Téma #1160
Autor:danuwaanalihi
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:15.07.2009 14:39
Počet návštěv:8739
Počet názorů:311

...rada starších...
Zdravím,
z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :).
Ja by som osobne navrhol do nominací:
briza,
Natasha,
Dominika,
guy
haha
myšák
Aglája
random night
Atalanta

Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť...

Názory
30.07.2009 23:02
narvah
do mě rejou komáři. budu je muset vykilovat než pudu spat
30.07.2009 23:03
stromors
narvah napsal(a):
tyjo Kompáři! :)
30.07.2009 23:04
danuwaanalihi
stanislav napsal(a):
danuwaanalihi napsal(a):
narvah napsal(a):
navrhne seznam kámošů a už to jede. hezky je pochválí, namaže med kolem huby a ukončí to slovy, že je list možné ještě možno upravit. to je od něj mooooc pěkný!
kamosu? briza mne posila do prdele a za nim stojim, ze tam ma patrit. natasha taky :) a vlastne vetsina tech co jsem navrhnul :)
já bych se s tebou klidně kamarádil. kdyby si chtěl. chceš? ale já nejsem ten elitex...
stando. nenadarmo par lidi rika, ze je to vasinova literra :) dyt si tady jedinej aktivista a to znamena ze jsi elita. i kdyz nechces :)
30.07.2009 23:04
Pan Japko

narvah napsal(a):
komáry máme na chatě, ale kilovat komáry je fajn, jako jeden na noc a stačí ti, se nevyspíš
30.07.2009 23:05
narvah

Pan Japko napsal(a):

narvah napsal(a):
komáry máme na chatě, ale kilovat komáry je fajn, jako jeden na noc a stačí ti, se nevyspíš
komáři štípaj
30.07.2009 23:07
stanislav
Danu, já sem tu furt, to je celý. zatim mě eště neblokli, i když jako sem nejednou byl děsně drsnej, třebars když sem vyhlásil spešl výběrovou hladovku, že estli nepřestanou ubližovat karlovi letounovi, tak nebudu jíst hrách a podobně... to se psal rok 2005 nebo štyry. jako karel byl tady první dyzydent.
31.07.2009 08:33
stromors
karel letoun je príma!
[ << ] [ < ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)