Téma #1260
Autor:Mario Czerney
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:17.05.2011 17:20
Počet návštěv:3259
Počet názorů:53

je tu mrtvo

Objeví múzy zase Literu?

Názory
17.05.2011 19:59
Alan Marceau
Tak já něco zkusim napsat no
17.05.2011 20:25
Mario Czerney
tak je to správné:)
17.05.2011 22:02
MiluškaKá
Litera čeká na oficiální zákaz pro konvalinu, pak se vrátí autoři, ne? Litera čeká na veledílo břízovo, všichni z rady už vědí že tam je. U něj v šuplíku. Až bude nejhůř, zas nás jedině on, ježíšek všeznalý a všehoschopný, zachrání. Litera čeká na ochranou známku, ovšem jestli už prachy nepadly na krmení pro kočky. Nebo na pohoštění radním při poradách? Litera čeká houšť na tvoje umaštěný komentáře k zdejších podvraťákovinám. Litera by ráda múzy, ty se ale na ní dívaj v biografu. Múzy maj nápaditost ve svý pracovní náplni, odpočnout si od ní choděj sem.
17.05.2011 22:16
Alan Marceau
i lůzu může políbit múza
18.05.2011 07:29
midiman
Odlivy a přílivy, to známe. Momentálně je odliv. Neví náhodou někdo, kam se to odlilo? Já bych se rád nalil :-)

18.05.2011 13:33
Mario Czerney
MiluškaKá napsal(a):
Litera čeká na oficiální zákaz pro konvalinu, pak se vrátí autoři, ne? Litera čeká na veledílo břízovo, všichni z rady už vědí že tam je. U něj v šuplíku. Až bude nejhůř, zas nás jedině on, ježíšek všeznalý a všehoschopný, zachrání. Litera čeká na ochranou známku, ovšem jestli už prachy nepadly na krmení pro kočky. Nebo na pohoštění radním při poradách? Litera čeká houšť na tvoje umaštěný komentáře k zdejších podvraťákovinám. Litera by ráda múzy, ty se ale na ní dívaj v biografu. Múzy maj nápaditost ve svý pracovní náplni, odpočnout si od ní choděj sem.
dobře... a teď zásadní otázka: kolik má papoušek životů, když je známo, aniž by si toho někdo všiml, že v zaparkované felicii na protější straně ulice sedí Karel Gott třímající v ruce papírový tácek?
18.05.2011 13:40
bříza
- dokud tady budou kakat Milušky, tak asi těžko.
18.05.2011 13:41
MiluškaKá
http://www.youtube.com/watch?v=0LOqFnyGnmE&feature=related
18.05.2011 13:45
Mario Czerney
bříza napsal(a):
nesouhlasím, z něčeho ty růže brát musí
18.05.2011 14:32
bříza
Mario Czerney napsal(a):
bříza napsal(a):
nesouhlasím, z něčeho ty růže brát musí
- toť věru pravda !
19.05.2011 13:43
Andrew Maxwell
Co bych k tomu tady tak, Mário, napsal ... jsem na to tady moc novej, abych zhodnotil, kdo to tady kazí a kdo pozvedává, ale obecně si myslim, že některejm lidem by společně vypitá flaška Glenfiddichu moc pomohla. Jinak vlny dolu a zase nahoru .. a zase dolu .. jsou přece přirozenej běh věcí, ne
19.05.2011 13:53
Mario Czerney

Nikdo to tu nekazí, to jsem vůbec neměl na mysli...

19.05.2011 13:57
Andrew Maxwell
nee, já vím, že ti šlo o to, aby "to tu žilo", muj komentář byl i k těm komentářům pod tím ..to, že to nežije bylo okomentováno tím na konci
19.05.2011 13:59
Mario Czerney
jsi rozumný, endy, k osmadvacétému říjnu tě navhrnu na medaili
19.05.2011 14:03
Andrew Maxwell
medaili jo, medaile já rád ..a kdyby k tomu byly eště nějaký stravenky na 5 let, nebo krmení pro psa, šlo by? :-)
19.05.2011 14:27
Mario Czerney

(ten Alotte se zrušil) chjo, endy, cos mu tam vlastně napsal?

19.05.2011 14:31
Andrew Maxwell
co blbne, já kdybych měl odejít vždycky, když mě tady někdo cupuje, tak bych si musel koupit tryskáč ..nic jsem mu nenepsal, jen jakože to zpracoval ..ploše, ne, málo objemně nebo nějakou takovou kravinu, myslel jsem, že chce názory a že mu to pomůže ..ne že budu večer čumět na zprávy a on bude někde oběšenej
19.05.2011 14:36
Mario Czerney
jaká je sazba za virtuální zavraždění mladého začínajícího spisovatele? myslím, že mu ani jeden z mých tří názorů nepřidal, ...až se to bude vyšetřovat, řeknu, že jsme to nemysleli zle, snad to pomůže...

teď je mi to líto, fakt... kluk jeden pitomá... ale třeba si to udělá nějak šetrně
19.05.2011 14:42
Andrew Maxwell
a to jsme mu jako měli říct, že je to pěkný? .no nic, jsem , mário, rád, žes tu vinu za smrt mladého autora vzal na sebe, je to vlastně něco jako dobrej skutek a těch neni nikdy dost (a stejně to byla slátanina, vid) (jako ty moje starý básničky :-) )))) )
19.05.2011 15:01
Andrew Maxwell
eště furt se nevrátil ..pořád čekám, kdy se rozrazí dveře a on juchavě vběhne sem k nám ..žejako už chce ty názory..že jako už ví, že na tom ten život nestojí ..helemário, jsi to tu chtěl oživit.. a ted ten název diskuse ..... nomen omen :-)
[ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)