Téma #1236
Autor:lakrov
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:11.05.2010 16:21
Počet návštěv:3257
Počet názorů:58

Úroveň
Zdá se, že úroveň webových stránek Literra poněkud poklesla od dob minulých (2006-2007), které pamatuji. Je to vinou sníženého zájmu většiny autorů nebo zvýšeného zájmu určitých autorů?

Názory
13.05.2010 18:54
Lee
Základním problémem literárních serverů je, že si málo uvědomují, že jsou místem pro socializaci. Snaha udržet server literárně na úrovni, omezit diskuze jen na literární, blokovat rušivé elementy, vnášet kritický prvek (ať už formou výběrů, vytřizování) - to všechno jsou aktivity na první pohled pro literární server logické, avšak opomínající ten základní fakt, že lidi sem nepřišli v první řadě kvůli literatuře (až na mimozemské výjimky). Přišli sem něco sdělit světu a hledat, zda tam venku je někdo, kdo smýšlí podobně jako oni.

To je ten pravý smysl umění - navzájem se vyhledávat, poznávat, obohacovat, sdílet.

Dovedeno ad absurdum, banda umělců na slovo vzatých bude ze svého literárního serveru lačně přihlížet bujarému veselí na sousedním hultvátském literárním serveru, kde právě barbaři soutěží v pití piva na ex, největší literární agresor hraje hodně povedeně Morituri Te Salutant (čtvrtina sálu si myslí, že to je od Landy), Konvalina se pošťuchuje s Mariem, Repulsion s kondomem navlečeným na hlavě vykládá svá prorocká moudra a pár mladých dívek se líbá po pěti vodkách v přítmí pisoárů.

Na Liteře přestalo být živo, děti. Je tu mrtvo jak ve skříni s Mozkodlaby Igora Indrucha.
13.05.2010 19:05
B_and W poet
o literaturu nejde, to je snad jasný každýmu, kdo to tam nahoře nemá uplně vybrakovaný. když někdo udělá něco pořádnýho, proč by se s tim chodil předvádět do cirkusu? ale nuda, to bych neřekl. jak si to kdo zařídí, takový to má. někomu to tak může přijít, když už tu nejsou jeho osobní přicmrndávači, bez bělečský kliky, bez dostatečnýho množství nadějí na natrženou prdel. je tak?
13.05.2010 19:30
.duke.
koželehu, seš nemocnej
13.05.2010 19:32
B_and W poet
.duke. napsal(a):
koželehu, seš nemocnej
jistě. a hodně slušně mě to živí, tak se ty mít nebudeš nikdy.
13.05.2010 19:32
.duke.
Lee: probém literry je, že tu nejsou kvalitní autoři a tudíž ani kvalitní díla.
13.05.2010 19:33
.duke.
B_and W poet napsal(a):
.duke. napsal(a):
koželehu, seš nemocnej
to doufám
13.05.2010 20:11
B_and W poet
.duke. napsal(a):
B_and W poet napsal(a):
.duke. napsal(a):
koželehu, seš nemocnej
to doufám
jsem rád, že ti můžu udělat radost: doufáš správně, opravdu nebudeš. získat totiž nějakym zázrakem desetinu mí energie, v mžiku tě to zevnitř uvaří jako tu kočku, co jí panička sušila po koupání v mikrovlnce. je fajn, že si na svojí průměrnost začínáš zvykat.
13.05.2010 20:20
.duke.
přál bych ti získat desetinu mého intelektu
13.05.2010 20:23
B_and W poet
chlapče chlapče, prezentuješ se tu leta, takže buď si o něm přesvědčenej, ale si fakt jedinej. a tak si pojď povídat. dáme si každej na odpověď 3 minuty. uvidí se. jedem?
13.05.2010 20:27
B_and W poet
no tak, tohle lakrov nesmaže, dělej. určitě z nás bude mít radost, až to uvidí. a může jí bejt jedno, jak to dopadne, nemá nás ráda ani jednoho.
13.05.2010 20:28
B_and W poet
ale no tak, intelektuální chcípáčku, nekaž nám zábavu:(.
13.05.2010 20:29
.duke.
seš pako
13.05.2010 20:32
B_and W poet
odpověď přesně vystihuje tvé možnosti. děkujeme za demonstraci.
13.05.2010 20:33
B_and W poet
mmch, pako jsem kdysi používal jako svou zkratku. Petr Alice KO.
13.05.2010 20:36
B_and W poet
nemůžu u toho tady sedět na věčnost, máš deset minut něco předvést. pak se odebéř kam patříč, já se půjdu vycákat a pak vycákat.
14.05.2010 03:30
B_and W poet
NO A JE TO. SPOKOJENÁ, AUTORKO DISKUZE? ÚÚÚROVEŇ! ASPOŇ TEĎ TUŠÍŠ, PROČ JSEM SE OD POČÁTKU SNAŽIL PŘIMĚŘENĚ ODDĚLIT DÍLA OD KOMŮ, SOUKROMÝ ZPRÁVY OD VEŘEJNEJ A POD? BĚŽ DO SKLEPA KOZO, JÁ JDU SPÁT. ty JSI PŘÍČINOU TÝHLE TRAPNOSTI, TY MŮŽEŠ ZA SNIŽOVÁNÍ ÚÚÚROVNĚ LIT NA AM SERVERECH. JÁ POTŘEBU NEMĚL VYTÍRAT TU PODLAHU PODŘADNYM CÁPKEM. K ZBLITÍ.
14.05.2010 05:22
.duke.
.duke. napsal(a):
seš pako
14.05.2010 05:24
knihomol

.duke. napsal(a):
.duke. napsal(a):
seš pako
14.05.2010 23:53
Aglája
no...jako ventil dobrý. Já si dnes kupříkladu dala sedmičku vína. Zabírá to.
15.05.2010 06:37
knihomol

Aglája napsal(a):
no...jako ventil dobrý. Já si dnes kupříkladu dala sedmičku vína. Zabírá to.
alkohol je démon, aglájko!
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)