Téma #1236
Autor:lakrov
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:11.05.2010 16:21
Počet návštěv:3260
Počet názorů:58

Úroveň
Zdá se, že úroveň webových stránek Literra poněkud poklesla od dob minulých (2006-2007), které pamatuji. Je to vinou sníženého zájmu většiny autorů nebo zvýšeného zájmu určitých autorů?

Názory
13.05.2010 19:32
B_and W poet
.duke. napsal(a):
koželehu, seš nemocnej
jistě. a hodně slušně mě to živí, tak se ty mít nebudeš nikdy.
13.05.2010 19:32
.duke.
Lee: probém literry je, že tu nejsou kvalitní autoři a tudíž ani kvalitní díla.
13.05.2010 19:33
.duke.
B_and W poet napsal(a):
.duke. napsal(a):
koželehu, seš nemocnej
to doufám
13.05.2010 20:11
B_and W poet
.duke. napsal(a):
B_and W poet napsal(a):
.duke. napsal(a):
koželehu, seš nemocnej
to doufám
jsem rád, že ti můžu udělat radost: doufáš správně, opravdu nebudeš. získat totiž nějakym zázrakem desetinu mí energie, v mžiku tě to zevnitř uvaří jako tu kočku, co jí panička sušila po koupání v mikrovlnce. je fajn, že si na svojí průměrnost začínáš zvykat.
13.05.2010 20:20
.duke.
přál bych ti získat desetinu mého intelektu
13.05.2010 20:23
B_and W poet
chlapče chlapče, prezentuješ se tu leta, takže buď si o něm přesvědčenej, ale si fakt jedinej. a tak si pojď povídat. dáme si každej na odpověď 3 minuty. uvidí se. jedem?
13.05.2010 20:27
B_and W poet
no tak, tohle lakrov nesmaže, dělej. určitě z nás bude mít radost, až to uvidí. a může jí bejt jedno, jak to dopadne, nemá nás ráda ani jednoho.
13.05.2010 20:28
B_and W poet
ale no tak, intelektuální chcípáčku, nekaž nám zábavu:(.
13.05.2010 20:29
.duke.
seš pako
13.05.2010 20:32
B_and W poet
odpověď přesně vystihuje tvé možnosti. děkujeme za demonstraci.
13.05.2010 20:33
B_and W poet
mmch, pako jsem kdysi používal jako svou zkratku. Petr Alice KO.
13.05.2010 20:36
B_and W poet
nemůžu u toho tady sedět na věčnost, máš deset minut něco předvést. pak se odebéř kam patříč, já se půjdu vycákat a pak vycákat.
14.05.2010 03:30
B_and W poet
NO A JE TO. SPOKOJENÁ, AUTORKO DISKUZE? ÚÚÚROVEŇ! ASPOŇ TEĎ TUŠÍŠ, PROČ JSEM SE OD POČÁTKU SNAŽIL PŘIMĚŘENĚ ODDĚLIT DÍLA OD KOMŮ, SOUKROMÝ ZPRÁVY OD VEŘEJNEJ A POD? BĚŽ DO SKLEPA KOZO, JÁ JDU SPÁT. ty JSI PŘÍČINOU TÝHLE TRAPNOSTI, TY MŮŽEŠ ZA SNIŽOVÁNÍ ÚÚÚROVNĚ LIT NA AM SERVERECH. JÁ POTŘEBU NEMĚL VYTÍRAT TU PODLAHU PODŘADNYM CÁPKEM. K ZBLITÍ.
14.05.2010 05:22
.duke.
.duke. napsal(a):
seš pako
14.05.2010 05:24
knihomol

.duke. napsal(a):
.duke. napsal(a):
seš pako
14.05.2010 23:53
Aglája
no...jako ventil dobrý. Já si dnes kupříkladu dala sedmičku vína. Zabírá to.
15.05.2010 06:37
knihomol

Aglája napsal(a):
no...jako ventil dobrý. Já si dnes kupříkladu dala sedmičku vína. Zabírá to.
alkohol je démon, aglájko!
16.05.2010 00:11
johanna
jsem asi nemocná já sama... na literárním serveru hledám literaturu a nemyslím si, že ti nejlepší z nejlepších si programově píší do šuplíku a na serverech zbývá jen "autorský odpad" a z toho pramenící nekvalita...

trochu života a akce by to chtělo... nějak ta socialializace nefunguje a ani nemůže, když se tu autoři buď poplácávají po ramenou nebo nenávidí do morku kostí... kde je respekt?

ale paranoidní myšlenka klaky zájmových kroužků mocných a "nemocných", která podrývá kvality celého serveru je taky trochu mimo.

nevím... možná kdyby namísto potřeby vésti soustavné osobní boje začali autoři věnovat čas ostatním autorům v jejich tvorbě... kdyby se kritika stala kritikou a ne odsuzovanou zlovůlí kritizujícího, kdyby se každý autor neurazil, když jeho dílo někdo "pokoří"...

není to v literárních serverech, není to ani v samotném poklesu kvality, ale v nás všech... v našem přístupu...

je to věčná škoda...
16.05.2010 03:57
B_and W poet
mně se na liteřře líbí grafika. je to tu hezký a přehledný - pro oko. kdo to dělal je dobrej. je to elegantní a funkční, supr. o důvodech nějaký nekvality nemá cenu moc mluvit. celek a zbytek systému je nastaven od základu chorobně, což pak svědčí jedině nám, exotům. třeba dokud autoři jsou zároveň rovnocennými kritiky, musej vylejzat ve výsledku nesmysly, to jinak bejt nemůže. je to jako s demokracií: všichni maj stejně velkej hlas, takže vždy "zvítězí" skupinka "iluminátů", protože pracovat s lehce ovlivnitelnou většinou je TAK snadný. znám třeba odsud jednu kurvičku, má tři až pět nicků a sama nejlíp ví, že co píše, je naprosto o ničom. napíše "báseň" za tři minuty, takovou tu slepenou z mnohoznačnejch útržků obrázků a pak se baví, kdo jí na to zas skočil. sedí u stroje a škodolivě se směje, čim víc dostane koulí. přísahám, viděl jsem to na vlastní oči. a psát do šuplíku kvalitu a sem dávat zbytky? to snad nikdo soudný netvrdil. věci kvalitní prostě prodat, regulerně. sem si chodit jen ulevit, zařádit, prostě zatrénovat.
16.05.2010 04:16
johanna
toBW: to je ale zase jenom o člověku... já zdejší vazby a mnohonickost neznám a je mi to jedno... mám věci kterým věřím a mají 5 tipů... ale od autorů, kterých si vážím... mám věci s 15 tipy a jsou mi ukradený, protože o tom vím svoje a přehled tipujících autorů je zcela jednoznačný... úroveň tvorby není opravdu na počtu tipování nijak závislá... koulí si vážím o něco víc, ale ani tam to není jasná zpráva o kvalitě...
na druhou stranu každého osloví něco jiného... jsou lidi co v životě neviděli hlubší film než Nothing Hill a jsou Ti co vědí kdo je Otakar Vávra... a to je výstižný...
o kvalitě toho člověka to ale nevypovídá... taky jsem měla jiné preference ve 13 a teď...
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)