Téma #1308
Autor:Pepík z Hudlic
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:23.02.2018 17:32
Počet návštěv:2376
Počet názorů:45

Názory

Často jsem překvapen, že na některé příspěvky není žádný názor. Přece nějaký názor na přečtený text musí čtenář mít. Buď se mu líbí nebo ne. Nemusí hned dávat tip, ale vyjádřit svůj dojem, třeba smajlíkem nebo antismajlíkem. Nebo napsat hezky napsáno. či To mě pobavilo., v opačném případě třeba S tím nesouhlasím. nebo třeba Napsal/a bych to jinak. prostě jakákoli reakce. Ale pokud má text 0 reakcí? Znamená to, že ve čtenáři opravdu nic nezanechal?

Názory
28.03.2018 08:28
slunečnice
Pepík z Hudlic napsal(a):
Nerad bych, aby moje zamyšlení o tom, že lidi málo píšou názory, skončilo tím, že se na různé lidi bude plivat. Nechme stranou kdo co a zabývejme se tématem. Jak jsem už napsal, když si dá někdo práci přečíst příspěvek, udělat smajlík či antismajlík nebo napsat Hezký nebo Nic moc mu zabere pár vteřin.
Ano, máš pravdu, omlouvám se, nechla jsem se unést více již nic psát nebudu ani pod díla, ani do diskuzí. Dílo si přečtu, ale více jak smajlík vkládat nebudu. Ať Ti to píše :-)
28.03.2018 10:46
Lee
Pepík z Hudlic napsal(a):
Nerad bych, aby moje zamyšlení o tom, že lidi málo píšou názory, skončilo tím, že se na různé lidi bude plivat. Nechme stranou kdo co a zabývejme se tématem. Jak jsem už napsal, když si dá někdo práci přečíst příspěvek, udělat smajlík či antismajlík nebo napsat Hezký nebo Nic moc mu zabere pár vteřin.
Tak ono to souvisí i s tím, že těch lidí už tu moc nezbylo. Ale jinak jo, sklouzlo to ke klasickýmu flame :)
28.03.2018 15:29
Pepík z Hudlic
Tak ti co zbyli by se měli mít rádi, ne? :-)
29.03.2018 13:51
Lee
já se mám rád :)

(občas)
29.03.2018 14:24
Pepík z Hudlic
No vidíš. Dobrej začátek. :-)
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)