aki napsal(a):
...co von ten kluk ušatá vůbec dělá? nehraje, nezpívá... chlastá? :o)
Asi málo čteš Spy či Šťastného Jima - tam vo něm píšou každou chvíli :o)
25.10.2004 18:03
Aki
Humble: hmmm, to je fakt... já teď čtu zrovna něco od Heinleina... a tam není o Sagim ani zmínka :o)
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)