Téma #1236 |
Autor: | lakrov |
Fórum: |
Datum publikace: | 11.05.2010 16:21 |
Počet návštěv: | 3256 |
Počet názorů: | 58 |
Úroveň |
Zdá se, že úroveň webových stránek Literra poněkud
poklesla od dob minulých (2006-2007), které pamatuji. Je to vinou
sníženého zájmu většiny autorů nebo zvýšeného zájmu určitých autorů?
|
|
Názory |
11.05.2010 17:41
xicht
|
b => a |
12.05.2010 11:14
Albireo
|
Postupný pokles úrovně je normálním jevem u všech serverů (asi nejen literárních)
|
12.05.2010 12:20
guy
|
Albireo napsal(a): Postupný pokles úrovně je normálním jevem u všech serverů (asi nejen literárních) což souvisí s postupným poklesem úrovně kultury v obecné rovině (a nejen kultury) |
12.05.2010 14:42
Lee
|
Albireo napsal(a): Postupný pokles úrovně je normálním jevem u všech serverů (asi nejen literárních) proč? |
12.05.2010 22:18
baucis
|
Pokles kultúry všeobecne, s tým súhlasím. Podbiehanie masovému vkusu v médiách urobí svoje. |
13.05.2010 11:06
lakrov
|
Pro B_and W poet:
Ve snaze o navrácení úrovně Literry na bývalou úroveň, se chystám přidat tvůj soukromý komentář k této diskusi veřejně. Souhlasíš? |
13.05.2010 11:07
B_and W poet
|
lakrov napsal(a): Pro B_and W poet:
Ve snaze o navrácení úrovně Literry na bývalou úroveň, se chystám přidat tvůj soukromý komentář k této diskusi veřejně. Souhlasíš? ok |
13.05.2010 11:11
lakrov
|
11.05.2010 17:25 poslal B_and W poet skrytý názor následujícího znění:
hele neblbni. přece se nemůžeš takhle sama shazovat. prostě to tvoje poslední životní dílo stálo zaprd, ani místní ťuňťové ti ho nepochválili. ale no a co! to se stane každýmu, že to někdy přepálí se svym sebeviděnim. jdu smáznout toho zelenáče, ty zruš tohle, dej si dva tři neuroly a zejtra bude líp. a lehce se ti omlouvám, neodhadl jsem tvojí psych labilitu. a samo že za to může především ten nemrav:)! prostě o tobě moc dlouho mluvil jako o nějaký sakra schopný holce, co ho dokázala patřičně vyfakovat. už je to lepší? |
13.05.2010 11:57
.duke.
|
http://www.zahori.estranky.sk/archiv/iobrazek/842 |
13.05.2010 11:59
.duke.
|
jééé. teď to čtu. kooperace koželuha a lakrova, no to je paráda!!! |
13.05.2010 12:00
.duke.
|
Úroveň se zlepší, když odejdeš, lakrove. A když sem nebudeš tahat takový individua jako třeba mylenku, hehe. Modlí se za vás obě, děvčata. |
13.05.2010 12:55
knihomol
|
liderka je čim dál tim libovější. jen tak dál§ |
13.05.2010 12:57
B_and W poet
|
e:(, ještě tenhle. ale dobře mi tak, nemám si předčasně sundavat náhubek, pak bych se neocital v podobný společnosti. dobře mi tak. zkusim to nějak zamaskovat... už jsem vám třeba řikal, že jsem cikán z teplickýho sídliště? co??? máte něco proti cikánum? že neumíme pořádně ani psát česky? ale zpívat umíme a taky tancovat. a taky už nejsme sami.
čumte!
http://www.youtube.com/watch?v=tlBQqc45gg0 |
13.05.2010 13:00
knihomol
|
koželuh se ještě nevoběsil? někde jsem slyšel, že se oběsil, asi to byl omyl... no. |
13.05.2010 15:26
.duke.
|
knihomol napsal(a): koželuh se ještě nevoběsil? někde jsem slyšel, že se oběsil, asi to byl omyl... no. ještě se neoběsil. ještě tu je. co už. řekl bych, že u něj pravděpodobně výrazná osobnostní psychopatologie, impulzivita, agresivita, problémy v sexuální oblasti, v partnerských vztazích vůbec. děs běs... |
13.05.2010 18:41
B_and W poet
|
no tě prdel, takže úúúroveň literry zachráněna. to ti přece muselo dojít, jak podobná aktivita bude kontraproduktivní. spíš to vypadá, že o to ti šlo. možná jsi záškodník z písmáku, poslaný samotnym papouchem. nemrav plácá o mojí kooperaci s tebou (ťuňta zas používá slova,který neví, co to vlastně znamenaj, "psycholog"), takže cobych já netvrdil to samý o vás dvou. jdu napsat břízovi, ať si na vás daj ve vedení pozor. |
13.05.2010 18:52
B_and W poet
|
ty vado, teď jsem koukl na písmák, ty podobný komedie předvádíš i tam. tak sorry, nejsi záškodník. prostě jen nevíš, co vlastně děláš. a mezi námi, tam úúúroveň neklesá? možná taky, vždyť při desetinásobný návštěvnosti to tvoje veledílo takřka nikdo taky nepochválil. |
13.05.2010 18:54
Lee
|
Základním problémem literárních serverů je, že si málo uvědomují, že jsou místem pro socializaci. Snaha udržet server literárně na úrovni, omezit diskuze jen na literární, blokovat rušivé elementy, vnášet kritický prvek (ať už formou výběrů, vytřizování) - to všechno jsou aktivity na první pohled pro literární server logické, avšak opomínající ten základní fakt, že lidi sem nepřišli v první řadě kvůli literatuře (až na mimozemské výjimky). Přišli sem něco sdělit světu a hledat, zda tam venku je někdo, kdo smýšlí podobně jako oni.
To je ten pravý smysl umění - navzájem se vyhledávat, poznávat, obohacovat, sdílet.
Dovedeno ad absurdum, banda umělců na slovo vzatých bude ze svého literárního serveru lačně přihlížet bujarému veselí na sousedním hultvátském literárním serveru, kde právě barbaři soutěží v pití piva na ex, největší literární agresor hraje hodně povedeně Morituri Te Salutant (čtvrtina sálu si myslí, že to je od Landy), Konvalina se pošťuchuje s Mariem, Repulsion s kondomem navlečeným na hlavě vykládá svá prorocká moudra a pár mladých dívek se líbá po pěti vodkách v přítmí pisoárů.
Na Liteře přestalo být živo, děti. Je tu mrtvo jak ve skříni s Mozkodlaby Igora Indrucha. |
13.05.2010 19:05
B_and W poet
|
o literaturu nejde, to je snad jasný každýmu, kdo to tam nahoře nemá uplně vybrakovaný. když někdo udělá něco pořádnýho, proč by se s tim chodil předvádět do cirkusu? ale nuda, to bych neřekl. jak si to kdo zařídí, takový to má. někomu to tak může přijít, když už tu nejsou jeho osobní přicmrndávači, bez bělečský kliky, bez dostatečnýho množství nadějí na natrženou prdel. je tak? |
13.05.2010 19:30
.duke.
|
koželehu, seš nemocnej |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|