...rada starších... |
Zdravím, z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :). Ja by som osobne navrhol do nominací: briza, Natasha, Dominika, guy haha myšák Aglája random night Atalanta
Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť... |
|
Názory |
15.07.2009 16:21
stanislav
|
vlk má recht, je to moudrá dívka. |
15.07.2009 16:21
Faun
|
Já myslím, že stávající stav je vyhovující. |
15.07.2009 16:22
Pan Japko
|
vlk ví jak na to! ano!
|
15.07.2009 16:23
mongolský_vlk
|
Jsem ráda, že si rozumíme, chlapci. |
15.07.2009 16:24
stanislav
|
mongolský_vlk napsal(a): Jsem ráda, že si rozumíme, chlapci. rád bych tě zas uviděl, sem tě dlouho neviděl a to neni dobrý... |
15.07.2009 16:27
narvah
|
su teda lefheart! |
15.07.2009 16:27
mongolský_vlk
|
Tak pojďme do hospody. Probrat tu megakouli. |
15.07.2009 16:29
narvah
|
do rady starších bych navrhoval: slunko, konev, albi. to myslím stačí. udělal bych jako fakt zvlášť tuhle grupu "old group" a pak zvlášť golden fond |
15.07.2009 16:30
stanislav
|
mongolský_vlk napsal(a): Tak pojďme do hospody. Probrat tu megakouli. dnes večír? jindy nemám moc čas. nebo až pozdějc... přes víkend, zejtra tedy už, jedu na vidiek... |
15.07.2009 16:31
stanislav
|
narvah napsal(a): su teda lefheart! supr. |
15.07.2009 16:31
Alan Marceau
|
já bych spíš nějak lépe zprovoznil zlatý fond... tři návrhy z rady starších by stačily, aby se dílo dostalo do zlatého fondu. |
15.07.2009 16:34
Faun
|
Pro začátek by možná stačilo vrátit liderkám jejich původní význam. Za posledních pár měsíců byly dost degradovány díky tomu, že je kde kdo koulel jen tak z "recese".
|
15.07.2009 16:35
Charlien
|
takhle by měl fungovat Zlatý fond... a myslím, že původně i fungoval. Shoda tří lidí majících právo na zařazení do ZF. Víc bych nekomplikoval, alespoň prozatím:-) O to kdo by to právo měl, o tom je demokratická diskuze:-) |
15.07.2009 16:36
mongolský_vlk
|
čemuž ale nezabráníš, protože je určena pro lidi a lidi ji používají... disciplína je hezká věc, ale radši na ni nespoléhej. |
15.07.2009 16:37
stanislav
|
koule sou legrace. zeměkoule je sranda. jako já to nevidim jinak. když tu neni už rajče. to bylo taky legrační, ale už je vykilovaný. sem zvědavej, kdo vykiluje zeměkouli... |
15.07.2009 16:38
killer
|
stanislav napsal(a): koule sou legrace. zeměkoule je sranda. jako já to nevidim jinak. když tu neni už rajče. to bylo taky legrační, ale už je vykilovaný. sem zvědavej, kdo vykiluje zeměkouli... já 8-) |
15.07.2009 16:39
Faun
|
mongolský_vlk napsal(a): čemuž ale nezabráníš, protože je určena pro lidi a lidi ji používají... disciplína je hezká věc, ale radši na ni nespoléhej. Nejde ani tak snad o disciplínu, ale o schopnost a ochotu vnímat nějaká pravidla.
Nespoléhám už vůbec na nic :-) |
15.07.2009 16:40
danuwaanalihi
|
Charlien napsal(a): takhle by měl fungovat Zlatý fond... a myslím, že původně i fungoval. Shoda tří lidí majících právo na zařazení do ZF. Víc bych nekomplikoval, alespoň prozatím:-) O to kdo by to právo měl, o tom je demokratická diskuze:-) jj. tak to se mi libi. mne by se jen libilo, abych se mohl treba podivat kdyz je tam jedna megakoule jenom... ze jeden by treba chtel... a taky bych uvital, aby tam bylo vic lidi... ale jo - kdyz je to rozhodnuti 3 lidi, tak to bych bral... je nekde seznam kdo to tam muze vybirat a navrhovat? |
15.07.2009 16:42
stanislav
|
Založil: | Admin | Správci archívu: | Albireo, Atalanta, Biri, bříza, Emily, Hester, Lubor Libý, Pavla, random_night, Shammann, Wiki, Wopi, yenn | Archív odebírají: | abs, Albireo, amnesiac, Antifedhaw, apendyks, Atalanta, bez, Biri, Bludička, bříza, Burlev, Calwen, Danny, drfaust, Dr_Cranius, Emily, Epicure, Esmeralda, Faun, Fixed Idea, Gangster Kanalowi, Gerzon, Goldilocks, hajka, Helča, Hester, hippiesanda, Charlien, Ilona, Jan Urban, Jan Zeman, jan-ek, Janina Magali, Jeremiáš, Johanka, Joker, Jony, Konvalina, kouzelná_květinka, Lamanai, Lena, Levá v Orionově pásu, LIBERO, LISKA, Lucyinka, Mathew, Meri, midiman, miirdas, Montrealer, myšák, Naja, Natasha, Nebudulínek, Nick, Nimwen, Noel, Okeya, Pavel242, Pavla, Pepo, petpos, Poutník, random_night, Rendy Brendson, Rozárka, Seregil, Shammann, skleboun, Tracys girl, vk, waldekke, Wiki, Wopi, yenn, závorka, zkrveživ | Popis: | zlatý fond LiTerry - jeho správci budou postupně určeni vašimi návrhy, měla by zde být díla, na která jsme obzvlášť hrdi :) |
|
15.07.2009 16:42
Charlien
|
danuwaanalihi napsal(a): Charlien napsal(a): takhle by měl fungovat Zlatý fond... a myslím, že původně i fungoval. Shoda tří lidí majících právo na zařazení do ZF. Víc bych nekomplikoval, alespoň prozatím:-) O to kdo by to právo měl, o tom je demokratická diskuze:-) jj. tak to se mi libi. mne by se jen libilo, abych se mohl treba podivat kdyz je tam jedna megakoule jenom... ze jeden by treba chtel... a taky bych uvital, aby tam bylo vic lidi... ale jo - kdyz je to rozhodnuti 3 lidi, tak to bych bral... je nekde seznam kdo to tam muze vybirat a navrhovat? existovalo a nebo ještě existuje fórum a nebo diskuze speciálně pro ZF kam mají přístup jen oprávnění:-) |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|