Názory |
30.07.2009 22:54
danuwaanalihi
|
narvah napsal(a): bych jako balil saky paky, kdyby tu měl někdo nějaký podivný pravomoce. to by bylo jak výběrování na písmáku. tohle mi dost smrdí elitářstvím to bych byl ale celkem rad... elitarstvi je dobra vec... :) |
30.07.2009 22:55
danuwaanalihi
|
danuwaanalihi napsal(a): narvah napsal(a): bych jako balil saky paky, kdyby tu měl někdo nějaký podivný pravomoce. to by bylo jak výběrování na písmáku. tohle mi dost smrdí elitářstvím to bych byl ale celkem rad... elitarstvi je dobra vec... :) ja jsem elita i bez literry :) tuhle ke stesti nepotrebuju ;) |
stromors
|
elita jelita kopyta
přes pláně do nebeský
|
narvah
|
navrhne seznam kámošů a už to jede. hezky je pochválí, namaže med kolem huby a ukončí to slovy, že je list možné ještě možno upravit. to je od něj mooooc pěkný!
|
30.07.2009 22:57
narvah
|
radši si to zas zamkni danu, a jdi něco pěknýho vyblesknout
|
30.07.2009 22:58
stromors
|
já jdu spát, heč |
30.07.2009 22:58
Pan Japko
|
narvah napsal(a): navrhne seznam kámošů a už to jede. hezky je pochválí, namaže med kolem huby a ukončí to slovy, že je list možné ještě možno upravit. to je od něj mooooc pěkný! mně to je fuk, jako haha i už dala megakuli, takže jsem spokojenej |
30.07.2009 22:59
Pan Japko
|
stromors napsal(a): já jdu spát, heč s tim vopatrně:-) |
stanislav
|
já sem nikdy neblil elyta. já byl dycky vobtížnej hmiz. ajko. a taky jako to dávám bez nějakých žaludkovejch vředů... šecko de, když se chce... |
danuwaanalihi
|
narvah napsal(a): navrhne seznam kámošů a už to jede. hezky je pochválí, namaže med kolem huby a ukončí to slovy, že je list možné ještě možno upravit. to je od něj mooooc pěkný! kamosu? briza mne posila do prdele a za nim stojim, ze tam ma patrit. natasha taky :) a vlastne vetsina tech co jsem navrhnul :) |
stanislav
|
Pan Japko napsal(a): stromors napsal(a): já jdu spát, heč s tim vopatrně:-) hlavně se trefit do postele, spát někde na schodech, to neni to vono |
stromors
|
Pan Japko napsal(a): stromors napsal(a): já jdu spát, heč s tim vopatrně:-) nojo, máme dost vysokou postel, asik se přivážu k polštářu |
30.07.2009 23:01
stanislav
|
danuwaanalihi napsal(a): narvah napsal(a): navrhne seznam kámošů a už to jede. hezky je pochválí, namaže med kolem huby a ukončí to slovy, že je list možné ještě možno upravit. to je od něj mooooc pěkný! kamosu? briza mne posila do prdele a za nim stojim, ze tam ma patrit. natasha taky :) a vlastne vetsina tech co jsem navrhnul :) já bych se s tebou klidně kamarádil. kdyby si chtěl. chceš? ale já nejsem ten elitex... |
30.07.2009 23:02
narvah
|
do mě rejou komáři. budu je muset vykilovat než pudu spat
|
30.07.2009 23:03
stromors
|
narvah napsal(a): do mě rejou komáři. budu je muset vykilovat než pudu spat tyjo Kompáři! :) |
30.07.2009 23:04
danuwaanalihi
|
stanislav napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): narvah napsal(a): navrhne seznam kámošů a už to jede. hezky je pochválí, namaže med kolem huby a ukončí to slovy, že je list možné ještě možno upravit. to je od něj mooooc pěkný! kamosu? briza mne posila do prdele a za nim stojim, ze tam ma patrit. natasha taky :) a vlastne vetsina tech co jsem navrhnul :) já bych se s tebou klidně kamarádil. kdyby si chtěl. chceš? ale já nejsem ten elitex... stando. nenadarmo par lidi rika, ze je to vasinova literra :) dyt si tady jedinej aktivista a to znamena ze jsi elita. i kdyz nechces :) |
30.07.2009 23:04
Pan Japko
|
narvah napsal(a): do mě rejou komáři. budu je muset vykilovat než pudu spat komáry máme na chatě, ale kilovat komáry je fajn, jako jeden na noc a stačí ti, se nevyspíš |
30.07.2009 23:05
narvah
|
Pan Japko napsal(a): narvah napsal(a): do mě rejou komáři. budu je muset vykilovat než pudu spat komáry máme na chatě, ale kilovat komáry je fajn, jako jeden na noc a stačí ti, se nevyspíš komáři štípaj |
30.07.2009 23:07
stanislav
|
Danu, já sem tu furt, to je celý. zatim mě eště neblokli, i když jako sem nejednou byl děsně drsnej, třebars když sem vyhlásil spešl výběrovou hladovku, že estli nepřestanou ubližovat karlovi letounovi, tak nebudu jíst hrách a podobně... to se psal rok 2005 nebo štyry. jako karel byl tady první dyzydent. |
31.07.2009 08:33
stromors
|
karel letoun je príma! |