MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
09.12.2005 15:29
Cekanka_ucekana
|
henadi napsal(a): po šesti vodkách se nedivim:))ja toho chci po rumu,,,ze to nema cenu ani vyjmenovavat:) na rum jezdim do Český Lípy :-))) |
11.12.2005 22:21
Aki
|
tak já teda nominuju... galaxy... ;o) |
12.12.2005 08:56
Cekanka_ucekana
|
Aki napsal(a): tak já teda nominuju... galaxy... ;o) to je nick? |
12.12.2005 09:47
Bacil
|
Vzhledem k tomu, že většinu Lteřřanek neznám a ty co znám tak znám většinou jen virtuálně (až na výjimky), netroufám si nikoho nominovat :-)) |
12.12.2005 09:56
Cekanka_ucekana
|
další alibista .-))))) |
12.12.2005 09:58
Cekanka_ucekana
|
jinak musim připodotknout, že je s váma teda prdel, místo co byste se toho chytli a uspořádali promenádu v plavkách, tak ani nikoho nenominujete, serete mě, Liteřani, začíná s váma bejt pěkná nuda! Teda nezačíná, JE! |
12.12.2005 10:05
Aki
|
čeky: jo, to je nick :o) a ti teda řeknu, že na ni bych se v plavkách podíval i rád :o)) |
12.12.2005 10:08
Cekanka_ucekana
|
máš ji tam :-) |
12.12.2005 13:33
yenn
|
Cekanka_ucekana napsal(a): jinak musim připodotknout, že je s váma teda prdel, místo co byste se toho chytli a uspořádali promenádu v plavkách, tak ani nikoho nenominujete, serete mě, Liteřani, začíná s váma bejt pěkná nuda! Teda nezačíná, JE! V plavkách? Teď v prosinci?
:-D |
12.12.2005 13:35
Cekanka_ucekana
|
yenn napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): jinak musim připodotknout, že je s váma teda prdel, místo co byste se toho chytli a uspořádali promenádu v plavkách, tak ani nikoho nenominujete, serete mě, Liteřani, začíná s váma bejt pěkná nuda! Teda nezačíná, JE! V plavkách? Teď v prosinci?
:-D no právě! neni to originální? člověk by od literátů čekal nějakej úlet... |
12.12.2005 14:28
stanislav
|
a hlavně se to musí odehrávat v restauraci...
ta volba nebo vyhlášení nebo co!
v žádným případě ne Hells ovšem,... hihi |
12.12.2005 15:47
Yvette
|
No, chtela sem puvodne nominovat Yenn, ale ta by mi ukousla hlavu..:) |
12.12.2005 15:48
Yvette
|
Albireo napsal(a): To jsi mohla dát jako soutěž! Kolik se dá nominovat? Jestli víc, tak: Za poezii: Hester, yenn (pokud se smí nominovat i někdo, koho jsem neviděl ani na fotce), johanna, Rybi Za prózu a jiné: Čekanka, Hajka hester byla prece na vanocnim sraze
|
12.12.2005 15:50
Cekanka_ucekana
|
Yvette napsal(a): Albireo napsal(a): To jsi mohla dát jako soutěž! Kolik se dá nominovat? Jestli víc, tak: Za poezii: Hester, yenn (pokud se smí nominovat i někdo, koho jsem neviděl ani na fotce), johanna, Rybi Za prózu a jiné: Čekanka, Hajka hester byla prece na vanocnim sraze Hester taky Albi zná, to yenn zná jen z fotky :-))))) |
12.12.2005 15:56
Yvette
|
:) |
12.12.2005 16:45
adelka
|
:)))))))))))))))) |
12.12.2005 19:14
Diotima
|
tak jo ... půjdu na plastiku ... obličeje, očí, uší, těla ... stanu se PAMELOU .. a zvítězím, o nic v životě už mi nejde, sem se rozhodla -
hlavně se stát MISS LITERRA - konečně mám nějaký kloudný životní
cíl! DÍKY! :-)))) Hele, Renči, nic blbějšího tě nenapadlo? A co soutěž
o MR. LITERRA - a jaká kritéria? - co nejošklivější a zároveň nejinteligentnější nadsamec? |
12.12.2005 19:20
Cekanka_ucekana
|
Diotima napsal(a): tak jo ... půjdu na plastiku ... obličeje, očí, uší, těla ... stanu se PAMELOU .. a zvítězím, o nic v životě už mi nejde, sem se rozhodla -
hlavně se stát MISS LITERRA - konečně mám nějaký kloudný životní
cíl! DÍKY! :-)))) Hele, Renči, nic blbějšího tě nenapadlo? A co soutěž
o MR. LITERRA - a jaká kritéria? - co nejošklivější a zároveň nejinteligentnější nadsamec? nadsamce Literry dej ty :-))))) |
12.12.2005 23:40
Monty
|
Podsamec by to bejt nemohl? |
13.12.2005 00:03
Aki
|
Monty: ty to ráda na koníčka? :o)) |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|