Názory |
14.11.2005 10:20
Repulsion
|
Cekanka_ucekana napsal(a):
co mě mrzí je, že jsme se přestali kamarádit, ale to je asi taky přirozená selekce :-)
Inu je vidět, že Repulsion teď nemá čas...
Je podzim šerý, sychravý
ne Liteřře pusto, prázdno
čist už nikoho nebaví
kam jsme to dopluli? Na dno. |
14.11.2005 10:26
Cekanka_ucekana
|
jéje :-))))) |
14.11.2005 10:33
marťánek paní Koutné
|
Cekanka_ucekana napsal(a): marťánek paní Koutné napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): ale to bych zas tak neřešila, to je přirozená selekce, taky nepíšeme, co já tu měla dřív avíz k oblíbenejm a teď nic :-) holt jsme se vyšťavili, na sílu to nejde :-) toš ba,ba, nehodlám to řešit, jen konstatuju.. co mě mrzí je, že jsme se přestali kamarádit, ale to je asi taky přirozená selekce :-) sakra, v čem je zakopanej pes? Jsme pošukové, pracující s emocemi víc, než jiní pošukové. Je pro nás tak snadné se nadchnout, vzplanout, vzhlédnout, vzlétnout, zatrati, zmuchlat, zahodit, odejít.. |
14.11.2005 10:36
Cekanka_ucekana
|
těžko se k tomu vyjadřovat, někdy taky zmuchlám a odejdu |
14.11.2005 10:41
Repulsion
|
Už se neusmívám,
a ani nezpívám,
a lidi už mě jen tak nenaserou.
Už jsem si zvyk
na vodu v botech
na kudlu v zádech a klacky pod nohama.
Na lásku jsem
už zapomněl,
a všechny kámoše jsem nakopal do prdele...
|
14.11.2005 10:51
Cekanka_ucekana
|
Repulsion napsal(a): Už se neusmívám,
a ani nezpívám,
Už jsem si zvyk
na vodu v botech
Na lásku jsem
už zapomněl,
a všechny kámoše jsem nakopal do prdele... kecáš |
14.11.2005 10:53
Jony
|
Repulsion napsal(a): Už se neusmívám,
a ani nezpívám,
Už jsem si zvyk
na vodu v botech
Na lásku jsem
už zapomněl,
a všechny kámoše jsem nakopal do prdele... tak jo... no občas se tak skoro obden celej cejtim... čim to je, že těm lidem pořád řikám kámoši... lásky nepočítaje... |
14.11.2005 10:56
Repulsion
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Repulsion napsal(a): Už se neusmívám,
a ani nezpívám,
Už jsem si zvyk
na vodu v botech
Na lásku jsem
už zapomněl,
a všechny kámoše jsem nakopal do prdele... kecáš To byla jen reakce na to muchlání... |
14.11.2005 10:57
Cekanka_ucekana
|
já byla zklamaná ze srazu docela fakt hodně moc, kolika lidem stálo za to do tý hospody zajít, zvlášť Pražáci, bylo tam víc přespolních |
14.11.2005 11:00
marťánek paní Koutné
|
voha v botách je mrzutá, ale dá se vylít, kudlu ze zad sám nevytahovat, to ti řekne každej doktor, klacky pod nohama? Nechodíš přece po lázeňský kolonádě, Na lásku zapomněls? Nevěřím! VŠEM kamarádům nakopal prdel? To je blbý. |
14.11.2005 11:01
Repulsion
|
Je to nějaké divné - když uvážíme, kolik lidí chodilo loni třeba do Hells... |
14.11.2005 11:03
Cekanka_ucekana
|
Repulsion napsal(a): Je to nějaké divné - když uvážíme, kolik lidí chodilo loni třeba do Hells... jo, udělej sraz v Hells, přijdou dva, pavla a johanna
|
14.11.2005 16:18
Jony
|
hehe... no..ačkoli je Praha nejschůdnější, ne každej se dostane...
a někdo se třeba Prahy i bojí :o)) |
14.11.2005 16:22
Cekanka_ucekana
|
Jony napsal(a): hehe... no..ačkoli je Praha nejschůdnější, ne každej se dostane...
a někdo se třeba Prahy i bojí :o)) ty se bojíš? :-)))))
no, Lamanai nakous sraz v Plzni a už se o tom taky nemluví |
14.11.2005 17:32
Jony
|
Cekanka_ucekana napsal(a): Jony napsal(a): hehe... no..ačkoli je Praha nejschůdnější, ne každej se dostane...
a někdo se třeba Prahy i bojí :o)) ty se bojíš? :-)))))
no, Lamanai nakous sraz v Plzni a už se o tom taky nemluví bojim :) on se taky bál :)... ale do Plzně už tuplem nepřijedete..ačkoli by to bylo skoro doma :) |
14.11.2005 17:36
Cekanka_ucekana
|
no jo, jednodušší si říct, že stejně nepřijedeme
i když..... |
14.11.2005 22:15
Repulsion
|
Hlavně nejezděte do Kožichu! |
15.11.2005 07:43
Cekanka_ucekana
|
Repulsion napsal(a): Hlavně nejezděte do Kožichu! tam já nepojedu, nejsem veš |
19.11.2005 18:15
aldebaran
|
Já si myslím, že je možná chyba na propagaci. Malá změna grafiky by možná pomohla. Anebo čtenáři "nestíhají" a jsou uhnáni dobou, že si přečtou maximálně nějakou krátkou básničku a šup pryč ze serveru. Někteří si přečtou jen poezii ( a sledují jen své oblíbené autory) nebo jiné formy a nevěnují žádnou pozornost dalším odvětvím.
"Poezie mě nebaví, tak se radši kouknu na ňákej obrázek!" nebo "Ta povídka je moc dlouhá, to se mi nechce číst!"
"Ten název zní divně, nemá cenu se na to dívat!"
"Co je to sakra Haiku?" "Nerozumím poezii!"
Možná tuhle stránku někteří využívají jako formu konzumu. Najedí se a odejdou! Co já vím! Nikomu neřeknou: "Tahle svíčková je fakt dobrá, tak si ji dej!" Odejdou jako by se nic nestalo! A obzvláště o prázdninách je tu minimum lidí!
|
19.11.2005 19:09
Humble
|
aldebaran napsal(a): Já si myslím, že je možná chyba na propagaci... No, právě touhle diskusí se o trochu propagace snažím. Každopádně dík za postřehy :o) |