MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
19.12.2005 16:15
Aki
|
Konvalina: jak, jestli na vás mám? já myslel, že živit budete vy mě... :o)))
ten hrníček ti bohužel půjčovat nemůžu, anžto není můj... ale esi chceš, koupín ti klidně nějakej podobnej :o) |
19.12.2005 16:34
henadi
|
když vy, tak já taky.))
 |
19.12.2005 16:36
Aki
|
Konvalina napsal(a): Aki napsal(a): Konvalina: jak, jestli na vás mám? já myslel, že živit budete vy mě... :o))) ten hrníček ti bohužel půjčovat nemůžu, anžto není můj... ale esi chceš, koupín ti klidně nějakej podobnej :o) Jestli si dobře vzpomínám, tak je to nějakej ženskej. Mužskej by nebyl? :-))) a na co? bys měla mě, ne...? :o)) |
19.12.2005 16:37
Aki
|
Henadi: týjo, jsem asi asi zamiloval... už zase... asi přestanu chlastat... :o)) |
19.12.2005 16:40
henadi
|
Konvalina napsal(a): Henadi a jsi to fakt Ty? Tady bez kecání!!! A Tvůj slib? na holej pupík fakt že jo:)) |
19.12.2005 16:40
henadi
|
Aki napsal(a): Henadi: týjo, jsem asi asi zamiloval... už zase... asi přestanu chlastat... :o)) už zase??tak to abych radši zase nezačla.))) |
19.12.2005 16:43
henadi
|
Konvalina napsal(a): Aki, jsi moc přelétavý, tak aspoň ten hrnek :-( Henadi a co slib?! ježiš jaký slib??s tím pitím to samozřejmě nemyslim vážně...:) |
19.12.2005 16:43
Aki
|
Konvalina: jak přelítavej? dyk já jsme do tebe přece zamilovanej TAKY :o))
henadi: nezačla s čím? :o) |
19.12.2005 16:45
henadi
|
přelétavost a pití:))) |
19.12.2005 16:51
henadi
|
ježiš světu??samozřejmě bych chtěla dělat vsechno pro veškerou charitu, at se jedna o opustene deti, postizene lidi, domací nasilí a vykoristovane ženy, zachranu orangutánů a ještěrek v africe a samozrejme bych chtela bojovat proti valkam a prat celemu svetu mír...(nerikaj tohle ty missky??)) |
19.12.2005 16:53
Cekanka_ucekana
|
henadi napsal(a): ježiš světu??samozřejmě bych chtěla dělat vsechno pro veškerou charitu, at se jedna o opustene deti, postizene lidi, domací nasilí a vykoristovane ženy, zachranu orangutánů a ještěrek v africe a samozrejme bych chtela bojovat proti valkam a prat celemu svetu mír...(nerikaj tohle ty missky??)) no právěže řikal, tohle je přesně ta nuda :-)))))) nemáš něco originálního? :-) |
19.12.2005 16:55
henadi
|
kristova noho:))kdyz by se to ale dalo splnit rada bych to udelala:)no fakt ze jo:))))jinak mne nic pro svet nenapada, ale teba behem vecera na neco hodne originalniho prijdu:))) |
19.12.2005 16:56
Wopi
|
nevidim v tabulce hranatou žábu |
19.12.2005 16:58
Cekanka_ucekana
|
Wopi napsal(a): nevidim v tabulce hranatou žábu to myslíš toho chlapa, cos sem dával jeho fotku? když to nemá prsa, nemůže to bejt miss a basta
henadi napsal(a): kristova noho:))kdyz by se to ale dalo splnit rada bych to udelala:)no fakt ze jo:))))jinak mne nic pro svet nenapada, ale teba behem vecera na neco hodne originalniho prijdu:))) vykašli se na svět, ten stejně nezachráníš, třeba podporuj psí útulek za rohem, sakra! |
19.12.2005 17:07
stanislav
|
Hranatá žába je orientální kráska!!! ten šáteček. panečku. nejeden šejk by se oblíz. hihi |
19.12.2005 17:12
Wiki
|
stanislav napsal(a): Hranatá žába je orientální kráska!!! ten šáteček. panečku. nejeden šejk by se oblíz. hihi ten šáteček zapůjčil lamanai :-)
mám důvěrnou informaci :-) |
19.12.2005 17:20
stanislav
|
já taky moc chci snímečky! jsem neuvěřitelně zvědavej...
|
19.12.2005 17:22
stanislav
|
kandidátka, kerá neuveřejní foto, by měla bejt diskvalifikovaná... tak!
se mi to tady nějak popletlo a já reaguju na poznámku, která je o pár stránek vzadu... ech. |
19.12.2005 20:38
Wopi
|
Cekanka_ucekana napsal(a): když to nemá prsa, nemůže to bejt miss a basta
Tim chceš říct, že u ostatních soutěžících jsi kontrolovala, jestli mají prsa??
Všechny je znáš?
Jo??
:-/ |
19.12.2005 20:45
Wopi
|
Cekanka_ucekana napsal(a): nic nemažu, eleonores dala hlas a eleonores ho může zrušit Někdo, kdo na Liteře neotevřel ani jedno dílo kromě tohoto, jen se zaregistroval, aby dal hlas a nic víc, těžko něco zruší. :-/
Soutěž považuju za neregulérní. |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|