Zdravím, z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :). Ja by som osobne navrhol do nominací: briza, Natasha, Dominika, guy haha myšák Aglája random night Atalanta
navrhne seznam kámošů a už to jede. hezky je pochválí, namaže med kolem huby a ukončí to slovy, že je list možné ještě možno upravit. to je od něj mooooc pěkný!
kamosu? briza mne posila do prdele a za nim stojim, ze tam ma patrit. natasha taky :) a vlastne vetsina tech co jsem navrhnul :)
já bych se s tebou klidně kamarádil. kdyby si chtěl. chceš? ale já nejsem ten elitex...
stando. nenadarmo par lidi rika, ze je to vasinova literra :) dyt si tady jedinej aktivista a to znamena ze jsi elita. i kdyz nechces :)
Danu, já sem tu furt, to je celý. zatim mě eště neblokli, i když jako sem nejednou byl děsně drsnej, třebars když sem vyhlásil spešl výběrovou hladovku, že estli nepřestanou ubližovat karlovi letounovi, tak nebudu jíst hrách a podobně... to se psal rok 2005 nebo štyry. jako karel byl tady první dyzydent.