Názory |
15.09.2009 23:23
stanislav
|
střípku, já nevím, svobodně si pohovořit, i ta návyková látka k tomu nějaká, to je tradice umělců, střípků, s tím nic nenaděláš. |
16.09.2009 10:09
amasaké
|
střípci....jestli jsou brambory zdravé?...to máte bramboru od brambory...některá je zdravá radostná plná empatie moudrosti......člověk s ní pokecá než jí sní...jiná je taková škrobená ...jiná je vnitřně rozpolcená...když zaryju blbě rýčem....jiná je přecitlivělá emočně nestabilní..taková imrvérefurt celá naměkko....to máte jako u lidí...ale ten základ...je jako u lidí...stejný....slunce:) |
16.09.2009 10:19
stanislav
|
amasaké, jíst tvý Brambory je divný, skoro jakoby kanibalismus, s těma tvejma Bramborama je to nějaký podivuhodný, si myslim, po střípkovsku. Lidi - Slunce. hu! pak jsou Lidi - Sklep, jak se o tom praví v rubrice Zvláštní: http://hubertxy.webgarden.cz/zvlastni-rubrika |
16.09.2009 10:24
Pan Japko
|
ovšem amasaké postihla zvláštní esenci brambory, podle mě je dobré střípku bramboru nejdřív podrobit dlouhému pozorování, než se jí rozhodneme sníst
|
16.09.2009 10:32
stanislav
|
Pan Japko napsal(a): ovšem amasaké postihla zvláštní esenci brambory, podle mě je dobré střípku bramboru nejdřív podrobit dlouhému pozorování, než se jí rozhodneme sníst ano, a jak je to s Chlebíkem? střípku, taky na něj mám vejrat, než si kousnu? |
16.09.2009 10:42
Pan Japko
|
stanislav napsal(a): Pan Japko napsal(a): ovšem amasaké postihla zvláštní esenci brambory, podle mě je dobré střípku bramboru nejdřív podrobit dlouhému pozorování, než se jí rozhodneme sníst ano, a jak je to s Chlebíkem? střípku, taky na něj mám vejrat, než si kousnu? bílý chlebík hned je záhodno zkonzumovati, ovšem u chlebíku celozrnného je lepší nejdříve nasát jeho vůni, střípku |
16.09.2009 10:48
stanislav
|
očmuchávat chlebík je pěkné. též je dobré přivonět ke kafíčku, než se prolije hrdýlkem, střípku. |
10.11.2011 09:08
olga
|
stanislav napsal(a): očmuchávat chlebík je pěkné. též je dobré přivonět ke kafíčku, než se prolije hrdýlkem, střípku. ju iií |
10.11.2011 17:44
Pan Japko
|
stanislav napsal(a): očmuchávat chlebík je pěkné. též je dobré přivonět ke kafíčku, než se prolije hrdýlkem, střípku. a co teprve například nasát vůni masa akorát vytaženého ze pekáčku střípku? |