MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
19.12.2005 22:24
Wopi
|
Ale necháme to usnout. |
19.12.2005 22:24
Wopi
|
Nejde o nic jiného než o rovnou hru. |
19.12.2005 22:33
logikJJ
|
jedině
konvalina
ta totiž zná triky
a taky napsala košíček z javoru
a fotí
a prostě je to taková všestranná žena
a taky si můžu dovolit úlet
|
20.12.2005 08:30
Krokodýl
|
vzhledem k tomu, že mě nikdo jiný nenominuje, nominuju se sama :o)
JÁ :o) |
20.12.2005 09:07
Cekanka_ucekana
|
Krokodýl napsal(a): vzhledem k tomu, že mě nikdo jiný nenominuje, nominuju se sama :o)
JÁ :o) krokodýl nemůže bejt ženská!!!!!
bože to je maglajz!
|
20.12.2005 09:11
Cekanka_ucekana
|
Konvalina napsal(a): Hlásím se o přidělení tipu od LogikaJJ, te to tady psáno tučně, že mi ho dává!!! To je maglajz! no, to se musí probrat s Logikem, tohle neni jasnej hlas! |
20.12.2005 09:12
Cekanka_ucekana
|
LogikJJ: Logiku, je tohle jakože teda hlas pro Konvalinu, nebo neni? |
20.12.2005 09:19
Krokodýl
|
já sú ženská :o) |
20.12.2005 09:28
Cekanka_ucekana
|
Krokodýl napsal(a): já sú ženská :o) ukaž! |
20.12.2005 09:32
Dort
|
Jsou-li rozhodujicim kriteriem prsa, smi se nominovat treba Danny? |
20.12.2005 09:36
Cekanka_ucekana
|
Dort napsal(a): Jsou-li rozhodujicim kriteriem prsa, smi se nominovat treba Danny? nevim, kdo seš, ale seš diskvalifikovanej nominátor |
20.12.2005 09:48
Wopi
|
Krokodýl JE ženská. A Čekanka manipuluje soutěží, když svévolně rozhoduje o pohlaví účastníků!
To nebylo ani na olympijských hrách! To se nestalo ani Kratochvílové!! Styď se, Čekanko!! |
20.12.2005 09:53
Dort
|
Konvalina napsal(a): Promiň, to jsou maximálně jedničky :-( Chceš-li vidět moje prsa, podívej se na konkurenční soutež Janiny Magali, v názorech je předvádím :-)))
Hm, ja tam letim, adresar Literra_HOT otevreny v druhem okne a ona tam je jen nejaka socha ci co :(( |
20.12.2005 09:54
Cekanka_ucekana
|
Wopi napsal(a): Krokodýl JE ženská. A Čekanka manipuluje soutěží, když svévolně rozhoduje o pohlaví účastníků!
To nebylo ani na olympijských hrách! To se nestalo ani Kratochvílové!! Styď se, Čekanko!! jak svévolně manipuluju?
já krokodýla neznám!
ty jo, stačí říct a dám ho tam!
teďs mě teda fakt dost hodně nasral, pane objektivní!!!!!
nehledě na to, že s dovolením, nikdo se nemůže nominovat sám!
a navíc, já si můžu manipulovat jak chci a když se mi zachce, tak to tady celý smažu a že mám teď tisíc chutí |
20.12.2005 09:56
Krokodýl
|
:o) ale no tak....se kvůli mně nehádejte :o) to měl být fór...se nějak nepovedl... sice si stojím za tém, že jsem ženská....ale nechme to tak :o) |
20.12.2005 10:50
henadi
|
ty jo to jsou veci:)))ono se to tady zacalo i hadat:) |
20.12.2005 11:02
Wopi
|
co je to zas za změny?? když se nominovala Yfča, tak to bylo o.k., když se nominuje krokodýl, tak je to špatně...
čekanka má nejednotná měřítka na soutěžící!!
!!! |
20.12.2005 11:07
logikJJ
|
když sem včera dával konvalině svůj hlas měla jich 6
dnes, koukám má jich jen jen 5 přesto že by jich mělo být 7
podivné
a to se na mostecku, chomutovsku, lounsku a žatecku objevily plakáty
s již korunovanou miss
soutěž tedy asi nebude moc regulérní (podobně jako tipování)
k některým názorům, je zvláštní že pod diskuzí vadí nový niky, vadí volání kamarádů a podobný věci
pod dílkama nevadí nic
smysl toho věnovat se pracem někoho jinýho uniká
myslím že na hlavní list by se hodily spíš diskuze
a básničky zastrčit někam na bok
protože jen překážej hloupej obrázkům a výlevům manickej stavů
nastupuje arogance nejhlubšího zrna kde by blednul i Filip Sklenář
(pod dílem niku "urvisu" "světlonoš")
no nic
litera už je jinde než před rokem, kdy sem se odvážil dát jeden ze svejch blábolů, mezi tenkrát velkou spoustu velmi dobrej básní a próz
hlas konvalině
tý na obrázku
http://basnilkove.com/a3web2/miss.jpg
(motivy použité z http://www.literra.cz/moduly/autor/php/dilo.php?dilo_id=19933&autor_id=1347
http://www.literra.cz/moduly/autor/php/dilo.php?dilo_id=17967&autor_id=1347)
|
20.12.2005 11:19
Cekanka_ucekana
|
Wopi napsal(a): co je to zas za změny?? když se nominovala Yfča, tak to bylo o.k., když se nominuje krokodýl, tak je to špatně...
čekanka má nejednotná měřítka na soutěžící!!
!!! aha
tak to mi uniklo, tak teda se omlouvám a píšu krokodýla
kaju se veřejně |
20.12.2005 11:21
Cekanka_ucekana
|
logikJJ napsal(a): když sem včera dával konvalině svůj hlas měla jich 6
dnes, koukám má jich jen jen 5 přesto že by jich mělo být 7
podivné
a to se na mostecku, chomutovsku, lounsku a žatecku objevily plakáty
s již korunovanou miss
soutěž tedy asi nebude moc regulérní (podobně jako tipování)
jeden hlas se konvalině zrušil regulérně
připisuju jí tvuj |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|