MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
02.01.2006 09:11
stanislav
|
já od tebe, čeky, čekám jen samý dobroty... muhehehehehe... mě o pochybenosti svých morálně-volních vlastností nepřesvědčíš... íhahahahaha ...ale stejně: hanba ti! |
02.01.2006 09:16
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): já od tebe, čeky, čekám jen samý dobroty... muhehehehehe... mě o pochybenosti svých morálně-volních vlastností nepřesvědčíš... íhahahahaha ...ale stejně: hanba ti! co je hanba jsem zapomněla aqsi před pěti lety :-))))) dneska se neumim stydět ani na požádání :-)))))
jakej byl silvestr? :-) |
02.01.2006 09:18
stanislav
|
bolel mě zub. hihihii... tak jsem zkazil silvestra ženě... dóst hanebný. hanba mi! |
02.01.2006 09:28
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): bolel mě zub. hihihii... tak jsem zkazil silvestra ženě... dóst hanebný. hanba mi! a to sis nemoh vzít prášek? |
02.01.2006 09:35
stanislav
|
prášek zabral, ale stejně jsem na zub furt myslel a nemohl se oddávat veselí... nikam se mi nechtělo. |
02.01.2006 10:42
Humble
|
stanislav napsal(a): bolel mě zub. hihihii... tak jsem zkazil silvestra ženě... dóst hanebný. hanba mi! My si stejně Silvestrovskou půlnoc udělali již noc předem ve třičtvrtě na dvě, kdy jsme bouchli šampáňo, vypálili ohňostrojný přístroj a užívali si dvacetistupňového mrazu vůkol :o) |
02.01.2006 11:33
stanislav
|
Humbliku, myslim, že stejně mi Jana moc nepoděkovala za to, že jsme tam za váma nejeli... :o) |
02.01.2006 18:13
Humble
|
Budeš jí to halt muset vynahradit - a vůbec, jako bys nevěděl, že silvestrovské taškařice jsou proti bolesti zubů nejlepším lékem :o) |
02.01.2006 18:18
stanislav
|
Humble napsal(a): Budeš jí to halt muset vynahradit - a vůbec, jako bys nevěděl, že silvestrovské taškařice jsou proti bolesti zubů nejlepším lékem :o) nezatínám vzteky zuby, alébrž by mě bolely! pozejtří to musí zubařka vyřešit... a potom vzhůru na večírky! hihi |
02.01.2006 19:15
Humble
|
 |
02.01.2006 21:07
Big_George
|
Sem zase něco prošvihl...možná, že kvůlivá mně některá z krasavic obsadil HORŠÍ PŘÍČKU
Příště to napravím... |
02.01.2006 21:19
adelka
|
To bude mít Dio radost:)))) A já jsem tak chtěla pomáhat uááá a teď nemůžu:))))) Bude Dio pomáhat? :))))))) |
02.01.2006 21:37
danuwaanalihi
|
ahaho. Vyhlasenie...
Takze GRATULUJEM KONVALINE k moralnemu VITAZSTVU...
Gratulujem aj ostatnym ludom so smyslom pre recesiu... Ono to uz tak chodi. U nas na univerzite sa pocas imatrikulacneho plesu vzdy prva cena usla piatakom... Sest rokov po sebe mojho studia... Preco? No jednoducho preto, lebo imatrikulacny ples je organizovany piatakmi... A teda... Preco by sme nevyhrali ked to tu organizujeme. Mrzi ma, ze to nebol prilis originalny napad a ze viac ludi malo podobne chutky ;-)
stanislav - zuby su svina ;-))) |
03.01.2006 16:22
Diotima
|
zdravím ze Zanzibaru - je tu fakt krásně :-)) a vy tam doma o nás bez nás?
a to všechno - i tu kjáásnou fotku mám za to, že jsem ti udělala ten bramborovej salát, milá čeky, kterým jsme se pak
v noci nacpaly, coo? teď to vypadá jako můj úplatek, abych zvítězila .... tak TI pěkně děkuju! :-)) hlavně, že jste se dobaře pobavili-y ... čest práci! :-) a co ten MISSÁK? ... |
03.01.2006 16:31
Cekanka_ucekana
|
já jsem úplatná a korupci fandím :-))))) |
03.01.2006 16:38
Diotima
|
nejhorší je, že ti na ty tvý srandičky všichni nalítli! protože to byla soutěž o BABU JAGU :-)) |
03.01.2006 16:42
adelka
|
nejhorší je, že ti na ty tvý srandičky všichni nalítli! protože to byla soutěž o BABU JAGU :-))
To nevadi, i tak ted musis pomahat a venovat se charite:))))) |
03.01.2006 19:35
stanislav
|
a průběžně nás, Diotimo, informuj, jak je to s tou charitou. ať se k tobě ostatní přidají, když půjdeš hezky příkladem! |
03.01.2006 19:54
logikJJ
|
Diotima napsal(a): nejhorší je, že ti na ty tvý srandičky všichni nalítli! protože to byla soutěž o BABU JAGU :-)) morálně vyhrála tak o co jde |
04.01.2006 09:03
Cekanka_ucekana
|
stanislav napsal(a): a průběžně nás, Diotimo, informuj, jak je to s tou charitou. ať se k tobě ostatní přidají, když půjdeš hezky příkladem! náhodou Diotima pomáhala už když nebyla Miss, to bys koukal, jak jde příkladem mládeži! |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|