Téma #1160
Autor:danuwaanalihi
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:15.07.2009 14:39
Počet návštěv:8672
Počet názorů:311

...rada starších...
Zdravím,
z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :).
Ja by som osobne navrhol do nominací:
briza,
Natasha,
Dominika,
guy
haha
myšák
Aglája
random night
Atalanta

Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť...

Názory
15.07.2009 16:21
stanislav
vlk má recht, je to moudrá dívka.
15.07.2009 16:21
Faun
Já myslím, že stávající stav je vyhovující.
15.07.2009 16:22
Pan Japko
vlk ví jak na to! ano!
15.07.2009 16:23
mongolský_vlk
Jsem ráda, že si rozumíme, chlapci.
15.07.2009 16:24
stanislav
mongolský_vlk napsal(a):
Jsem ráda, že si rozumíme, chlapci.
rád bych tě zas uviděl, sem tě dlouho neviděl a to neni dobrý...
15.07.2009 16:27
narvah
su teda lefheart!
15.07.2009 16:27
mongolský_vlk
Tak pojďme do hospody. Probrat tu megakouli.
15.07.2009 16:29
narvah

do rady starších bych navrhoval: slunko, konev, albi. to myslím stačí. udělal bych jako fakt zvlášť tuhle grupu "old group" a pak zvlášť golden fond

15.07.2009 16:30
stanislav
mongolský_vlk napsal(a):
Tak pojďme do hospody. Probrat tu megakouli.
dnes večír? jindy nemám moc čas. nebo až pozdějc... přes víkend, zejtra tedy už, jedu na vidiek...
15.07.2009 16:31
stanislav
narvah napsal(a):
su teda lefheart!
supr.
15.07.2009 16:31
Alan Marceau
já bych spíš nějak lépe zprovoznil zlatý fond... tři návrhy z rady starších by stačily, aby se dílo dostalo do zlatého fondu.
15.07.2009 16:34
Faun
Pro začátek by možná stačilo vrátit liderkám jejich původní význam. Za posledních pár měsíců byly dost degradovány díky tomu, že je kde kdo koulel jen tak z "recese".

15.07.2009 16:35
Charlien
takhle by měl fungovat Zlatý fond... a myslím, že původně i fungoval. Shoda tří lidí majících právo na zařazení do ZF. Víc bych nekomplikoval, alespoň prozatím:-)
O to kdo by to právo měl, o tom je demokratická diskuze:-)
15.07.2009 16:36
mongolský_vlk
čemuž ale nezabráníš, protože je určena pro lidi a lidi ji používají... disciplína je hezká věc, ale radši na ni nespoléhej.
15.07.2009 16:37
stanislav
koule sou legrace. zeměkoule je sranda. jako já to nevidim jinak. když tu neni už rajče. to bylo taky legrační, ale už je vykilovaný. sem zvědavej, kdo vykiluje zeměkouli...
15.07.2009 16:38
killer

stanislav napsal(a):
koule sou legrace. zeměkoule je sranda. jako já to nevidim jinak. když tu neni už rajče. to bylo taky legrační, ale už je vykilovaný. sem zvědavej, kdo vykiluje zeměkouli...
já 8-)
15.07.2009 16:39
Faun
mongolský_vlk napsal(a):
čemuž ale nezabráníš, protože je určena pro lidi a lidi ji používají... disciplína je hezká věc, ale radši na ni nespoléhej.
Nejde ani tak snad o disciplínu, ale o schopnost a ochotu vnímat nějaká pravidla.
Nespoléhám už vůbec na nic :-)
15.07.2009 16:40
danuwaanalihi
Charlien napsal(a):
takhle by měl fungovat Zlatý fond... a myslím, že původně i fungoval. Shoda tří lidí majících právo na zařazení do ZF. Víc bych nekomplikoval, alespoň prozatím:-)
jj. tak to se mi libi. mne by se jen libilo, abych se mohl treba podivat kdyz je tam jedna megakoule jenom... ze jeden by treba chtel... a taky bych uvital, aby tam bylo vic lidi... ale jo - kdyz je to rozhodnuti 3 lidi, tak to bych bral... je nekde seznam kdo to tam muze vybirat a navrhovat?
15.07.2009 16:42
stanislav
Založil:Admin
Správci archívu:Albireo, Atalanta, Biri, bříza, Emily, Hester, Lubor Libý, Pavla, random_night, Shammann, Wiki, Wopi, yenn
Archív odebírají:abs, Albireo, amnesiac, Antifedhaw, apendyks, Atalanta, bez, Biri, Bludička, bříza, Burlev, Calwen, Danny, drfaust, Dr_Cranius, Emily, Epicure, Esmeralda, Faun, Fixed Idea, Gangster Kanalowi, Gerzon, Goldilocks, hajka, Helča, Hester, hippiesanda, Charlien, Ilona, Jan Urban, Jan Zeman, jan-ek, Janina Magali, Jeremiáš, Johanka, Joker, Jony, Konvalina, kouzelná_květinka, Lamanai, Lena, Levá v Orionově pásu, LIBERO, LISKA, Lucyinka, Mathew, Meri, midiman, miirdas, Montrealer, myšák, Naja, Natasha, Nebudulínek, Nick, Nimwen, Noel, Okeya, Pavel242, Pavla, Pepo, petpos, Poutník, random_night, Rendy Brendson, Rozárka, Seregil, Shammann, skleboun, Tracys girl, vk, waldekke, Wiki, Wopi, yenn, závorka, zkrveživ
Popis:
zlatý fond LiTerry - jeho správci budou postupně určeni vašimi návrhy, měla by zde být díla, na která jsme obzvlášť hrdi :)
15.07.2009 16:42
Charlien

danuwaanalihi napsal(a):
Charlien napsal(a):
jj. tak to se mi libi. mne by se jen libilo, abych se mohl treba podivat kdyz je tam jedna megakoule jenom... ze jeden by treba chtel... a taky bych uvital, aby tam bylo vic lidi... ale jo - kdyz je to rozhodnuti 3 lidi, tak to bych bral... je nekde seznam kdo to tam muze vybirat a navrhovat?
existovalo a nebo ještě existuje fórum a nebo diskuze speciálně pro ZF kam mají přístup jen oprávnění:-)
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)