Téma #1185
Autor:bříza
Fórum:
Literatura
Datum publikace:10.09.2009 10:51
Počet návštěv:3218
Počet názorů:30

dotaz Literákům
Sháním "Manifest hluchým" od Václava Duška. Nevíte o něm někdo?

díky

Názory
15.09.2009 23:23
stanislav
střípku, já nevím, svobodně si pohovořit, i ta návyková látka k tomu nějaká, to je tradice umělců, střípků, s tím nic nenaděláš.
16.09.2009 10:09
amasaké
střípci....jestli jsou brambory zdravé?...to máte bramboru od brambory...některá je zdravá radostná plná empatie moudrosti......člověk s ní pokecá než jí sní...jiná je taková škrobená ...jiná je vnitřně rozpolcená...když zaryju blbě rýčem....jiná je přecitlivělá emočně nestabilní..taková imrvérefurt celá naměkko....to máte jako u lidí...ale ten základ...je jako u lidí...stejný....slunce:)
16.09.2009 10:19
stanislav
amasaké, jíst tvý Brambory je divný, skoro jakoby kanibalismus, s těma tvejma Bramborama je to nějaký podivuhodný, si myslim, po střípkovsku. Lidi - Slunce. hu! pak jsou Lidi - Sklep, jak se o tom praví v rubrice Zvláštní: http://hubertxy.webgarden.cz/zvlastni-rubrika
16.09.2009 10:24
Pan Japko
ovšem amasaké postihla zvláštní esenci brambory, podle mě je dobré střípku bramboru nejdřív podrobit dlouhému pozorování, než se jí rozhodneme sníst
16.09.2009 10:32
stanislav
Pan Japko napsal(a):
ovšem amasaké postihla zvláštní esenci brambory, podle mě je dobré střípku bramboru nejdřív podrobit dlouhému pozorování, než se jí rozhodneme sníst
ano, a jak je to s Chlebíkem? střípku, taky na něj mám vejrat, než si kousnu?  
16.09.2009 10:42
Pan Japko
 
stanislav napsal(a):
Pan Japko napsal(a):
ovšem amasaké postihla zvláštní esenci brambory, podle mě je dobré střípku bramboru nejdřív podrobit dlouhému pozorování, než se jí rozhodneme sníst
ano, a jak je to s Chlebíkem? střípku, taky na něj mám vejrat, než si kousnu?  
bílý chlebík hned je záhodno zkonzumovati, ovšem u chlebíku celozrnného je lepší nejdříve nasát jeho vůni, střípku
16.09.2009 10:48
stanislav
očmuchávat chlebík je pěkné. též je dobré přivonět ke kafíčku, než se prolije hrdýlkem, střípku.
10.11.2011 09:08
olga
stanislav napsal(a):
očmuchávat chlebík je pěkné. též je dobré přivonět ke kafíčku, než se prolije hrdýlkem, střípku.
ju iií
10.11.2011 17:44
Pan Japko


stanislav napsal(a):
očmuchávat chlebík je pěkné. též je dobré přivonět ke kafíčku, než se prolije hrdýlkem, střípku.
a co teprve například nasát vůni masa akorát vytaženého ze pekáčku střípku?
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)