Názory |
17.08.2005 12:56
Big_George
|
Mě jo.....přiměřeně |
17.08.2005 13:27
Cekanka_ucekana
|
mně přijde nepřiměřený |
19.08.2005 03:40
Albireo
|
MAT!!!!!!!!! To mi pripomnelo take jednu zkratku: JTPKDPOOTRVVP (Jebem ti picu kokotom drevenym plechom obijanym omotanym tri razy vo vysi pasu) |
19.08.2005 07:43
Cekanka_ucekana
|
NO ALBI!!!!!!!!!!!!
Kde seš? |
19.08.2005 12:23
Janina Magali
|
Tééda - Albi ! To koukám :-))))) |
19.08.2005 12:32
marťánek paní Koutné
|
Albireo napsal(a): MAT!!!!!!!!! To mi pripomnelo take jednu zkratku: JTPKDPOOTRVVP (Jebem ti picu kokotom drevenym plechom obijanym omotanym tri razy vo vysi pasu) to je až skoro na zlatou medaili :)))..a nemohla sem přestat!! |
19.08.2005 20:08
Albireo
|
Cekanka_ucekana napsal(a): NO ALBI!!!!!!!!!!!! Kde seš? Kde jsem, Ceky? Moc moc daleko. Z Parize pres 11 hodin letu na jihojihozapad. (Rio de Janeiro, ale ted uz o 500 km zpatky k severu: Belo Horizonte. Pripadne jmeno - ten horizont je opravdu krasny, obzvlast z terasy nad 17. patrem. Vcera jsem prvne v zivote videl Kentaura a Jizni kriz! |
19.08.2005 20:43
marťánek paní Koutné
|
Albireo napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): NO ALBI!!!!!!!!!!!! Kde seš? Kde jsem, Ceky? Moc moc daleko. Z Parize pres 11 hodin letu na jihojihozapad. (Rio de Janeiro, ale ted uz o 500 km zpatky k severu: Belo Horizonte. Pripadne jmeno - ten horizont je opravdu krasny, obzvlast z terasy nad 17. patrem. Vcera jsem prvne v zivote videl Kentaura a Jizni kriz! MOC, MOC, MOC ti to přeju !!!!! Mám radost. |
19.08.2005 21:40
Mat
|
Albireo napsal(a): MAT!!!!!!!!! To mi pripomnelo take jednu zkratku: JTPKDPOOTRVVP (Jebem ti picu kokotom drevenym plechom obijanym omotanym tri razy vo vysi pasu) dokonale kouzelný a malebný unikát :)
někam si poznamenám :) |
20.08.2005 01:06
Aki
|
mně přijde sympatickej smrdutej oposum... nebo inteligent... v autě ale většinou používám výrazy "přirozený(í)" :o) |
20.08.2005 15:42
Albireo
|
Jeste si vzpominam na jednu hlasku, ktera mi pripada az poeticka. Komu nestaci "Jebem ti mat", muze obslouzit i Boha". A kdyz je jeden zmrhany Buh malo, muze se jich zprznit vic. Vrchol toho, co jsem v tomto smeru slysel, je: "Jebem tristo vagonov maku, v kazdom maku tristo bohov." :-))) |
21.08.2005 19:00
Cekanka_ucekana
|
Albireo napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a): NO ALBI!!!!!!!!!!!! Kde seš? Kde jsem, Ceky? Moc moc daleko. Z Parize pres 11 hodin letu na jihojihozapad. (Rio de Janeiro, ale ted uz o 500 km zpatky k severu: Belo Horizonte. Pripadne jmeno - ten horizont je opravdu krasny, obzvlast z terasy nad 17. patrem. Vcera jsem prvne v zivote videl Kentaura a Jizni kriz! užij si to, Albi, já ti to taky moc přeju, ten výlet a Háňa taky, jsme o tom mluvily :-) |
22.08.2005 15:45
Max Bubakoff
|
jeden čas jsem tady měl úspěch s uslintaným gerontem....:) |
22.08.2005 16:06
Cekanka_ucekana
|
Max Bubakoff napsal(a): jeden čas jsem tady měl úspěch s uslintaným gerontem....:) a ty už slintáš? |
22.08.2005 16:10
Max Bubakoff
|
ne...momentálně koukám na jižní kříž....;) |
22.08.2005 16:13
Cekanka_ucekana
|
Max Bubakoff napsal(a): ne...momentálně koukám na jižní kříž....;) tag gratuluju, až začneš slintat, dej vědět |
23.08.2005 23:49
Monty
|
Páč mluvím hodně sprostě, tak mám těch nadávek v příručním zavazadle vždy povícero... takový úderný mi třeba připadá slovo ZMRD, hlavně kvůli té absenci samohlásek.
Ale stejně nejhorší nadávka, kterou používám, je TY KOMUNISTO POJEBANEJ. |
24.08.2005 08:38
Cekanka_ucekana
|
Monty napsal(a): Páč mluvím hodně sprostě, tak mám těch nadávek v příručním zavazadle vždy povícero... takový úderný mi třeba připadá slovo ZMRD, hlavně kvůli té absenci samohlásek.
Ale stejně nejhorší nadávka, kterou používám, je TY KOMUNISTO POJEBANEJ. mně by se víc líbilo něžné TY KOMUNISTO HLOUPEJ :-) |
24.08.2005 15:18
Monty
|
Cekanka_ucekana napsal(a):
mně by se víc líbilo něžné TY KOMUNISTO HLOUPEJ :-)
No jo, protože ty jsi taková něžná, já jsem starej sprosťák a cynik.
Ale Standa tvrdí, že to je nemoc. Jako duševní. :o) |
24.08.2005 15:27
Cekanka_ucekana
|
Monty napsal(a): Cekanka_ucekana napsal(a):
mně by se víc líbilo něžné TY KOMUNISTO HLOUPEJ :-)
No jo, protože ty jsi taková něžná, já jsem starej sprosťák a cynik.
Ale Standa tvrdí, že to je nemoc. Jako duševní. :o) ano, jsem taková křehká bytost, viď Maxxi :-))))) jé, já řekla, že se s nim nebavim, tak já mu to avízo nepošlu :-))))) on by třeba dostal amok :-)))))
stejně nejsi sprosťák a cynik :-) jsi jen sprostá a cynická (někdy) :-))))) (většinou)
|