Názory |
17.01.2006 13:06
bříza
|
hunk napsal(a): Ale já svůj názor, břízo, už několikrát vyjádřil... Několikanásobně několikrát. Zde na Liteře je dle mého názoru už vymalováno a nic ji neoživí.
V tom případě nezní otázka pouze proč sem lezeš, ale také proč se exponuješ v diskuzi o řešení problému, která Tě nezajímá. Myslím, že oba víme proč.... :/ |
17.01.2006 13:07
logikJJ
|
výrazný posud směrem od chrisnetu
TIP*  |
17.01.2006 13:07
logikJJ
|
posun |
17.01.2006 13:15
hunk
|
bříza napsal(a):
V tom případě nezní otázka pouze proč sem lezeš, ale také proč se exponuješ v diskuzi o řešení problému, která Tě nezajímá. Myslím, že oba víme proč.... :/
Žádné tajemství. Abych udržel rovnováhu svých temných a světlých elementů, ventiluji svou přirozenou škodolibost po zralé úvaze většinou tam, kde se žádná škoda nikomu neděje, neboli kde jde vekoncem o houby. |
17.01.2006 13:19
bříza
|
Jo - stačil jsem si všimnout, že jsi takovej "ventilátor". :) Akorát ta úvaha Ti občas (nemyslím nyní) ne zcela dozraje .... |
17.01.2006 13:59
logikJJ
|
ivane
prosím néééééééééé |
17.01.2006 15:32
stanislav
|
Wopi napsal(a): Především - otázka je špatně postavena. Tady už dávno nejde a nemůže jít o to si vzájemně pomáhat. Vysvětlím dále. S tím Totemem to je bohužel pravda, ale je tu jedna smutná okolnost: na začátku LiTerry byla úroveň průměrného díla na Totemu nižší než tady. Dnes je to přesně naopak - a je to proto, že LiTerra byla zadušena grafomany bez jakýchkoliv uměleckých ambicí.... . ...jakmile si tohle někdo myslí, tak by se měl na chvilku na všecko tady vykašlat a radši si hrát někde virtuelní šachy, karty či člověče...
"grafomani" jsou všude na internetu. a já jim fandim! a furt mě to baví číst... jsem zásadně proti jakýmkoliv změnám. i když muj konservatismus má jakési prvky postmodernismu, což je mile paradoxní... hihi.
a když někde začnou vznikat spory, tak teprve potom to je ono! akorát že se musí taky sem tam obměnit téma. tady to, o čem je řeč výše, je omíláno už poněkolikátý. a kapku to je nuda.
náhledy logikaJJ, wopiho, břízy, potažmo repulsiona jsou jaksi mírně stále o jednom a tomtéž, každý si tak roztomile mele svou... jednou za čas to mít hezky pod sebou neuškodí, ovšem nanicovatost doporučovaných řešení či různých analýz je dle mého dosti nabíledni.... hihi |
17.01.2006 15:49
bříza
|
Zatímco Tvoje připomínky posouvají Literru mílovými kroky kupředu - že-ano Stanislavskej !
Právě kvůlivá lidem, kteří plácaj "od věci" - jen aby demonstrovali svou přítomnost - a neudrží (myslím téma) - se v takovýchto diskuzích nelze dobrat k žádnému závěru - a tedy činu. Víš ?
(btw: až budou zas natáčet Vinetoua, přihlaš se, jako Sam Hawkens ;) ... |
17.01.2006 15:59
stanislav
|
já nikam nic nechci posouvat. tím to asi bude. :o) a demonstrovat svou přítomnost jaksi jsem se rozhodl, protože mám zrovna čas. nic jiného bych v tom nehledal... hihi |
17.01.2006 16:04
bříza
|
- to já sice chápu, ale nahnali jsme vodu, kloužeme po vlně - a ta kvapem ubývá. Esli neposunem a nenaženem zase nějakou do foroty, Literra končí. Toť mé přesvědčení. Ty známky se mi tu rojej všude kolem. Ale neboj - oni to ostatní oddřou - a Ty zas příjdeš k hotovýmu. ... hi hi |
17.01.2006 16:06
Repulsion
|
To ne, Literra jen tak neskončí. Touha lidí někde se podepsat je nezměrná. Otázkou pouze je, kdo se tu bude podepisovat a jak. |
17.01.2006 16:12
stanislav
|
Literra končí? páne jo. to je smutný. a já zrovna mám tolik času v práci na internet.
a věčný komentování úpadku je fakt nuda. dle mýho jsou spíš utahaný ti, kdo tohle tvrděj, víc než literra samotná.
nemám nic proti dříčům, ale furt něco vymejšlet, nějaký změny, je dle mýho kontraproduktivní, bylo a bude. změny maj bejt pozvolný a po konsenzu, jako to bylo třeba s tím omezením dílek na jedno za jeden den... |
17.01.2006 16:26
stanislav
|
a má odpověď na úvodní otázku:
chceme tvořit, nebo se hecovat?
konkrétně mě baví oboje... |
17.01.2006 16:39
stanislav
|
a stejně je literra mnohem lepší než totem nebo písmák. je tu mnohem víc švandy. i dobrý dílka. třeba Diotima, čekanka, Lu Povy legrácky, Garth, Repulsion a spousta a spousta dalších, jestli někdo chce literru nějakým způsobem ukončit, tak ho nebudu mít rád! mňo. |
17.01.2006 17:11
stanislav
|
...a když tak přemejšlim, proč se mi literra líbí nejvíc, tak to bude rozhodně i tím, že tu není žádná redakce nebo nějaký podobný orgán, jakási rada je skoro neviditelná, což je fajn. je to tu prostor, kde se každý může projevovat, jak je mu libo, když mu někdo či jeho tvorba vadí, může ho ignorovat, popřípadě se s ním i pohádat, takhle nastavený mi to přijde ideální. že se to někomu nelíbí, že chce změny, to je taky hezký, ale proč to tu rovnou likvidovat? to tedy nevím... a vůbec nevím, proč někam něco nahánět. milý břízo. |
17.01.2006 17:17
Wiki
|
Stando, vždyť nikdo neříkal, že se bude něco likvidovat ? :-))
Literra bude, neboj !!! |
17.01.2006 17:24
stanislav
|
Wiki, děkuji za veskrze pozitivní zprávu. a že udržujete tuhle taškařici v chodu... :o) bez Literry by mi bylo věru smutno...
a trochu egocentricky: proto tady mám taky uloženejch tolik dílek, a i když to mám i na svých stránkách, tak bych nerad o názory a vejšplechty pod dílky přišel, stejně tak o dílka jiných, to dá rozum... |
17.01.2006 17:36
Repulsion
|
Ona je hrozná škoda, že je teď růžový bříza posranej v kině. Jinak bychom mohli třeba ledacos vymyslet. |
17.01.2006 17:39
stanislav
|
Repulsion napsal(a): Ona je hrozná škoda, že je teď růžový bříza posranej v kině. Jinak bychom mohli třeba ledacos vymyslet. tak vymejšlej bez něj. vem si na pomoc někoho jinýho! třeba tě někdo napadne. |
17.01.2006 17:39
bříza
|
Repulsion napsal(a): Ona je hrozná škoda, že je teď růžový bříza posranej v kině. Jinak bychom mohli třeba ledacos vymyslet. Nojo - co se dá dělat. Zrovna dávaj Čekání na Godota - tak se to hodí. Přece si tu abonentku nenechám propadnout. |