Téma #122
Autor:Cekanka_ucekana
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:06.08.2005 11:57
Počet návštěv:4038
Počet názorů:94

Unikátní, kouzelné a malebné
Všichni máme rádi jazyk. Ten český, neb je náš. Taky ho mám ráda, ale někdy mu nestačim. A v poslední době dost přemejšlim nad tim, jak mám říct člověku, kterej mě sere, nebo mi ublížil, nebo ublížil někomu jinýmu. Vymyslela jsem KRIPLA pro chlapy a PÍČU pro ženský. Kripl mi přijde malebnej, takovej krátkej a údernej, píča je zase pichlavá, když se správně vysloví s dlouhým měkkým íííííííííííííííííí a se zřetelným č. Nicméně jsem si vědoma, že v nadávkách zdaleka nedosahuju dokonalosti a ráda se přiučím. Čili mě napadlo vyhlásit soutěž o nejunikátnější, nejkouzelnější, nejmalebnější, ale hlavně nejvýstižnější nadávku. Ale musim tu soutěž dát do diskusí, jinam cesta nevede :-)

Nuže, vzhůru, pojďme si zanadávat!

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 06.08.2005 12:05.

Názory
24.08.2005 22:52
adelka
Monty napsal(a):
Cekanka_ucekana napsal(a):

mně by se víc líbilo něžné TY KOMUNISTO HLOUPEJ :-)
No jo, protože ty jsi taková něžná, já jsem starej sprosťák a cynik.
Ale Standa tvrdí, že to je nemoc. Jako duševní. :o)
lepší je komunisto převlečenej:o)))))))
25.08.2005 10:22
Janina Magali
Včera jsem zaslechla hádku a v ní tuhle větu :

...já ti ani nemůžu říct, že jsi pi.., protože bych tím urazila dámské přirození...

Nebo jednou - jedna máje moc namyšlená kámoška o sobě tvrdila, že je naprosto přirozená...na to ji kámoš odvětil, že je tak přirozená, že občas vypadá jako přirození...:-)
25.08.2005 10:29
Cekanka_ucekana
Janina Magali napsal(a):
Včera jsem zaslechla hádku a v ní tuhle větu :

...já ti ani nemůžu říct, že jsi pi.., protože bych tím urazila dámské přirození...

Nebo jednou - jedna máje moc namyšlená kámoška o sobě tvrdila, že je naprosto přirozená...na to ji kámoš odvětil, že je tak přirozená, že občas vypadá jako přirození...:-)
to je hezký, to o tom přirození .-))))) a nestyď se napsat to slovo na pi :-))) a jestli ti to nejde, tak my někdy používáme pipi a kuku a čuču :-)))))
25.08.2005 10:41
Janina Magali
Nojo - ale já jsem od přirození...teda narození slušná, sprostě nemluvicí,nepolibená, za ruku nechycená...atd:-)))))
25.08.2005 10:43
Cekanka_ucekana
Janina Magali napsal(a):
Nojo - ale já jsem od přirození...teda narození slušná, sprostě nemluvicí,nepolibená, za ruku nechycená...atd:-)))))
no, dyk mi řekni, co je sprostýho na pipi a čuču
25.08.2005 10:46
Janina Magali
Janina Magali napsal(a):
Dobrá - odted se polepším...pipi čuču...už mi to jde.-))
25.08.2005 10:47
Cekanka_ucekana
Janina Magali napsal(a):
Janina Magali napsal(a):
Dobrá - odted se polepším...pipi čuču...už mi to jde.-))
jupí

ale aby mi nepřišel někdo hodně vynadat :-))))) radši si to nech jen pro tuhle diskusi :-)
25.08.2005 13:16
pasažér
no jednoznačně bašibozuk pro chlapa a na ženskou? třeba Syfla! (neplést se sylfou;)
25.08.2005 16:15
Albireo

Basibozuk je krasnej!!!

25.08.2005 16:26
pasažér
je to z jedný ruský dětský knížky: Alenka z planety Země. Nevim, jestli to slovo součástí ruského jazyka anebo autorem vymyšlený novotvar, každopádně na síle mu to nijak neubírá:)
26.08.2005 00:48
Albireo
Pokud vim, tak Basibozukove snad jsou jeden cernosky kmen v Africe.
26.08.2005 13:25
pasažér
těžko říct. vím, ale, že jako nadávka je to docela účiný. :)
01.09.2005 17:41
gemina
posera nebo beďar

holkam nenadavam:)
02.09.2005 02:25
Albireo
gemina napsal(a):
posera nebo beďar holkam nenadavam:)
Aj co by ja, co by ja
do vody skakala,
pre jedneho bedara
zivot utracala?
:-)
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)