Názory |
03.11.2005 16:35
Humble
|
Dík za podporu :o) |
04.11.2005 14:43
chudak
|
Taky jsem pro zaostřování.
Myslím ale, že problém bude v přehlednosti + nevědomost lidí - již tuším heika tady poznamenala, že vlastně ani neví jak se zaostřuje. To si myslím je problém povícera lidí. Dále by se zaostřeno nemělo vyskytovat v sekci "Soutěže", ale dal bych na levou odkazovou lištu zkrátka "Zaostřeno". Když už to má své logo, proč to nevyzdvihnout právě samostatným odkazem.
|
04.11.2005 17:19
Cekanka_ucekana
|
já si myslim, že to vyšumí jako všecko
zvolte komisi, jinak se bude zaostřovat tak do konce roku :-) |
05.11.2005 11:52
Humble
|
chudak napsal(a): Dále by se zaostřeno nemělo vyskytovat v sekci "Soutěže", ale dal bych na levou odkazovou lištu zkrátka "Zaostřeno". Když už to má své logo, proč to nevyzdvihnout právě samostatným odkazem. V tuto chvíli je to jaksi "na zkoušku", pokud o zaostřování bude zájem, samostatný odkaz bude. V tuto chvíli to ale spíše vypadá, že zájem opadá, což mě docela mrzí :o( |
06.11.2005 11:42
Jony
|
já si myslim, že zaostřovat by se fakt mělo... ale ta komise nevim...bylo by to pár lidí..neměnilo by se to... a jak je známo každej člověk má jinej názor a jinej oblíbenej styl...tudíž by se asi vyskytovali obdobní autoři v nominacích... (si myslim..nemusí bejt pravda)... jinak za odkaz tleskám.... |
06.11.2005 17:38
Humble
|
Tleskat bychom měli Endifovi, ten to má všechno na triku :o) |
06.11.2005 17:58
Jony
|
*tlesk* |
07.11.2005 09:21
Cekanka_ucekana
|
Jony napsal(a): já si myslim, že zaostřovat by se fakt mělo... ale ta komise nevim...bylo by to pár lidí..neměnilo by se to... a jak je známo každej člověk má jinej názor a jinej oblíbenej styl...tudíž by se asi vyskytovali obdobní autoři v nominacích... (si myslim..nemusí bejt pravda)... jinak za odkaz tleskám.... no to dá rozum, ale jinak to nevidim :-) |
07.11.2005 18:52
Humble
|
Mimochodem, připomínám, že dnes je významný den a výročí :o) |
07.11.2005 18:55
Cekanka_ucekana
|
svátek má Saskie? |
07.11.2005 18:59
Humble
|
Cekanka_ucekana napsal(a): svátek má Saskie? Ale houbelec - svého času prý v říjnu, tedy jaksi dnes, střílel křižník Potěmkin či který :o) |
07.11.2005 19:03
Cekanka_ucekana
|
Humble napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): svátek má Saskie? Ale houbelec - svého času prý v říjnu, tedy jaksi dnes, střílel křižník Potěmkin či který :o) tys studoval Černý barony a ne VUML, viď ?:-))))) |
08.11.2005 12:43
Humble
|
Myslíš tuhle? :o)
 |
08.11.2005 23:06
stanislav
|
já bych zaostřoval, až bych brečel. zatím však jsem ještě nezaostřil. ani nevím proč, asi že jsem ještě se neusebral a tak... |
12.11.2005 17:58
marťánek paní Koutné
|
jsem skeptik. Nepobývám tu, pravda, tak dlouho jako většina ostatních, ale jisté viditelné změny v přístupu k publikovaným dílům jsem zaznamenala už v průběhu tak krátké doby. Abych si ten trend potvrdila, dívala jsem se na samé začátky LiTerry a postupovala jsem směrem k současnosti. Neřeknu jistě nic nového, ale dříve nebylo výjimkou, aby bylo dílko navštíveno čtenáři v počtu několika set (samozřejmě s jistou korekcí diskutujících, kteří se k dílku vracejí opakovaně). Dneska je tohle číslo zlomkem. Prostě nečteme se navzájem. Sama jsem na začátku četla téměř vše, co se tu objevilo. Dneska už to z nejrůznějších důvodů taky nedělám a vybírám si. Ostatní to mají stejně, protože prošli stejným procesem, jako já. Je to kousnutí do kyselého jablka a troufám si říct, že to bude ještě horší, protože s tím se fakt nedá nic dělat. |
14.11.2005 10:03
Cekanka_ucekana
|
ale to bych zas tak neřešila, to je přirozená selekce, taky nepíšeme, co já tu měla dřív avíz k oblíbenejm a teď nic :-) holt jsme se vyšťavili, na sílu to nejde :-) |
14.11.2005 10:06
marťánek paní Koutné
|
Cekanka_ucekana napsal(a): ale to bych zas tak neřešila, to je přirozená selekce, taky nepíšeme, co já tu měla dřív avíz k oblíbenejm a teď nic :-) holt jsme se vyšťavili, na sílu to nejde :-) toš ba,ba, nehodlám to řešit, jen konstatuju.. |
14.11.2005 10:11
Cekanka_ucekana
|
marťánek paní Koutné napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): ale to bych zas tak neřešila, to je přirozená selekce, taky nepíšeme, co já tu měla dřív avíz k oblíbenejm a teď nic :-) holt jsme se vyšťavili, na sílu to nejde :-) toš ba,ba, nehodlám to řešit, jen konstatuju.. co mě mrzí je, že jsme se přestali kamarádit, ale to je asi taky přirozená selekce :-) |
14.11.2005 10:20
Repulsion
|
Cekanka_ucekana napsal(a):
co mě mrzí je, že jsme se přestali kamarádit, ale to je asi taky přirozená selekce :-)
Inu je vidět, že Repulsion teď nemá čas...
Je podzim šerý, sychravý
ne Liteřře pusto, prázdno
čist už nikoho nebaví
kam jsme to dopluli? Na dno. |
14.11.2005 10:26
Cekanka_ucekana
|
jéje :-))))) |