Téma #122
Autor:Cekanka_ucekana
Fórum:
Obecná diskuze
Datum publikace:06.08.2005 11:57
Počet návštěv:4037
Počet názorů:94

Unikátní, kouzelné a malebné
Všichni máme rádi jazyk. Ten český, neb je náš. Taky ho mám ráda, ale někdy mu nestačim. A v poslední době dost přemejšlim nad tim, jak mám říct člověku, kterej mě sere, nebo mi ublížil, nebo ublížil někomu jinýmu. Vymyslela jsem KRIPLA pro chlapy a PÍČU pro ženský. Kripl mi přijde malebnej, takovej krátkej a údernej, píča je zase pichlavá, když se správně vysloví s dlouhým měkkým íííííííííííííííííí a se zřetelným č. Nicméně jsem si vědoma, že v nadávkách zdaleka nedosahuju dokonalosti a ráda se přiučím. Čili mě napadlo vyhlásit soutěž o nejunikátnější, nejkouzelnější, nejmalebnější, ale hlavně nejvýstižnější nadávku. Ale musim tu soutěž dát do diskusí, jinam cesta nevede :-)

Nuže, vzhůru, pojďme si zanadávat!

Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'Cekanka_ucekana': 06.08.2005 12:05.

Názory
17.08.2005 12:56
Big_George
Mě jo.....přiměřeně
17.08.2005 13:27
Cekanka_ucekana
mně přijde nepřiměřený
19.08.2005 03:40
Albireo
MAT!!!!!!!!!
To mi pripomnelo take jednu zkratku: JTPKDPOOTRVVP
(Jebem ti picu kokotom drevenym plechom obijanym omotanym tri razy vo vysi pasu)
19.08.2005 07:43
Cekanka_ucekana
NO ALBI!!!!!!!!!!!!

Kde seš?
19.08.2005 12:23
Janina Magali
Tééda - Albi ! To koukám :-)))))
19.08.2005 12:32
marťánek paní Koutné
Albireo napsal(a):
MAT!!!!!!!!!
(Jebem ti picu kokotom drevenym plechom obijanym omotanym tri razy vo vysi pasu)
to je až skoro na zlatou medaili :)))..a nemohla sem přestat!!
19.08.2005 20:08
Albireo
Cekanka_ucekana napsal(a):
NO ALBI!!!!!!!!!!!! Kde seš?
Kde jsem, Ceky? Moc moc daleko. Z Parize pres 11 hodin letu na jihojihozapad. (Rio de Janeiro, ale ted uz o 500 km zpatky k severu: Belo Horizonte. Pripadne jmeno - ten horizont je opravdu krasny, obzvlast z terasy nad 17. patrem. Vcera jsem prvne v zivote videl Kentaura a Jizni kriz!
19.08.2005 20:43
marťánek paní Koutné
Albireo napsal(a):
Kde jsem, Ceky? Moc moc daleko. Z Parize pres 11 hodin letu na jihojihozapad. (Rio de Janeiro, ale ted uz o 500 km zpatky k severu: Belo Horizonte. Pripadne jmeno - ten horizont je opravdu krasny, obzvlast z terasy nad 17. patrem. Vcera jsem prvne v zivote videl Kentaura a Jizni kriz!
MOC, MOC, MOC ti to přeju !!!!! Mám radost.
19.08.2005 21:40
Mat
Albireo napsal(a):
MAT!!!!!!!!!
dokonale kouzelný a malebný unikát :)
někam si poznamenám :)
20.08.2005 01:06
Aki
mně přijde sympatickej smrdutej oposum... nebo inteligent... v autě ale většinou používám výrazy "přirozený(í)" :o)
20.08.2005 15:42
Albireo
Jeste si vzpominam na jednu hlasku, ktera mi pripada az poeticka. Komu nestaci "Jebem ti mat", muze obslouzit i Boha". A kdyz je jeden zmrhany Buh malo, muze se jich zprznit vic. Vrchol toho, co jsem v tomto smeru slysel, je: "Jebem tristo vagonov maku, v kazdom maku tristo bohov." :-)))
21.08.2005 19:00
Cekanka_ucekana
Albireo napsal(a):
užij si to, Albi, já ti to taky moc přeju, ten výlet a Háňa taky, jsme o tom mluvily :-)
22.08.2005 15:45
Max Bubakoff
jeden čas jsem tady měl úspěch s uslintaným gerontem....:)
22.08.2005 16:06
Cekanka_ucekana
Max Bubakoff napsal(a):
jeden čas jsem tady měl úspěch s uslintaným gerontem....:)
a ty už slintáš?
22.08.2005 16:10
Max Bubakoff
ne...momentálně koukám na jižní kříž....;)
22.08.2005 16:13
Cekanka_ucekana
Max Bubakoff napsal(a):
ne...momentálně koukám na jižní kříž....;)
tag gratuluju, až začneš slintat, dej vědět
23.08.2005 23:49
Monty
Páč mluvím hodně sprostě, tak mám těch nadávek v příručním zavazadle vždy povícero... takový úderný mi třeba připadá slovo ZMRD, hlavně kvůli té absenci samohlásek.
Ale stejně nejhorší nadávka, kterou používám, je TY KOMUNISTO POJEBANEJ.
24.08.2005 08:38
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):
Páč mluvím hodně sprostě, tak mám těch nadávek v příručním zavazadle vždy povícero... takový úderný mi třeba připadá slovo ZMRD, hlavně kvůli té absenci samohlásek.
Ale stejně nejhorší nadávka, kterou používám, je TY KOMUNISTO POJEBANEJ.
mně by se víc líbilo něžné TY KOMUNISTO HLOUPEJ :-)
24.08.2005 15:18
Monty

No jo, protože ty jsi taková něžná, já jsem starej sprosťák a cynik.
Ale Standa tvrdí, že to je nemoc. Jako duševní. :o)
24.08.2005 15:27
Cekanka_ucekana
Monty napsal(a):

No jo, protože ty jsi taková něžná, já jsem starej sprosťák a cynik.
Ale Standa tvrdí, že to je nemoc. Jako duševní. :o)
ano, jsem taková křehká bytost, viď Maxxi :-))))) jé, já řekla, že se s nim nebavim, tak já mu to avízo nepošlu :-))))) on by třeba dostal amok :-)))))

stejně nejsi sprosťák a cynik :-) jsi jen sprostá a cynická (někdy) :-))))) (většinou)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)