MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
18.12.2005 18:45
eleonores
|
Hlasuji pro Konvalinu. |
18.12.2005 19:53
Wopi
|
eleonores napsal(a): Hlasuji pro Konvalinu. Napsaných děl 0, napsaných názorů 0, ale ví, kdo je nejhezčí na LiTeře... tohle začíná být hodně trapné. Stahuju kandidaturu Yenn, do něčeho takového ji tahat nechci. |
18.12.2005 21:00
Janina Magali
|
No nevím...jak tak koukám...aktualizuje tu někdo ty hlasy??
Vždyť je tam pořád stejný počet hlasůů...!!??:-( |
19.12.2005 07:22
Wiki
|
Vladimír Ochrana napsal(a): jak tak čtu ten seznam, nevím jestli zajícové jsou adekvátním označením vybrané skupiny :-))) Vladimíre :-)) |
19.12.2005 08:43
Cekanka_ucekana
|
Aktualizuje, sakra, nemám čas bejt furt tady!
Albireo, přišels pozdě, nebudu soutěžit, to bych už fakt nestíhala .-)))))
Tak, teď ty sliby, holky :-))))) |
19.12.2005 09:29
Wopi
|
Neaktualizuješ. Stáhl jsem yenn. |
19.12.2005 09:31
Cekanka_ucekana
|
Wopi napsal(a): Neaktualizuješ. Stáhl jsem yenn. Wopi, mám tě ráda, ale myslim, že bereš věci moc vážně
yenn jsi stáhl, ale já maximálně škrtnu tvuj jeden hlas, protože dostala ty hlasy čtyři, takže se toho moc nezmění
ale jestli chceš, tak to udělám |
19.12.2005 09:33
Wopi
|
ty hlasy dostala díky mé nominaci - takže se nemůžou počítat, není-li nominovaná |
19.12.2005 09:34
Cekanka_ucekana
|
ale můžou, první hlas = nominace a nominace = první hlas
|
19.12.2005 09:36
Wopi
|
Nominuju Letouna. |
19.12.2005 09:44
Wopi
|
To je jiná. Teď jsi těžký favorit! :)) |
19.12.2005 10:37
eleonores
|
Wopi napsal(a): eleonores napsal(a): Hlasuji pro Konvalinu. Napsaných děl 0, napsaných názorů 0, ale ví, kdo je nejhezčí na LiTeře... tohle začíná být hodně trapné. Stahuju kandidaturu Yenn, do něčeho takového ji tahat nechci. Je to soutěž krásy, ne soutěž za literaturu. A určitě by dostala ode mne Konvalina hlas i za literaturu. Podmínkou pro hlasování nebyla nutná prezentace svých děl na LiTeřře. Konvalinu znám osobně, proto jsem pro ni hlasovala. A nechápu, proč jste stáhl nominaci své kandidátky. Myslíte si, že by neobstála v takové konkurenci? |
19.12.2005 11:13
yenn
|
Wopi, vzhledem k tomu, ze hlasy mam prevazne od zlomyslnych recesistu (ktere timto zdravim, a kdy se u nas stavite, padousi? ;-) ), tak me stazeni nominace stejne pred podusenim ve vlastni i cizi stave nejspis nezachrani :-)
A kdyz uz se ucastnim, tak poradne - tohle jsem ja v cele sve krase:
|
19.12.2005 11:17
Cekanka_ucekana
|
yenn napsal(a): Wopi, vzhledem k tomu, ze hlasy mam prevazne od zlomyslnych recesistu (ktere timto zdravim, a kdy se u nas stavite, padousi? ;-) ), tak me stazeni nominace stejne pred podusenim ve vlastni i cizi stave nejspis nezachrani :-)
:-) |
19.12.2005 11:38
yenn
|
Konvalina napsal(a): Yenn, jsi kočka!!! Škoda, už jsem svůj hlas dala, mít dva, už k Tobě letí :-))) Jo a co slíbíš Ty???
Jo, aha, něco se musí slíbit... Tak jo.
Slibuji, že budu podporovat boj proti neuváženým slibům a vynuceným předsevzetím tím, že do fondu tohoto záslužného hnutí poplynou veškeré zisky z mých fotek na titulních stranách tiskovin vydaných v ČR až do roku 2006 :)
A slibuji, že v případě výhry se poctivě pokusím přečíst si cenu, a když se mi to nepodaří, věnuji ji na dobročinné účely :) |
19.12.2005 11:46
Atalanta
|
yenn napsal(a): Wopi, vzhledem k tomu, ze hlasy mam prevazne od zlomyslnych recesistu (ktere timto zdravim, a kdy se u nas stavite, padousi? ;-) ), tak me stazeni nominace stejne pred podusenim ve vlastni i cizi stave nejspis nezachrani :-)
To vis, kdyz nam nevysel ten Nejvetsi Cech ;P
Stavime, stavime, jen co nakoupime kastany a co me prejde bolavy slepak (jo, ja mam porad neco :) ) |
19.12.2005 11:50
Wopi
|
eleonores napsal(a): Podmínkou pro hlasování nebyla nutná prezentace svých děl na LiTeřře. To ne, ale založit nick jen kvůli tomu, aby se dal někomu někde hlas, mi i nadále přide trapné. Je mi líto. |
19.12.2005 11:53
Cekanka_ucekana
|
Wopi napsal(a): eleonores napsal(a): Podmínkou pro hlasování nebyla nutná prezentace svých děl na LiTeřře. To ne, ale založit nick jen kvůli tomu, aby se dal někomu někde hlas, mi i nadále přide trapné. Je mi líto. Wopi, ty seš moc citlivej, kdybych nebyla líná, založila bych padesát nicků, abych dala hlas Diotimě, protože mi přijde nejklrásnější, protože ji miluju :-))) ale má smůlu, jsem líná a tak nevyhraje :-))))) |
19.12.2005 11:54
pink bat
|
Yfča. |
19.12.2005 11:55
detektiv
|
Hlas pro Yfču. |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|