MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
30.12.2005 01:51
stanislav
|
logiku, nehrabe ti? aspoň mírně? |
30.12.2005 01:51
logikJJ
|
vojtam napsal(a): a tvoje dílo mezi tím není viď.... myslím že sem žádný nenapsal |
30.12.2005 01:52
logikJJ
|
stanislav napsal(a): logiku, nehrabe ti? aspoň mírně? hrabe
jako každýmu občas né |
30.12.2005 01:59
stanislav
|
nijak moc neslídím po tvých krocích a výrocích tady. ale z toho, co se mi jaksi náhodně naskytlo, na mě působíš až zbytečně zatrpkle. a vypsat něčích 15 tipů jako doklad o jeho smyslu pro krásu mi přijde taky takový legrační. a zatrpklý. samí morousové se tu vyskytujou poslední dobou... repulsion, wopi, bříza, ty a mnoho dalších určitě, kterých jsem si nevšim. má to jakýsi zvláštní dekadentní kouzlo... :o) |
30.12.2005 02:07
logikJJ
|
asi kouzlo vánoc
nejsem zatrpklej, tipy byly odpovědí na otázku
např.
nikoli na něco o kráse
taková ukázka širokospektrálního pojetí výběru
a názory
asi bys viděl jen fragmenty
prolíná se to se zprávama, který sice moc nemusím, ale na který odpovídám, nojo, tady je to spíš tím že moc nemusím ty avi
zruším je v nastavení
a stejně přijdou no |
30.12.2005 02:07
Wopi
|
a stando - nepůsobíš v tomto případě jako morous ty? |
30.12.2005 02:08
Wopi
|
Ale samozřejmě, že souhlasím s V.O. Původně jsem to opravdu bral jako soutěž krásy. |
30.12.2005 02:11
Wopi
|
Ale vznikla z toho velká šaškárna.
"A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-) "
"Můj hlas patří Konvalině!
Líbí se mi její smysl pro humor (obzvláště při volbě názvů u svých foteček), její pohled na svět ..." |
30.12.2005 02:12
logikJJ
|
to je v zadání
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-) |
30.12.2005 02:12
stanislav
|
ano. zde vystupuju možná za kriploidního morouse. ale v podstatě je mi všecko ganc egál, jen jsem tak jaksi nevtipně žertoval...
a čekančinu akcičku brát nějak jinak než jako žert mi přijde dost naběhnutí si na vidličky... :o) |
30.12.2005 02:14
Wopi
|
Když se to má brát jako žert, proč nebyla uznána nominace Hranaté žáby? Celé je to postaveno účelově. Tak. |
30.12.2005 02:16
stanislav
|
já v tady tý debatě nacházím perverzní zalíbení, avíza odebírám pravidelně. moc a moc mi totiž scházej tyhle běhy na dlouhý tratě. mistr na ně byl dycky Zdenda. ale tady ta už pomalu má kvality jako ty kdysi z písmáka... hihi |
30.12.2005 02:17
stanislav
|
wopi, jak ty se dokážeš věcně postavit k týhle taškařici, to mě naplňuje blahem. dík... :o) |
30.12.2005 02:19
Wopi
|
Já jsem věcný a věčný. Věcně věčný a věčně věcný. A vůbec. |
30.12.2005 02:26
stanislav
|
to, žes věčný, milý Wopi, mi asociuje příběh z dob někdy kolem roku 2001, kdy jsem si dělal prdel z literátů na písmáku, protože jsem tam jen nakouk a nikoho neznal, a tak jsem pak džoukézně umístil na tento web báseň z almanachu na rok 1987, kde byla báseň "Smrt partyzána", já to celý přepsal, jen jsem vyměnil partyzána za básníka... a nějakej básník, zjevně slovenskej, mi dal tip a eště se zmínil o básních, které budou obíhat věčně na vesmírných hárdvéroch, mírně se rdím, jak jsem ho zmátl, ale přijde mi to legrační eště dnes... :o))) |
30.12.2005 02:30
logikJJ
|
jestlis to pak uved na pravou míru
je to dobrej příběh |
30.12.2005 09:10
Cekanka_ucekana
|
OK
když někdo nominuje...někoho, to je jedno a řekne: "Nominuju ho za básně", tak to nepřijímám
když někdo nominuje někoho jinýho, kdo se mu zdá krásnej, tak co s tim nadělám, že se ostatním nezdá, mně se taky...ta.....byla děsně vošklivá a vyhrála miss, potom byla nějaká mluvčí a teď si bere milionáře....no, tak ta mi přišla tak děsně vošklivá, že jsem se divila, že na to pódium vůbec leze, takže jestli vojtovi přijde krásná konvalina, tak s tim já nejspíš nic nenadělám, asi se někteří z vás budou muset smířit s tim, že neurčujou normy
a vojtam by si měl zase uvědomit, že když napíše skrytou kritiku, taj ni neskryje jen před tim jednim člověkem, před kterým zrovna chce, na to tady ještě není tlačítko :-))))) a adresovat tady skrytý kritiky Konvalině je myslim zbytečný
nebo jsem blázen, když hledám logiku na Liteře? :-)
zcela logicky vás všechny znova upozorňuju, že nejsem demokrat, ale absolutistickej monarcha, je to moje soutěž, já si tu určuju pravidla, pokud se nějakým způsobem provinim proti pravidlům Literry, nebo morálky, nebo trestního zákona, tak mě upozorněte, ale já pochybuju, že se tak stalo
|
30.12.2005 10:50
Shammann
|
To je počteníčko
to sou konfrontace!
Pleskám lokty!
|
30.12.2005 10:52
Cekanka_ucekana
|
Shammann napsal(a): To je počteníčko
to sou konfrontace!
Pleskám lokty! myslim, že tě zvolim Miss Literry, vlasy na to máš! |
30.12.2005 10:55
Shammann
|
dycky sem si přál bejt Miss Literry...
:-)
|
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|