Téma #1160
Autor:danuwaanalihi
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:15.07.2009 14:39
Počet návštěv:8667
Počet názorů:311

...rada starších...
Zdravím,
z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :).
Ja by som osobne navrhol do nominací:
briza,
Natasha,
Dominika,
guy
haha
myšák
Aglája
random night
Atalanta

Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť...

Názory
18.07.2009 10:21
stanislav

bafalou napsal(a):
lepší jak kino po ránu, FAJT!
jojo, nařčení z nabourávání do nicků, jako sorry, ale mám pocit, že už jsi za čárou, zas.... že jako to krapítek přeháníš? ne
18.07.2009 10:22
stanislav
slunko, ty tedy po ránu jedeš, škoda, že tu neni narvy, měl by z tebe zas radost... 
18.07.2009 10:31
slunečnice

stanislav napsal(a):

bafalou napsal(a):
lepší jak kino po ránu, FAJT!
jojo, nařčení z nabourávání do nicků, jako sorry, ale mám pocit, že už jsi za čárou, zas.... že jako to krapítek přeháníš? ne
Zkus to popřít, že se osika opakovaně nabourávala do nicku marťánka pod nickem horomila -  jiný by za to stal blok minimálně na 3 měsíce, pokud by sem ještě vůbec mohl vlézt stalo se to vloni v březnu  a neodpověděl jsi mi na otázku- máš přístuo k IP adresám? Jak můžeš vědět, kdo ti kliká opakovaně na dílo?
18.07.2009 11:41
stanislav
ty slunko, nemám přístup k IP adresám a ty mě křivě obviňuješ, chápeš to? nebo ti to nedocvaklo, co???
18.07.2009 11:42
stanislav
jsi chorobná. jsem ti jasně řek, že s tou Konvalinou to byl vtip, jestli ti to nestačí jednou, klidně ti to zopáknu, protože vím, že nejsi moc důvpitná... 
18.07.2009 12:22
slunečnice
Já tě neobviňuju a už vůbec ne křivě- navíc se s vími aktivitami veřejně chlubíš.
takže to s nickem, který byl zablokován kvůli vašim lžím, pronásledování, vyhrožování a urážení jiných nicků tady, zveřejňování věcí, které jsou soukromé je zřejmě v pořádku a je to jenom vtip - dle mého jsou to prasárny na n-tou a jen to dokazuje výsadní postavení, kam - toto , kdyby si dovolil kdokoliv z ostaních mimo vaši bandu doplatí na to minimálně blokací. U vás je zjevně vše v pořádku - můžete cokoliv tak si užívejte 
18.07.2009 12:40
bříza
slunečnice napsal(a):
Já tě neobviňuju a už vůbec ne křivě- navíc se s vími aktivitami veřejně chlubíš.
takže to s nickem, který byl zablokován kvůli vašim lžím, pronásledování, vyhrožování a urážení jiných nicků tady, zveřejňování věcí, které jsou soukromé je zřejmě v pořádku a je to jenom vtip - dle mého jsou to prasárny na n-tou a jen to dokazuje výsadní postavení, kam - toto , kdyby si dovolil kdokoliv z ostaních mimo vaši bandu doplatí na to minimálně blokací. U vás je zjevně vše v pořádku - můžete cokoliv tak si užívejte 
- pokud máš skutečně doklady, že někdo z uživatelů zneužil IP nebo hesla někoho jiného, popřípadě tipoval pod díly z různých alter - nicků, bude Ti rada vděčna, pokud jí tyto informace poskytneš. V opačném případě se ohrazujeme proti osočování z protěžování některé skupiny uživatelů v neprospěch jiné. Přečti si znovu prosím pojednání o mobbingu, proti kterému se zde rada staví od počátku - m.j. touto snahou je vedeno i avizované plánování změn. Ve výšeuvedené debatě vyzýváš uživatele k opuštění serveru. Pokud kritizuješ mobbing, měla bys se ho především sama vystříhat.
18.07.2009 13:45
slunečnice

bříza napsal(a):
slunečnice napsal(a):
- pokud máš skutečně doklady, že někdo z uživatelů zneužil IP nebo hesla někoho jiného, popřípadě tipoval pod díly z různých alter - nicků, bude Ti rada vděčna, pokud jí tyto informace poskytneš. V opačném případě se ohrazujeme proti osočování z protěžování některé skupiny uživatelů v neprospěch jiné. Přečti si znovu prosím pojednání o mobbingu, proti kterému se zde rada staví od počátku - m.j. touto snahou je vedeno i avizované plánování změn. Ve výšeuvedené debatě vyzýváš uživatele k opuštění serveru. Pokud kritizuješ mobbing, měla bys se ho především sama vystříhat.
Doklady o vícero hodnoceních zašlu ve zprávě tobě , jinak si nejsem vědoma toho, že bych někoho vyzývalal k odchodu z tohoto serveru, naopak ve zprávách od nicku osika, hrobnick atak dále jsem se dočetla abych z literry vypadla v různých obměnách  nejen na nick dlouhátlustáčára, také na nick  slunečnice - pokud mám tu "drzost" ohradit se vůči výpadům ať již hany konvecz, slovenky, nebo ať si říká jakkoliv - dostlao semi již nekolikrát výhružek typu, že si mě podá a že mi po těle dobře nebude a podobně jsou k dohledánínapříklad pod dílem zedne 26.6. 2009 Ticho před bouří  stanislav dle mého názoru zneužil mého přístupového hesla k nicku slunenčnice- musela jsem ho víckrát změnit a zá náhodu to opravdu považovat nemůžu - byla vy v to sakra velká shoda nejméně 3 případech - stejná písmena mylsím tím užití kombinace písmen - velká malá a objevil se téměř okamžitě, po změne hesla, navíc tento nick směroval s výtkami k mým dílům nikterak přátelsky  a ani se snahou o konstruktivní kritiku ale s urážkami - mrzí mne , že tu opravdu někdo může zneužívat, čeho se mu zlíbí. Ostatni zašlu ve zprávě - rozpatlávat jsem nic nechtěla stanislav to dostal zcela soukromě ve zprávě chtěla jsem to vyřešit v klidu a jen sním.Bohužel opět zneužil mé zprávy a část jí zveřejnil - což jak si dobře pamatuju, jsi zrovna ty odsuzoval.
18.07.2009 13:46
Pan Japko
dyť je sobota ne? čas jídla a radovánek
18.07.2009 13:54
patafyzik
Vícero hodnocení už bylo řešeno - nechápu, co má za smysl opět vyhrabávat staré vyřešené věci. Ostatně být Slunečnicí, právě o TOMHLE bych mlčel....
18.07.2009 14:04
slunečnice

patafyzik napsal(a):
Vícero hodnocení už bylo řešeno - nechápu, co má za smysl opět vyhrabávat staré vyřešené věci. Ostatně být Slunečnicí, právě o TOMHLE bych mlčel....
Přesně na toto jsem čekal. nic vyřečšeno nebylo - dvojí hodnocení je pod díly dál a člověk, terý je tam vkládal je stále happy takže mé JEDNO HODNICENÍ, kteého jsem se měla dopustit navíc je hodnoceno vícejak rok stím , že bych pomalu měla být zablokován - snažila jsem se ti ve právě vysvětlit, že bohužel zde chodil i můj syn  ze stejné IP a už toho měl taky dost - řekl jsi, že pohádkám nevěříš a děláš se mnou neustále jakési pořádky, přitom přímo pod tvým
" dohledem " se tady lidi napadají, sprostě si, vyhrožují si, nadávají, popichují, někteří už kvůi tomu odešli, řeší se to najiných serverech a pro literru to moc lichotivé není  a ty to prostě vidět nechceš - jenže mě už to ne že vadí,ale přímo mě to sere a teď už mě konečně zablokuj, ať máš ode mě klid - stejně na nějakou záminku čekáš.
18.07.2009 14:14
patafyzik
Ovšem. DTČ rozdávala rajčata, pak se odhlásila, přihlásil se syn, který tu přes půl roku nebyl, zázračně otevřel během dvou vteřin totéž dílo, dal mu rajče a zase se hned odhlásil, aby se přihlásila DTČ. Kdo nevěří, ať tam běží.
Starej se opravdu hlavně o sebe.
18.07.2009 14:18
bříza
slunečnice napsal(a):
 Doklady o vícero hodnoceních zašlu ve zprávě tobě , jinak si nejsem vědoma toho, že bych někoho vyzývalal k odchodu z tohoto serveru, naopak ve zprávách od nicku osika, hrobnick atak dále jsem se dočetla abych z literry vypadla v různých obměnách  nejen na nick dlouhátlustáčára, také na nick  slunečnice - pokud mám tu "drzost" ohradit se vůči výpadům ať již hany konvecz, slovenky, nebo ať si říká jakkoliv - dostlao semi již nekolikrát výhružek typu, že si mě podá a že mi po těle dobře nebude a podobně jsou k dohledánínapříklad pod dílem zedne 26.6. 2009 Ticho před bouří  stanislav dle mého názoru zneužil mého přístupového hesla k nicku slunenčnice- musela jsem ho víckrát změnit a zá náhodu to opravdu považovat nemůžu - byla vy v to sakra velká shoda nejméně 3 případech - stejná písmena mylsím tím užití kombinace písmen - velká malá a objevil se téměř okamžitě, po změne hesla, navíc tento nick směroval s výtkami k mým dílům nikterak přátelsky  a ani se snahou o konstruktivní kritiku ale s urážkami - mrzí mne , že tu opravdu někdo může zneužívat, čeho se mu zlíbí. Ostatni zašlu ve zprávě - rozpatlávat jsem nic nechtěla stanislav to dostal zcela soukromě ve zprávě chtěla jsem to vyřešit v klidu a jen sním.Bohužel opět zneužil mé zprávy a část jí zveřejnil - což jak si dobře pamatuju, jsi zrovna ty odsuzoval.
1) předpokládám, že se bavíme o akcích, které dosud radou řešeny nebyly
2) Tvé ..."dej si pokoj raději navěky" (9.44) .... mohlo být pochopeno, jako výzva k opuštění serveru
3) naznačuješ snad, že admin Literry poskytuje Stanislavovi údaje o heslech uživatelů ???? !!!! Nezlob se, ale to je pro mne, jako člena rady dosti málo uvěřitelné. Spíš mám dojem, že jde o poněkud paranoidní spekulaci.
4) pokud ti kdokoli nepíše pod díly konstruktivní kritiky, máš možnost jej blokovat.
5) hádky, napadání a výhrůžky na tomto serveru jsou otázkou několika konkrétních uživatelů. Je mi líto, že k nim patříš. Doufáme, že zavedením plánovaných změn tyto jevy úspěšně odstraníme - alespoň z antispammové zony - a to i za cenu, že do ní nebudou mít přístup konfliktní jedinci, či osoby bez zpětné vazby - ať už ve tvorbě, nebo v diskuzích.
6) Stanislav opravdu zveřejnil část soukromé zprávy bez Tvého souhlasu. To určitě slušné není a nelíbí se mi to o nic víc, než v jiných případech. Na druhou stranu chápu, že pokud je nařčen z čehosi takto závažného až absurdního, je nucen to řešit.
18.07.2009 14:20
Charlien
admin hesla uživatelů nezná...
18.07.2009 14:37
slunečnice
to bříza - nevím otom, že by někdo řešil akce dvojího hodnocení pod díly kromě mého údajného hrdelního zločinu patafyzik nemluví pravdu nick cizí člověk byl založen pár dní před tímto prohřeškem, kterých se jiní dopouštěli zcela běžně a nikdo jim veřejně neřekl ani slovo.nevpomínám si že by nick stín stromu, koniklec, tvrz, horomiola byl za cokoliv veřejně napomenut- mám za to že to řešeno nebylo - kdybych to totiž udělal já , jak se stalo - bylo mi sděleno a to veřejně a téměř okamžitě, že budu zablokována. Nehledě na to, že když tady stanislav zveřejnil mou fotku bez mého souhlasu s hloupými komentáři a já jsem žádala její ostarnění celkem 9x - moderátor 9 se mi smál , proč mi to vadí, že bych měla být snad vstřícnější k legraci , psala jsem majiteli serveru, patafyzikovi, moderátorovi 9 a nakonec jinému moderátorovi - tenjediný se tím alespoň chvilí zabýval- výsledek foto tam visí dodnes tak kde je nějaká spravedlnost? Opravdu je tu jeden metr?
18.07.2009 14:44
stanislav

Charlien napsal(a):
admin hesla uživatelů nezná...
jenže to slunci nemůže dojít. nevim proč. a nevím proč zrovna mně by to řikal, neasi...
18.07.2009 14:46
slunečnice
bříza: nemůžu blokovat, kdo se přihlásí pod novým nickem hodinu poté, co jsem si změnila heslo a upozorní na sebe tím, že mi okamžitě po přihlášení bez rozhlédnutí  vletí pod dílo a napíše, že jsem oplzlá kráva mohu maximálně dlo smaat, dát je tam znovu a až poté si dotyčného zablokovat 
18.07.2009 14:51
stanislav

slunečnice napsal(a):
bříza: nemůžu blokovat, kdo se přihlásí pod novým nickem hodinu poté, co jsem si změnila heslo a upozorní na sebe tím, že mi okamžitě po přihlášení bez rozhlédnutí  vletí pod dílo a napíše, že jsem oplzlá kráva mohu maximálně dlo smaat, dát je tam znovu a až poté si dotyčného zablokovat 
milá, někoho křivě nařknout z toho, že zná tvé heslo, není pěkné, ano či ne?
18.07.2009 14:51
patafyzik
slunečnice - lžeš - to je všechno, co k tomu můžu říct
18.07.2009 14:57
slunečnice

patafyzik napsal(a):
slunečnice - lžeš - to je všechno, co k tomu můžu říct
chceš mě donutiz veřejnit mé právy moderátovi 9 patafyzikovi a Wopimu z prosince 2008 se žádostí o smazíní fotky pod dílem Albirea?? Teď  lžeš ty 9x jsem tě žádalaodpověděl jsi mi celkem 8x podeváté tě už a si přestalo bavit mi odpovídat na mou žadost - fotka je tam dodnes a když lžu jak tedy byly vyřešeny případy dvojího hodnocení ? jaký byl ortel pro osobu . která to pravidelně prováděla? Konkrétně napiš jak. Asi by to nebyl dobrý predecedens, kdyby tyto prohřešky nebyly nějak sankcionovány - měn si vyhrožoval blokací. Koho jsi tedy zablokoval nebo jakjsi jisté nicky potrestal?
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)