Názory |
30.10.2005 19:48
Repulsion
|
Přijde na to. |
30.10.2005 23:59
Humble
|
Když už máme tak pěkné logo... :o) |
31.10.2005 11:29
Vladimír Ochrana
|
Myslím si, že hlavně šance nominovat do soutěže cizí díla - tedy zastavit se a zamyslet se nad tím, co zajímavého jsem v posledním měsíci četl od jiných lidí, jakož zhlédnout při hlasování díla nominována někým jiným, a která jsem třeba v tom celkovém kvantu přehlédl, je dobrým lékem proti sebestřednosti, tedy grafomanství. |
31.10.2005 11:32
Humble
|
Přesně takhle to dělám - nominuji pouze cizí díla, a když mám touhu se v zaostřování vyskytnout, snažím se zapůsobit na někoho jiného, aby mě nominoval.
Možná by nebylo od věci dát možnost nominovat pouze cizí díla :o) |
31.10.2005 11:34
Vladimír Ochrana
|
To je dobrej nápad. |
31.10.2005 11:49
Humble
|
Akorát že je tu pořád stejný problém - upadající zájem o soutěž :o( |
31.10.2005 13:15
Vladimír Ochrana
|
Hmm, to je pravda. Otázkou tedy je, zda je možné lidi k zájmu nějak motivovat. Musím přiznat, že nyní mě nic nenapadá. Ale jo, zrovna mě napadlo, že ve stejnou dobu probíhala také soutěž o ztvárnění podzimu, do které bylo nominováno asi 34 děl. Hledejme odpovědi, proč tak odlišný zájem. Lze "zaostřeno" lépe a více propagovat? Lze více zdůraznit vítězná díla? Sázím teď ty otázky jen tak chaoticky ve spěchu, ale ještě mě napadla jedna docela "kacířská" - co zrušit tipy a zviditelňovat dobrý věci jen prostřednictvím měsíčních soutěží? |
31.10.2005 13:24
hajka
|
Jsem asi jouda joudoslav, ale jakým způsobem můžu nominavat do soutěží? ted jsem si par dílek otevřela, jestli se mi tam neobjeví nejak kolonka jako ja treba na soupnuti dilka do archivu, ale nenasla jsem....prosim jasne a presne objasneni postupu, bez vynechanych enteru....:o)))))))))))))))))) |
31.10.2005 14:22
Humble
|
Když zadáváš nové dílo, máš tam přímo kolonku "Nominovat do soutěže". Cizí dílo, pokud to jde (teď zrovinka vhodná soutěž neprobíhá, takže to nejde) můžeš nominovat přímo na stránce onoho díla :o) |
31.10.2005 16:50
hajka
|
Humble napsal(a): Když zadáváš nové dílo, máš tam přímo kolonku "Nominovat do soutěže". Cizí dílo, pokud to jde (teď zrovinka vhodná soutěž neprobíhá, takže to nejde) můžeš nominovat přímo na stránce onoho díla :o) dikes....sama seb nominovat mi prijde ujety, ale budu to mit na zreteli az budu cist cizi....:o) |
01.11.2005 14:08
Jony
|
zaostrování je a bylo fajn, pokud ho lidi sledovali a nepřehlíželi..když se pak dílo stane víteznym po třech hlasech, je to k ničemu...(moc děl se nezaostřilo)... tak si myslim že než diskuse, je lepší anketa... pokud ji zase lidi nepřejdou :)) |
02.11.2005 17:32
xicht
|
Řeknu vám, proč jsem přestal zaostřovat. Protože se soutěž během prázdnin dost opožďovala. Vlastně je opožděná od začátku, myslím si, že zaostřovat by mělo být možné už v průběhu daného měsíce. Na konci měsíce si pak snadno projdu dílka, která jsem zaostřil a příp. z nich vyberu ta nejlepší, aby jich nakonec nebylo příliš. |
02.11.2005 23:00
Humble
|
No, ono to tak bylo vymyšleno, aby se zaostřovalo vždy až po skončení daného měsíce. Že se to zpožďovalo víc, to už bohužel zafungoval lidský faktor :o).
Protože je už druhého, jde teď o to: zaostřovat - ano či ne??? |
03.11.2005 07:43
Vladimír Ochrana
|
Nesouhlasím s názorem, že vložit do soutěže svoje vlastní věci je ujetý a samolibý. O prázdninách jsem tak učinil a rozhodně se proto necítím být narcistickou osobností. Jako problém jsem však vnímal hlasování, když jsem měl hlasovat i o svých vlastních věcech, jednak vložených osobně, jakož i dalších nominovaných jinými. Je mi však rozhodně příjemnější vkládat spíše díla jiných, proto se rozhodně přikláním k názoru omezit nominaci na vkládání pouze cizích děl.
Zaostřování ANO. |
03.11.2005 08:21
Wopi
|
Určitě ano, ale chtělo by to možná nějaký cukříček pro vítěze. Třeba aby autor, jehož dílo se umístilo v některém zaostřeno, měl na své stránce u jména ještě zlatou (stříbrnou, bronzovou) hvězdičku.
NEBO - vedle položky menu TVORBA by měla být ještě položka VYBRANÁ TVORBA, kde by byla díla umístěná (na prvních třech místech) v zaostřenu za poslední rok... prostě něco, aby ta díla byla vypíchlá a autoři měli pocit, že se jim fakt dostalo nějakého uznání. |
03.11.2005 08:51
Merle
|
zaostřovat - možná
už v rámci současnýho měsíce (procházet to zpětně už chce vědět, že CHCI zaostřovat)
vítěze ocenit třeba tak, že se na to dílo rozešle všem avízo, a objeví se u něj nějaká známka vítězství (medaile?)
nominovat jen cizí díla
hlasovat - ne u vlastních děl |
03.11.2005 08:55
Jony
|
viz merle...takhle by to bylo asi nej... |
03.11.2005 10:48
Wopi
|
to jo - ale ta možnost mít v zaostřenu umístěná díla v extra seznamu by podle mě taky nebyla k zahození, už třeba jako určitá výkladní skříň například pro nově příchozí |
03.11.2005 13:12
Humble
|
Merle napsal(a): už v rámci současnýho měsíce (procházet to zpětně už chce vědět, že CHCI zaostřovat) To je slovo do pranice. Což tedy teď přechodně vyhlásit třeba "Zaostřeno na podzim", kterážto záležitost by se mohla týkat měsíců září, říjen a listopad - a prvních čtrnáct dní v prosinci to nechat odhlasovat? Jestli se to nemá úplně zabalit, bylo by dobré zachovat jakoustakous návaznost :o) |
03.11.2005 16:00
hajka
|
Humble napsal(a): Merle napsal(a): už v rámci současnýho měsíce (procházet to zpětně už chce vědět, že CHCI zaostřovat) To je slovo do pranice. Což tedy teď přechodně vyhlásit třeba "Zaostřeno na podzim", kterážto záležitost by se mohla týkat měsíců září, říjen a listopad - a prvních čtrnáct dní v prosinci to nechat odhlasovat? Jestli se to nemá úplně zabalit, bylo by dobré zachovat jakoustakous návaznost :o) souhlas.... |