MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
20.12.2005 11:35
Cekanka_ucekana
|
Každej ale sakra musí uznat, že Yfča má protekci, protože bůček! |
20.12.2005 11:37
Krokodýl
|
já to uznávám.... :o) |
20.12.2005 11:45
Cekanka_ucekana
|
Krokodýl napsal(a): já to uznávám.... :o) to je skvělý, to by si skoro zasloužilo ještě jeden bod...teda hlas.....asi budu muset do týhle soutěže začít vnášet daleko víc zmatků a protekce...koneckonců - máme nějakou porotu? nemáme! Porota jsem já.
TAKŽE SE TADY BUDOU DÍT JEN TAKOVÝ VĚCI, KTERÝ JÁ DOVOLIM!!!!!!! |
20.12.2005 11:46
Yfča
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Každej ale sakra musí uznat, že Yfča má protekci, protože bůček! Čeky, já jsem jen zneužila tvoji značně zavádějící formulaci, takže Krokodýla se nominovala zcela dle pravidel:
Cekanka_ucekana napsal(a): každej tady napíše jedno jméno a který jméno (nick) tu bude nejvíckrát, tak to je MISS, je to jednoduchý jako facka :-)))))) |
Jo... a abych nezapomněla: Bůček je bůček!
|
20.12.2005 11:46
Wopi
|
Bůček! Bůček! |
20.12.2005 12:16
Krokodýl
|
já něco slíbila? ježíííši,,,,, |
20.12.2005 12:19
logikJJ
|
Konvalina napsal(a): A ještě logikJJ veškeré odkazy: Jo!!! (aniž bych je viděla, jen si představuji) ano představivost je to čím bys měla začít |
20.12.2005 12:23
Cekanka_ucekana
|
Yfča napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): Každej ale sakra musí uznat, že Yfča má protekci, protože bůček! Čeky, já jsem jen zneužila tvoji značně zavádějící formulaci, takže Krokodýla se nominovala zcela dle pravidel: Cekanka_ucekana napsal(a): každej tady napíše jedno jméno a který jméno (nick) tu bude nejvíckrát, tak to je MISS, je to jednoduchý jako facka :-)))))) |
Jo... a abych nezapomněla: Bůček je bůček!
no dyk jo, jojojo, seš precedenc, mlčim a vim, že Bůček je bůček!
|
20.12.2005 12:24
Cekanka_ucekana
|
Konvalina napsal(a): Konvalina napsal(a): Ale to je opravdu, ale opravdu nedorozumění. Každá, která soutěží o titul Miss, vloží své foto a slíbí, čím prospěje světu viz slib můj a yenn výše. Takže co slíbíš Ty? Cituju svů názor. Koukej něco slíbit a dodej fotku, jinak na nás nemáš!!! ;-))) hele, já jsem tu ten, kdo určuje pravidla, uber páru, mlč a stuj na pódiu, seš soutěžící, až tě vyzvu, mluv! |
20.12.2005 12:25
Krokodýl
|
Jde mi o světový mír...samozřejmě.....a taky vám podnadiju a upeču bůček :o) |
20.12.2005 12:25
Cekanka_ucekana
|
Krokodýl napsal(a): Jde mi o světový mír...samozřejmě.....a taky vám podnadiju a upeču bůček :o) komu "VÁM"????? |
20.12.2005 12:27
Krokodýl
|
čekance učekané,samozřejmě :o) |
20.12.2005 12:27
Cekanka_ucekana
|
Krokodýl napsal(a): čekance učekané,samozřejmě :o) tak teď je to v pořádku a vidim, že tvuj slib světu je zatim nejlepší |
20.12.2005 12:34
Krokodýl
|
nech toho :o) vaše štěstí je, že ji sem nedokážu dát :o) |
20.12.2005 12:35
Wopi
|
tak sem dej aspoň ten bůček |
20.12.2005 12:37
Krokodýl
|
dám....za hlas :o) |
20.12.2005 12:41
Cekanka_ucekana
|
Krokodýl napsal(a): dám....za hlas :o) wopi už nemůže dávat hlasy!
Konvalina napsal(a): Sím, paní vyhlašovatelko, to od nás někdo v té lavině názorů chtěl, abysme daly foto a slib :,,,-((( A já sem slíbila, že už budu hodnááá, když spím. A teď nespím :-((( Už mlčim, už mlčim... a kdes to viděla, aby soutěžící kontrolovaly ostatní, jestli všechno splnily? kdes viděla, aby pobíhaly mezi ostatníma a honily je, aby daly fotlky? soutěžící stojej, usmívaj se a hovořej jen když je někdo vyzve |
20.12.2005 12:49
Krokodýl
|
potvoro jedna....taká podpásovka :( |
20.12.2005 12:54
Wopi
|
 |
20.12.2005 12:55
Cekanka_ucekana
|
no, Wopi, musim říct, že ta kačena je lepší, neni totiž syrová :-))))) |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|