Téma #135
Autor:Cekanka_ucekana
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:07.12.2005 19:00
Počet návštěv:11078
Počet názorů:636

MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli)
Tak a je to tady :-)))
Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-)
Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-)
Vítězka dostane mou knihu!

Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))

Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):

Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))

A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)

I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)

Nominované:
Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4
galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1
henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1
Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3
Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5
Adélka
, nominovala Adélka - hlasy: 2
Diotima
, nominovala Čekanka - hlasy: 3
Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11
kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2
yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4
Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2
Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1
Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2
Bix, nominoval Charlien - hlasy 2
Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2
Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2
krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2
sony, nominoval sony - hlasy: 1
Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006

Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.

Názory
01.01.2006 21:29
stanislav
já myslim, že Diotima bude štěstim celá bez sebe.... hihihihihihihihihihihihihii...

čeky ty znáš vypointovat.... muhehehehehehehehehe
01.01.2006 22:55
vojtam
Konvalina napsal(a):
Jsem velice ráda, že ta šaškárna skončila. Pro ty, kteří si myslí, že budu otrávená, že nejsem Miss, vložím text, který jsem si před několika dny pro vás nachystala:

Louise L. Hay – Myšlenky srdce

Kapitola Sebeovládání

Přijímám jen to nejlepší

Když po vás hodím horký brambor, co uděláte?

Chytíte jej? Budete ho držet, dokud vás nezačne pálit do prstů? Ale proč byste jej měli vůbec chytat? Proč jednoduše neuděláte krok stranou? Můžete odmítnout cokoli, i dárek. Uvědomujete si to?

(konec citace)

Ano, uvědomuji si to. S výjimkou jednoho rejpavého hlasu za ostatní děkuji, protože byly upřímné. Z toho mám radost.

Titul i výhru odmítám, nemají pro mne pražádnou cenu, s prominutím, strčte si je do prdele!

To jen aby bylo mezi námi jasno, na tohle jsem se těšila!
... pro mě je výsledek jasný ať to Cekanka zmanipuluje jak chce.
Jako starý naiva jsem se ovšem domníval, že se jedná o čestnou soutěž. Hmmm - abych navázal na někdejší svůj výrok v této diskusi ... nemohu si vážit lidí, kteří změní pravidla jen proto, že by měl zvítězit člověk, kterému oni nefandí.
Komu patří morální vítězství je nezpochybnitelné.
01.01.2006 23:50
Wopi
K hodnotě ceny jen tolik: spatřuju ji jako největší z toho všeho...
02.01.2006 01:30
podivín
Pro mne je stejně miss hranatá žába. Její luznost mne až dojímá.
02.01.2006 07:42
stanislav
já bych chtěl, aby někdo dostal diplom!
je mi jedno kdo, ale soutěž bez diplomu je jako pívo bez pěny!!!
02.01.2006 07:44
stanislav
a čekanka to zmanipulovala absolutně!!!
ukázala, že není hodna organizování takovýchto akcí!! hanba jí!!!
02.01.2006 07:46
myšák
Lidi lidičky... trošku nadhledu by neškodilo, vždyť je to v podstatě sranda... Tak všem, miskám a hlasujícím i rozhodčím a sponzorům a divákům v sále a vůbec všem vám přeji do Nového roku kromě zdraví ještě aspoň občasný úsměv a kousíček sluníčka.
02.01.2006 07:54
stanislav
Myšáku, jsem nadšen Tvým přístupem!!!

též Ti přeju mnoho veselých a příjemných událostí v novém roce... doufám též, že mističky budou v novém roce dobře naladěny... hihi
02.01.2006 09:04
Cekanka_ucekana
nehodlám se ani omlouvat, ani vymlouvat, myslim, že Konvalina nám předvedla, že jsem udělala správně, mediální hvězda musí mít nadhled a úsměv na tváři za všech okolností a to Diotima má a Konvalina, jak vidíme, ne, takhle vyvádět si může akorát Naomi, tý to tolerujou, byla jsem rozhodnutá dneska udělat hihihi a Konvalině cenu poslat, i kdybych ji měla jít koupit, včera to byl takovej posilvestrovskej žertík, asi jsem taky trošku čekala, jaký budou reakce...no, hezký :-)))))

jo a nemůžeš odmítat něco, co ti nikdo nedává, přece...

děkuju všem, kdo mě znají a kdo se do týhle soutěže nepoložili s vážností managera již zmíněné Naomi, děkuju i těm, kdo mě neznají a vzali to vážně, dyk to bylo hezký, ne, krásný holky se tu trošku ukázaly, chlapi se trošku projevili, no a nejvíc jsem se projevila já a Konvalina, aspoň víte, co od nás dvou můžete čekat :-))))) nic dobrýho :-)))))
02.01.2006 09:11
stanislav

já od tebe, čeky, čekám jen samý dobroty... muhehehehehe... mě o pochybenosti svých morálně-volních vlastností nepřesvědčíš... íhahahahaha ...ale stejně: hanba ti!

02.01.2006 09:16
Cekanka_ucekana
stanislav napsal(a):

já od tebe, čeky, čekám jen samý dobroty... muhehehehehe... mě o pochybenosti svých morálně-volních vlastností nepřesvědčíš... íhahahahaha ...ale stejně: hanba ti!

co je hanba jsem zapomněla aqsi před pěti lety :-))))) dneska se neumim stydět ani na požádání :-)))))

jakej byl silvestr? :-)
02.01.2006 09:18
stanislav
bolel mě zub. hihihii... tak jsem zkazil silvestra ženě... dóst hanebný. hanba mi!
02.01.2006 09:28
Cekanka_ucekana
stanislav napsal(a):
bolel mě zub. hihihii... tak jsem zkazil silvestra ženě... dóst hanebný. hanba mi!
a to sis nemoh vzít prášek?
02.01.2006 09:35
stanislav
prášek zabral, ale stejně jsem na zub furt myslel a nemohl se oddávat veselí... nikam se mi nechtělo.
02.01.2006 10:42
Humble
stanislav napsal(a):
My si stejně Silvestrovskou půlnoc udělali již noc předem ve třičtvrtě na dvě, kdy jsme bouchli šampáňo, vypálili ohňostrojný přístroj a užívali si dvacetistupňového mrazu vůkol :o)
02.01.2006 11:33
stanislav
Humbliku, myslim, že stejně mi Jana moc nepoděkovala za to, že jsme tam za váma nejeli... :o)
02.01.2006 18:13
Humble
Budeš jí to halt muset vynahradit - a vůbec, jako bys nevěděl, že silvestrovské taškařice jsou proti bolesti zubů nejlepším lékem :o)
02.01.2006 18:18
stanislav
Humble napsal(a):
Budeš jí to halt muset vynahradit - a vůbec, jako bys nevěděl, že silvestrovské taškařice jsou proti bolesti zubů nejlepším lékem :o)
nezatínám vzteky zuby, alébrž by mě bolely!
pozejtří to musí zubařka vyřešit... a potom vzhůru na večírky! hihi
02.01.2006 19:15
Humble
02.01.2006 21:07
Big_George
Sem zase něco prošvihl...možná, že kvůlivá mně některá z krasavic obsadil HORŠÍ PŘÍČKU
Příště to napravím...
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.