MISS LITERRA (aneb volba zajíců v pytli) |
Tak a je to tady :-))) Pište návrhy a hlasy a já to sčítnu :-) Soutěž končí 31.12.2005 a 2.1.2006 budou výsledky :-) Vítězka dostane mou knihu!
Jo a nominovaný dámy se budou průběžně svěřovat publiku, komu chtěj pomáhat :-)))))
Upřesnění po Albireově alibistickým nominování celýho dámskýho osazenstva Literry (mimochodem, vyprd ses na Dio!):
Každej smí dát jen jedno jméno :-) pokud musíte mermomocí dát jmen víc, tak využijte svý alternicky, já to neluštim, kdo je kdo :-)))))
A je to soutěž krásy!!!!!!!!!!! Nenominujte nikoho za literaturu! :-)
I já budu posléze nominovat JEDNU dámu.....akorát teda ještě nevim kterou :-)
Nominované: Monty, nominoval Stanislav - hlasy: 4 galaxy, nominoval Aki - hlasy: 1 henadi, nominoval Erendis - hlasy: 1 Yfča, nominoval Yfča - hlasy: 3 Erendis, nominovala Yvette - hlasy: 5 Adélka, nominovala Adélka - hlasy: 2 Diotima, nominovala Čekanka - hlasy: 3 Konvalina, nominoval vojtam - hlasy: 11 kuřecí hovínko, nominovala Konvalina - hlasy: 2 yenn, nominoval Wopi - hlasy: 4 Hester, nominovala Diotima - hlasy: 2 Agnes, nominoval Gerrry - hlasy: 1 Janina Magali, nominoval Vladimír Ochrana - hlasy 2 Bix, nominoval Charlien - hlasy 2 Pavla, nominoval Humble - hlasy: 2 Yvette, nominovala Hester - hlasy: 2 krokodýl, nominoval krokodýl - hlasy: 2 sony, nominoval sony - hlasy: 1 Marťánek paní Koutné, nominoval Janina Magali - hlasy 1

PF 2006
|
|
Počet úprav: 48, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 02.01.2006 09:05.
Názory |
13.12.2005 19:49
Cekanka_ucekana
|
yenn napsal(a): Pro Erendis mohu zcela zodpovedne hlasovat take :) je to tam |
13.12.2005 20:05
Monty
|
Tak já si dávám hlas a průběžně svěřuju publiku, že si chci pomáhat k tý Čekančině knize. |
13.12.2005 22:50
Yfča
|
Cekanka_ucekana napsal(a): kde je nějakej zbytek????? Já sem naženu Kačabu... ;o) |
14.12.2005 00:47
Zamračený_mnich
|
jo |
14.12.2005 02:02
vojtam
|
Já nominuji Konvalinu .... |
14.12.2005 06:39
henadi
|
já nominuju taky Konvalinu:)) |
14.12.2005 06:40
henadi
|
ježiš já jsem tam taky??:))))))budu bojovat do posledního dechu!!:)))) |
14.12.2005 09:07
Cekanka_ucekana
|
Monty napsal(a): Tak já si dávám hlas a průběžně svěřuju publiku, že si chci pomáhat k tý Čekančině knize. sama sobě nemůžeš, to jsem nám zakázala :-)))))Yfča napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): kde je nějakej zbytek????? Já sem naženu Kačabu... ;o) nažeň koho chceš, ale pospěš si, mládí nás převálcuje :-)))))
Zamračený_mnich napsal(a): jo jo co, proboha?????
vojtam napsal(a): Já nominuji Konvalinu .... henadi napsal(a): já nominuju taky Konvalinu:)) OK
henadi napsal(a): ježiš já jsem tam taky??:))))))budu bojovat do posledního dechu!!:)))) koupej se v mléce :-))))) |
14.12.2005 09:23
Cekanka_ucekana
|
Konvalina napsal(a): Proboha, co ta nominace?! To je teda rána zrána :-( Čeky, já nominuju Tebe a dávám Ti zároveň svůj hlas. Ne za literaturu, ale umíš se rvát se životem na všech frontách. dík, ale já se asi nezúčastnim, nemůžu přece vyhrát svou knihu :-))))) |
14.12.2005 09:38
Cekanka_ucekana
|
Konvalina napsal(a): Ta kniha je dobrá cena, mám návrh. V případě, kdybys vyhrála, věnuj knihu druhé v pořadí a Tebe bude hřát u srdíčka, že jsi první, ta MISS. A můžeš si nadělit něco v hodnotě té knihy, co Ty na to? mě to u srdíčka hřeje i tak :-))))) |
14.12.2005 09:55
Cekanka_ucekana
|
máš ji tam
je to fakt holka? |
14.12.2005 10:04
vojtam
|
Ad.Cekanka_ucekana
Nerozumím této podmínce:
Jelikož neumím oddělit jednotlivé složky krásy (proč narušovat harmonii) a protože vnější krása je nezbytně podmíněna tou vnitřní ... nenechám se omezovat takovými direktivami :-) ;-) |
14.12.2005 10:07
Cekanka_ucekana
|
vojtam napsal(a): Ad.Cekanka_ucekana
Nerozumím této podmínce:
Jelikož neumím oddělit jednotlivé složky krásy (proč narušovat harmonii) a protože vnější krása je nezbytně podmíněna tou vnitřní ... nenechám se omezovat takovými direktivami :-) ;-) nominuješ je ale za krásu! ne za to, že píšou pěkný básničky .-))))) |
14.12.2005 10:12
Wopi
|
nominuju yenn (wiki promine) :) |
14.12.2005 10:16
vojtam
|
Cekanka_ucekana napsal(a): vojtam napsal(a): Ad.Cekanka_ucekana
Nerozumím této podmínce:
Jelikož neumím oddělit jednotlivé složky krásy (proč narušovat harmonii) a protože vnější krása je nezbytně podmíněna tou vnitřní ... nenechám se omezovat takovými direktivami :-) ;-) nominuješ je ale za krásu! ne za to, že píšou pěkný básničky .-))))) Píšou pěkný básničky protože jsou krásný zevnitř a protože jsou krásný zevnitř jsou krásný i zevně a tak nominuju ... no je to logický, ne? |
14.12.2005 12:12
adelka
|
A ja chci desne pomahat asocialum, chci je vodnaucit kousat si nehty. Kdyz vyhraju, usporadam sbirku na podporu vyroby takovejch tech silene hnusne chutnajicich laku na nehty:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
14.12.2005 12:15
Cekanka_ucekana
|
adelka napsal(a): A ja chci desne pomahat asocialum, chci je vodnaucit kousat si nehty. Kdyz vyhraju, usporadam sbirku na podporu vyroby takovejch tech silene hnusne chutnajicich laku na nehty:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kamarád svý pětiletý dceři dal ruce do sádry a taky si přestala ty nehty kousat :-))) |
14.12.2005 12:20
adelka
|
adelka napsal(a): A ja chci desne pomahat asocialum, chci je vodnaucit kousat si nehty. Kdyz vyhraju, usporadam sbirku na podporu vyroby takovejch tech silene hnusne chutnajicich laku na nehty:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kamarád svý pětiletý dceři dal ruce do sádry a taky si přestala ty nehty kousat :-)))
Ale ten lak je lepci. Treba pro nas, co si kousem nehty v nobl spolecnosti:)) Uznej, ze tam se sadra proste nehodi:)) |
14.12.2005 12:30
Cekanka_ucekana
|
taky ta dcera kradla svýmu malýmu bráchovi dudlíky, všechny, tak jsme jí je namočili do pepře
a přišla se akorát napít |
14.12.2005 13:01
Yvette
|
vojtam napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): vojtam napsal(a): Ad.Cekanka_ucekana
Nerozumím této podmínce:
Jelikož neumím oddělit jednotlivé složky krásy (proč narušovat harmonii) a protože vnější krása je nezbytně podmíněna tou vnitřní ... nenechám se omezovat takovými direktivami :-) ;-) nominuješ je ale za krásu! ne za to, že píšou pěkný básničky .-))))) Píšou pěkný básničky protože jsou krásný zevnitř a protože jsou krásný zevnitř jsou krásný i zevně a tak nominuju ... no je to logický, ne? moje slova!! |
Pozn.: Téma je zamknuto, takže nelze přidávat žádné názory.
|