MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
08.12.2005 15:42
marťánek paní Koutné
|
Vaše atributy krásy nesplňuji pro svou tykadlovitost a zelenost.., ale jestli to nevyhraju, podám protest a obviním vás z předpojatosti s rasovým podtextem (aspoň vicemiss mi dejte, sakra) |
08.12.2005 15:45
Cekanka_ucekana
|
já myslim, že tahle soutěž skončí tak jak začala - bez jediný nominovaný liteřanky :-))))) |
08.12.2005 16:46
henadi
|
jeje, ale soutez miss to by melo byt o fotkach ne??:)))) |
08.12.2005 16:48
Cekanka_ucekana
|
henadi napsal(a): jeje, ale soutez miss to by melo byt o fotkach ne??:)))) ne, proč?)
na fotky se vyprdni :-))))) dyk se známe, ne? :-) každej někoho zná teda :-))))) |
08.12.2005 16:58
henadi
|
haháá,mne nezna nikdo:))tak to asi nemam ani sanci:)))já chci bejt alespon jedno miss:))))kdyz uz jsem ta pani:) |
08.12.2005 17:02
Cekanka_ucekana
|
kecáš, viděla jsem nějaký tvoje fotky
musíš teda ukecat někoho, aby tě nominoval, v tomhle návalu máš velkou šanci vyhrát :-))))) |
08.12.2005 17:08
henadi
|
jejej, jak jsi mohla videt moje fotky??ja jsem nikde nebyla:))))nominaceeee.a jenom mne samotnou, at mam sanci byt na prvnim i poslednim miste najednou..:) |
08.12.2005 17:10
Cekanka_ucekana
|
tuhle se mi zdálo o mým anonymovi, kterej mi už rok píše že je ten pravej a nechce mi říct, kdo je, tak o něm se mi zdálo, byl to děsně krásnej chlap a BYL TO TEN PRAVEJ a jmenoval se HENADI :-))))) takže jsem si ráno našla heslo HNADI ve vyhledavači a vyplivlo mi to spoustu fotek nějaký holky :-))))) |
08.12.2005 17:33
henadi
|
né, fakt??:)))))))priznavam se, jsem ten tajny ctitel:)) |
08.12.2005 17:37
Cekanka_ucekana
|
henadi napsal(a): né, fakt??:)))))))priznavam se, jsem ten tajny ctitel:)) fakt, dokonce měl na konci i to měkký i! :-)))))
teda nemyslim to tak, jak by to někdo mohl pochopit :-))))) víš, jak je to ve snech, někdo ti řekne, jak se jmenuje a řekne ti to napsaný :-))))) |
08.12.2005 17:39
henadi
|
jasan, naprosto chapu:)to je zvlastni, chlap a henadi...teda, myslela jsem ze to je ženský jméno, ale jak tak koukam, tak se tak jmenuje lecjaky snový idol:)nevis co to bylo za vyhledavac?? |
08.12.2005 17:44
Cekanka_ucekana
|
henadi napsal(a): jasan, naprosto chapu:)to je zvlastni, chlap a henadi...teda, myslela jsem ze to je ženský jméno, ale jak tak koukam, tak se tak jmenuje lecjaky snový idol:)nevis co to bylo za vyhledavac?? centrum
mi to teda nepřijde ani ženský ani jméno :-))))) mi to přijde pták :-))))) |
08.12.2005 17:55
Cekanka_ucekana
|
http://urban.radian.sweb.cz/sraz%20bud%C4%9Bjky%20II/d@vid,%20and%C4%9Blka%20a%2
0henadi.jpg
a teď jsem si ty obrázky prohlídla a - KURVA TY SEŠ KRÁSNÁ PTÁK!!!!!!! |
08.12.2005 18:01
Albireo
|
Cekanka_ucekana napsal(a): [ Aki napsal(a): můžu nominovat i sebe? :o)) ne! Čeky, tohle je jasnej sexismus! |
08.12.2005 18:01
Cekanka_ucekana
|
Albireo napsal(a):
Cekanka_ucekana napsal(a): [ Aki napsal(a): můžu nominovat i sebe? :o)) ne! Čeky, tohle je jasnej sexismus! MISS = slečna! |
08.12.2005 18:02
henadi
|
ale jejej,,tohle jsou hodne stary fotky a hodne dlouho jsem je nevidela:))) |
08.12.2005 18:03
Cekanka_ucekana
|
henadi napsal(a): ale jejej,,tohle jsou hodne stary fotky a hodne dlouho jsem je nevidela:))) no vidíš......takže je naděje, žes od tý doby zvošklivěla? :-))))) |
08.12.2005 18:05
Albireo
|
No právě, proč by při rovnoprávnosti pohlaví nemohla být slečna chlap? Když v USA mohly feministky zakázat pisoáry, protože se hodí jen pro chapy? |
08.12.2005 18:06
Cekanka_ucekana
|
Albireo napsal(a): No právě, proč by při rovnoprávnosti pohlaví nemohla být slečna chlap? Když v USA mohly feministky zakázat pisoáry, protože se hodí jen pro chapy? protože tady určuju pravidla já a já pisoiry rušit nebudu, protože jsou malebný! |
08.12.2005 18:10
henadi
|
:)))snad zkrasnela:)) |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|