MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
22.01.2006 16:58
logikJJ
|
zasraný avíza |
22.01.2006 17:01
Janina Magali
|
logikJJ napsal(a): zasraný avíza Jo...:-) Taky tě už napadlo,proč jsi kdy tady lez..?:-) Myslím, že by se už měla tahle diskuze vymazat...přece už to zkončilo, né?:-) |
22.01.2006 17:15
logikJJ
|
kurva práce
musím si vymazat nik
a založit jinej
a už nikdy nepudu do žádný diskuze
kreténský programování zasraný
dávám nesledovat
kurva a každejch 5 minut někde něco
todle vymyslel fakt debil |
22.01.2006 17:30
stanislav
|
Janina Magali napsal(a): logikJJ napsal(a): zasraný avíza Jo...:-) Taky tě už napadlo,proč jsi kdy tady lez..?:-) Myslím, že by se už měla tahle diskuze vymazat...přece už to zkončilo, né?:-) a hele, nová cenzorka! vida ji, mršku! :o) |
22.01.2006 17:34
Janina Magali
|
stanislav napsal(a): Janina Magali napsal(a): logikJJ napsal(a): zasraný avíza Jo...:-) Taky tě už napadlo,proč jsi kdy tady lez..?:-) Myslím, že by se už měla tahle diskuze vymazat...přece už to zkončilo, né?:-) a hele, nová cenzorka! vida ji, mršku! :o) Hele..nech si toho..joo??:-))) Jakto, že mi chodí avíza...když jsem si nastavila nesledovat diskuzi???!!!:-) |
22.01.2006 17:35
stanislav
|
Janina Magali napsal(a): stanislav napsal(a): Janina Magali napsal(a): logikJJ napsal(a): zasraný avíza Jo...:-) Taky tě už napadlo,proč jsi kdy tady lez..?:-) Myslím, že by se už měla tahle diskuze vymazat...přece už to zkončilo, né?:-) a hele, nová cenzorka! vida ji, mršku! :o) Hele..nech si toho..joo??:-))) Jakto, že mi chodí avíza...když jsem si nastavila nesledovat diskuzi???!!!:-) protože jsem ti ho osobně zaslal, tim to možná bude... hihihi. abych ti udělal radost. |
22.01.2006 17:38
Janina Magali
|
stanislav napsal(a): Janina Magali napsal(a): stanislav napsal(a): Janina Magali napsal(a): logikJJ napsal(a): zasraný avíza Jo...:-) Taky tě už napadlo,proč jsi kdy tady lez..?:-) Myslím, že by se už měla tahle diskuze vymazat...přece už to zkončilo, né?:-) a hele, nová cenzorka! vida ji, mršku! :o) Hele..nech si toho..joo??:-))) Jakto, že mi chodí avíza...když jsem si nastavila nesledovat diskuzi???!!!:-) protože jsem ti ho osobně zaslal, tim to možná bude... hihihi. abych ti udělal radost. :-)))))))))))))) Stando...já tě vážně myluju..!!:-))))) |
22.01.2006 23:27
vojtam
|
logikJJ napsal(a): kurva práce
musím si vymazat nik
a založit jinej
a už nikdy nepudu do žádný diskuze
kreténský programování zasraný
dávám nesledovat
kurva a každejch 5 minut někde něco
todle vymyslel fakt debil nějak nevyrovnanej tenhle "terapeut" že by měl tik z
www.zpovedice.cz ? |
23.01.2006 07:15
Shammann
|
tak teďko sem klepnul na nesledovat téma a je mi strašně dobře, protože vím, že už to po vás nebudu muset číst...a jsem povznesen...! |
23.01.2006 08:36
Shammann
|
a sakra...noooooooooooooo futureeeeeeeeeeeeeeee...eeeeeeeeeee
|
23.01.2006 08:50
Cekanka_ucekana
[Změna zámku]
|
Důvod...aby lidem nechodila avíza |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|