Téma #143 |
Autor: | LISKA |
Fórum: |
Datum publikace: | 15.01.2006 13:43 |
Počet návštěv: | 5716 |
Počet názorů: | 179 |
chceme tvořit, nebo se hecovat? |
Mám pocit, že nad tím co napsal Logik v odkazu k básni .. já vím, je dost důležité.Jsem na Liteře teprve krátce, ale rozhodně nevidím žádnou snahu vzájemně si pomáhat. Pár lidí se hádá o čemkoliv a pár si navzájem pochlebuje. Kdo napíše něco slušnějšího, pošle to pod jiným nikem na Totem. Tedy kromě urvisu, ten si za sebou stojí. |
|
Názory |
22.01.2006 12:48
Vích
|
Mě se tu líbí. Jsem tu celkem nový, tak časy, kdy to tu bylo, jak říkáte, skvělý, nepamatuju. Je to tu hodně rozrůzněný - začátečníci, pokročilí, profíci, egoisti, submisivci, grafomani a blogeři, partičky, ti co napíšou jednou za rok, ti co dávají tipy, ti co je ze zásady nedávají, levičáci, pravičáci, grínpísáci, holky a kluci, mamky a taťkové, androšové, erotomani, dekadenti, romantici, negativisti, pozitivisti, naivisti, cynici ... A vlastně se navzájem křížem krážem komunikují. Někdy by člověk čural, když se dostane do klinče ta správná dvojka, někdy to naopak pohladí. Mě by se líbily světlejší a jasnější odstíny košilek, jinak dobrý. |
26.01.2006 18:24
Zamračený_mnich
|
Víchu, tvůj výčet rozrůzněnosti je trefný!
Ze zásády jsem se našel... |
26.01.2006 19:55
Vích
|
Pro mnicha :-), no já to psal hlavně na sebe, doufám, že zabírám aspoň 7 skupin. |
15.02.2006 12:17
Micha
|
Víchu taky jsem se nasla...s tim opravdu souhlasim...takze jen reste panove a damy a diskutujte...fakt je ten, ze to tu docela zije, coz se zas libi me, i kdyz ja jsme spise clovek mirumilovny tak mi nekdy to "curani" trochu nesedi a velice rada se nechavam hladit :-). |
16.02.2006 11:13
karel_letoun
|
Hlavně nešahejte na Standu.
Ať žije Wopi !!!! |
16.02.2006 13:50
stanislav
|
ne. Urvisu alias Doktore Bolíto, tebou doporučovanou léčbu a metodu, jak na rýmičku, jsem obešel obloukem. zůstal jsem u horkého čaje a šátečku kolem krku. Též mi velmi pomohl Repulsionův excelentní léčivý obraz KOČIČKA.... |
18.02.2006 13:17
karel_letoun
|
Jestli seš Stando marod tak tě lituju. Já dycky léčil nachlazení a chřipku flaškou, ale posledně, je to asi čtvrt roku, to nezabralo, tak budu muset sehnat jinej recepis. Ale česnek do prdele, to ne, to fakt ne. Ten čaj je asi ze všeho nejlepší.
Ať žije pivo !!! |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|