Téma #132
Autor:Humble
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:30.10.2005 14:22
Počet návštěv:2568
Počet názorů:63

Zaostřeno?

V poslední zářijové soutěži - nesoutěži se objevilo toliko osmero děl. Jest sice pravdou, že se povětšinou jedná o dílka pěkná, kvalitní, na druhou stranu ale tato katastrofální neúčast nutí k zamyšlení nad zásadní otázkou:

Chceme zaostřovat?

Počet úprav: 2, naposledy upravil(a) 'Humble': 30.10.2005 14:22.

Názory
03.11.2005 13:12
Humble
Merle napsal(a):
už v rámci současnýho měsíce (procházet to zpětně už chce vědět, že CHCI zaostřovat)
To je slovo do pranice. Což tedy teď přechodně vyhlásit třeba "Zaostřeno na podzim", kterážto záležitost by se mohla týkat měsíců září, říjen a listopad - a prvních čtrnáct dní v prosinci to nechat odhlasovat? Jestli se to nemá úplně zabalit, bylo by dobré zachovat jakoustakous návaznost :o)
03.11.2005 16:00
hajka
Humble napsal(a):
Merle napsal(a):
už v rámci současnýho měsíce (procházet to zpětně už chce vědět, že CHCI zaostřovat)
To je slovo do pranice. Což tedy teď přechodně vyhlásit třeba "Zaostřeno na podzim", kterážto záležitost by se mohla týkat měsíců září, říjen a listopad - a prvních čtrnáct dní v prosinci to nechat odhlasovat? Jestli se to nemá úplně zabalit, bylo by dobré zachovat jakoustakous návaznost :o)
souhlas....
03.11.2005 16:35
Humble
Dík za podporu :o)
04.11.2005 14:43
chudak
Taky jsem pro zaostřování.
Myslím ale, že problém bude v přehlednosti + nevědomost lidí - již tuším heika tady poznamenala, že vlastně ani neví jak se zaostřuje. To si myslím je problém povícera lidí. Dále by se zaostřeno nemělo vyskytovat v sekci "Soutěže", ale dal bych na levou odkazovou lištu zkrátka "Zaostřeno". Když už to má své logo, proč to nevyzdvihnout právě samostatným odkazem.
04.11.2005 17:19
Cekanka_ucekana
já si myslim, že to vyšumí jako všecko
zvolte komisi, jinak se bude zaostřovat tak do konce roku :-)
05.11.2005 11:52
Humble
chudak napsal(a):
Dále by se zaostřeno nemělo vyskytovat v sekci "Soutěže", ale dal bych na levou odkazovou lištu zkrátka "Zaostřeno". Když už to má své logo, proč to nevyzdvihnout právě samostatným odkazem.
V tuto chvíli je to jaksi "na zkoušku", pokud o zaostřování bude zájem, samostatný odkaz bude. V tuto chvíli to ale spíše vypadá, že zájem opadá, což mě docela mrzí :o(
06.11.2005 11:42
Jony
já si myslim, že zaostřovat by se fakt mělo... ale ta komise nevim...bylo by to pár lidí..neměnilo by se to... a jak je známo každej člověk má jinej názor a jinej oblíbenej styl...tudíž by se asi vyskytovali obdobní autoři v nominacích... (si myslim..nemusí bejt pravda)... jinak za odkaz tleskám....
06.11.2005 17:38
Humble
Tleskat bychom měli Endifovi, ten to má všechno na triku :o)
06.11.2005 17:58
Jony
*tlesk*
07.11.2005 09:21
Cekanka_ucekana
Jony napsal(a):
já si myslim, že zaostřovat by se fakt mělo... ale ta komise nevim...bylo by to pár lidí..neměnilo by se to... a jak je známo každej člověk má jinej názor a jinej oblíbenej styl...tudíž by se asi vyskytovali obdobní autoři v nominacích... (si myslim..nemusí bejt pravda)... jinak za odkaz tleskám....
no to dá rozum, ale jinak to nevidim :-)
07.11.2005 18:52
Humble
Mimochodem, připomínám, že dnes je významný den a výročí :o)
07.11.2005 18:55
Cekanka_ucekana
svátek má Saskie?
07.11.2005 18:59
Humble
Cekanka_ucekana napsal(a):
svátek má Saskie?
Ale houbelec - svého času prý v říjnu, tedy jaksi dnes, střílel křižník Potěmkin či který :o)
07.11.2005 19:03
Cekanka_ucekana
Humble napsal(a):
svátek má Saskie?
Ale houbelec - svého času prý v říjnu, tedy jaksi dnes, střílel křižník Potěmkin či který :o)
tys studoval Černý barony a ne VUML, viď ?:-)))))
08.11.2005 12:43
Humble
Myslíš tuhle? :o)

08.11.2005 23:06
stanislav
já bych zaostřoval, až bych brečel. zatím však jsem ještě nezaostřil. ani nevím proč, asi že jsem ještě se neusebral a tak...
12.11.2005 17:58
marťánek paní Koutné
jsem skeptik. Nepobývám tu, pravda, tak dlouho jako většina ostatních, ale jisté viditelné změny v přístupu k publikovaným dílům jsem zaznamenala už v průběhu tak krátké doby. Abych si ten trend potvrdila, dívala jsem se na samé začátky LiTerry a postupovala jsem směrem k současnosti. Neřeknu jistě nic nového, ale dříve nebylo výjimkou, aby bylo dílko navštíveno čtenáři v počtu několika set (samozřejmě s jistou korekcí diskutujících, kteří se k dílku vracejí opakovaně). Dneska je tohle číslo zlomkem. Prostě nečteme se navzájem. Sama jsem na začátku četla téměř vše, co se tu objevilo. Dneska už to z nejrůznějších důvodů taky nedělám a vybírám si. Ostatní to mají stejně, protože prošli stejným procesem, jako já. Je to kousnutí do kyselého jablka a troufám si říct, že to bude ještě horší, protože s tím se fakt nedá nic dělat.
14.11.2005 10:03
Cekanka_ucekana
ale to bych zas tak neřešila, to je přirozená selekce, taky nepíšeme, co já tu měla dřív avíz k oblíbenejm a teď nic :-) holt jsme se vyšťavili, na sílu to nejde :-)
14.11.2005 10:06
marťánek paní Koutné
ale to bych zas tak neřešila, to je přirozená selekce, taky nepíšeme, co já tu měla dřív avíz k oblíbenejm a teď nic :-) holt jsme se vyšťavili, na sílu to nejde :-)
toš ba,ba, nehodlám to řešit, jen konstatuju..
14.11.2005 10:11
Cekanka_ucekana
marťánek paní Koutné napsal(a):
toš ba,ba, nehodlám to řešit, jen konstatuju..
co mě mrzí je, že jsme se přestali kamarádit, ale to je asi taky přirozená selekce :-)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)