| 

| ...rada starších... | 
|---|
 | | Zdravím, z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :).
 Ja by som osobne navrhol do nominací:
 briza,
 Natasha,
 Dominika,
 guy
 haha
 myšák
 Aglája
 random night
 Atalanta

Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť...
 | 
 |  

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
   | Názory |  
   | 18.07.2009 09:58 
  stanislav | hele, jestli ty si férová, tak já sem japonskej papež, krásko... 
 |  
   | 18.07.2009 09:59 
  stanislav | a votravuješ ty mě, to je jako ten problém, já ti ujetý zprávy nepíšu, chápeš??? 
 |  
   | 18.07.2009 10:04 
  slunečnice | zatím ty mě  a ještě jeden dotaz: jak jsi věděl, že zrovna konvalina ti kliká na díla a  dělá ti tam tisícovou návštěvnost - máš snad přístup k IP adresám? Usvědčuješ se sám tím svým řvaním pořád proti někomu 
 |  
   | 18.07.2009 10:06 
  stanislav | ty si divná, fakt, to byla legra neasi, sem si dělal kozy z takovejch typů, jako ste vy dvě... nevim, kdo klikal.. se zeptej, konvalinky zda klikala, sama řikala, že ne...slunečnice napsal(a): zatím ty mě  a ještě jeden dotaz: jak jsi věděl, že zrovna konvalina ti kliká na díla a  dělá ti tam tisícovou návštěvnost - máš snad přístup k IP adresám? Usvědčuješ se sám tím svým řvaním pořád proti někomu |  
   | 18.07.2009 10:06 
  stanislav | a jako osiku ste vyštvaly, ale na mě ty tvoje kecy nefungujou, víme? 
 |  
   | 18.07.2009 10:15 
  slunečnice | nikdo ji nevyštval odešla - vlastně a ni neodešla sama - jen sem nechodí a vyštvala nejen marťánka spousta lidí sem kvůli ní nechodí  a je to členka tvého gangu, který si tu může dovolit cokoliv - nabourávat se do nicků, dávat zdvojené hodnocení, poštvávat ostatní, zveřejňovat soukromé zprávy, zneužívat fotek, soukromých informací, zde nezveřejněných, zneužívat přístupových hesel k nickům a ze 2/3 se toto chování pojí s jeími nicky tady a je to snadno dohledatelné a navíc, s ní jsi na svém soukromém webu  a jak jsem pochopila z tvých řečí, docela slušně vás poštvává proti mě, konvalině a dalším. takže nechápu, prot tady pořád fňukáš -  je to šedá eminence kterrá se nepřímo účastní na problémech tady - jen už není postižitelná 
 |  
   | 18.07.2009 10:17 
  bafalou | lepší jak kino po ránu, FAJT! |  
   | 18.07.2009 10:21 
  stanislav | jojo, nařčení z nabourávání do nicků, jako sorry, ale mám pocit, že už jsi za čárou, zas.... že jako to krapítek přeháníš? nebafalou napsal(a): lepší jak kino po ránu, FAJT! |  
   | 18.07.2009 10:22 
  stanislav | slunko, ty tedy po ránu jedeš, škoda, že tu neni narvy, měl by z tebe zas radost... 
 |  
   | 18.07.2009 10:31 
  slunečnice | Zkus to popřít, že se osika opakovaně nabourávala do nicku marťánka pod nickem horomila -  jiný by za to stal blok minimálně na 3 měsíce, pokud by sem ještě vůbec mohl vlézt stalo se to vloni v březnu  a neodpověděl jsi mi na otázku- máš přístuo k IP adresám? Jak můžeš vědět, kdo ti kliká opakovaně na dílo?stanislav napsal(a):  bafalou napsal(a): lepší jak kino po ránu, FAJT!jojo, nařčení z nabourávání do nicků, jako sorry, ale mám pocit, že už jsi za čárou, zas.... že jako to krapítek přeháníš? ne |  
   | 18.07.2009 11:41 
  stanislav | ty slunko, nemám přístup k IP adresám a ty mě křivě obviňuješ, chápeš to? nebo ti to nedocvaklo, co??? 
 |  
   | 18.07.2009 11:42 
  stanislav | jsi chorobná. jsem ti jasně řek, že s tou Konvalinou to byl vtip, jestli ti to nestačí jednou, klidně ti to zopáknu, protože vím, že nejsi moc důvpitná... 
 |  
   | 18.07.2009 12:22 
  slunečnice | Já tě neobviňuju a už vůbec ne křivě- navíc se s vími aktivitami veřejně chlubíš. takže to s nickem, který byl zablokován kvůli vašim lžím, pronásledování, vyhrožování a urážení jiných nicků tady, zveřejňování věcí, které jsou soukromé je zřejmě v pořádku a je to jenom vtip - dle mého jsou to prasárny na n-tou a jen to dokazuje výsadní postavení, kam - toto , kdyby si dovolil kdokoliv z ostaních mimo vaši bandu doplatí na to minimálně blokací. U vás je zjevně vše v pořádku - můžete cokoliv tak si užívejte

|  
   | 18.07.2009 12:40 
  bříza | - pokud máš skutečně doklady, že někdo z uživatelů zneužil IP nebo hesla někoho jiného, popřípadě tipoval pod díly z různých alter - nicků, bude Ti rada vděčna, pokud jí tyto informace poskytneš. V opačném případě se ohrazujeme proti osočování z protěžování některé skupiny uživatelů v neprospěch jiné. Přečti si znovu prosím pojednání o mobbingu, proti kterému se zde rada staví od počátku - m.j. touto snahou je vedeno i avizované plánování změn. Ve výšeuvedené debatě vyzýváš uživatele k opuštění serveru. Pokud kritizuješ mobbing, měla bys se ho především sama vystříhat.slunečnice napsal(a): Já tě neobviňuju a už vůbec ne křivě- navíc se s vími aktivitami veřejně chlubíš.takže to s nickem, který byl zablokován kvůli vašim lžím, pronásledování, vyhrožování a urážení jiných nicků tady, zveřejňování věcí, které jsou soukromé je zřejmě v pořádku a je to jenom vtip - dle mého jsou to prasárny na n-tou a jen to dokazuje výsadní postavení, kam - toto , kdyby si dovolil kdokoliv z ostaních mimo vaši bandu doplatí na to minimálně blokací. U vás je zjevně vše v pořádku - můžete cokoliv tak si užívejte
 |  
   | 18.07.2009 13:45 
  slunečnice | Doklady o vícero hodnoceních zašlu ve zprávě tobě , jinak si nejsem vědoma toho, že bych někoho vyzývalal k odchodu z tohoto serveru, naopak ve zprávách od nicku osika, hrobnick atak dále jsem se dočetla abych z literry vypadla v různých obměnách  nejen na nick dlouhátlustáčára, také na nick  slunečnice - pokud mám tu "drzost" ohradit se vůči výpadům ať již hany konvecz, slovenky, nebo ať si říká jakkoliv - dostlao semi již nekolikrát výhružek typu, že si mě podá a že mi po těle dobře nebude a podobně jsou k dohledánínapříklad pod dílem zedne 26.6. 2009 Ticho před bouří  stanislav dle mého názoru zneužil mého přístupového hesla k nicku slunenčnice- musela jsem ho víckrát změnit a zá náhodu to opravdu považovat nemůžu - byla vy v to sakra velká shoda nejméně 3 případech - stejná písmena mylsím tím užití kombinace písmen - velká malá a objevil se téměř okamžitě, po změne hesla, navíc tento nick směroval s výtkami k mým dílům nikterak přátelsky  a ani se snahou o konstruktivní kritiku ale s urážkami - mrzí mne , že tu opravdu někdo může zneužívat, čeho se mu zlíbí. Ostatni zašlu ve zprávě - rozpatlávat jsem nic nechtěla stanislav to dostal zcela soukromě ve zprávě chtěla jsem to vyřešit v klidu a jen sním.Bohužel opět zneužil mé zprávy a část jí zveřejnil - což jak si dobře pamatuju, jsi zrovna ty odsuzoval.bříza napsal(a): slunečnice napsal(a): Já tě neobviňuju a už vůbec ne křivě- navíc se s vími aktivitami veřejně chlubíš.takže to s nickem, který byl zablokován kvůli vašim lžím, pronásledování, vyhrožování a urážení jiných nicků tady, zveřejňování věcí, které jsou soukromé je zřejmě v pořádku a je to jenom vtip - dle mého jsou to prasárny na n-tou a jen to dokazuje výsadní postavení, kam - toto , kdyby si dovolil kdokoliv z ostaních mimo vaši bandu doplatí na to minimálně blokací. U vás je zjevně vše v pořádku - můžete cokoliv tak si užívejte
- pokud máš skutečně doklady, že někdo z uživatelů zneužil IP nebo hesla někoho jiného, popřípadě tipoval pod díly z různých alter - nicků, bude Ti rada vděčna, pokud jí tyto informace poskytneš. V opačném případě se ohrazujeme proti osočování z protěžování některé skupiny uživatelů v neprospěch jiné. Přečti si znovu prosím pojednání o mobbingu, proti kterému se zde rada staví od počátku - m.j. touto snahou je vedeno i avizované plánování změn. Ve výšeuvedené debatě vyzýváš uživatele k opuštění serveru. Pokud kritizuješ mobbing, měla bys se ho především sama vystříhat. |  
   | 18.07.2009 13:46 
  Pan Japko | dyť je sobota ne? čas jídla a radovánek 
 |  
   | 18.07.2009 13:54 
  patafyzik | Vícero hodnocení už bylo řešeno - nechápu, co má za smysl opět vyhrabávat staré vyřešené věci. Ostatně být Slunečnicí, právě o TOMHLE bych mlčel.... |  
   | 18.07.2009 14:04 
  slunečnice | Přesně na toto jsem čekal. nic vyřečšeno nebylo - dvojí hodnocení je pod díly dál a člověk, terý je tam vkládal je stále happy takže mé JEDNO HODNICENÍ, kteého jsem se měla dopustit navíc je hodnoceno vícejak rok stím , že bych pomalu měla být zablokován - snažila jsem se ti ve právě vysvětlit, že bohužel zde chodil i můj syn  ze stejné IP a už toho měl taky dost - řekl jsi, že pohádkám nevěříš a děláš se mnou neustále jakési pořádky, přitom přímo pod tvýmpatafyzik napsal(a): Vícero hodnocení už bylo řešeno - nechápu, co má za smysl opět vyhrabávat staré vyřešené věci. Ostatně být Slunečnicí, právě o TOMHLE bych mlčel...." dohledem " se tady lidi napadají, sprostě si, vyhrožují si, nadávají, popichují, někteří už kvůi tomu odešli, řeší se to najiných serverech a pro literru to moc lichotivé není  a ty to prostě vidět nechceš - jenže mě už to ne že vadí,ale přímo mě to sere a teď už mě konečně zablokuj, ať máš ode mě klid - stejně na nějakou záminku čekáš.
 |  
   | 18.07.2009 14:14 
  patafyzik | Ovšem. DTČ rozdávala rajčata, pak se odhlásila, přihlásil se syn, který tu přes půl roku nebyl, zázračně otevřel během dvou vteřin totéž dílo, dal mu rajče a zase se hned odhlásil, aby se přihlásila DTČ. Kdo nevěří, ať tam běží. Starej se opravdu hlavně o sebe.
 |  
   | 18.07.2009 14:18 
  bříza | 1) předpokládám, že se bavíme o akcích, které dosud radou řešeny nebylyslunečnice napsal(a):  Doklady o vícero hodnoceních zašlu ve zprávě tobě , jinak si nejsem vědoma toho, že bych někoho vyzývalal k odchodu z tohoto serveru, naopak ve zprávách od nicku osika, hrobnick atak dále jsem se dočetla abych z literry vypadla v různých obměnách  nejen na nick dlouhátlustáčára, také na nick  slunečnice - pokud mám tu "drzost" ohradit se vůči výpadům ať již hany konvecz, slovenky, nebo ať si říká jakkoliv - dostlao semi již nekolikrát výhružek typu, že si mě podá a že mi po těle dobře nebude a podobně jsou k dohledánínapříklad pod dílem zedne 26.6. 2009 Ticho před bouří  stanislav dle mého názoru zneužil mého přístupového hesla k nicku slunenčnice- musela jsem ho víckrát změnit a zá náhodu to opravdu považovat nemůžu - byla vy v to sakra velká shoda nejméně 3 případech - stejná písmena mylsím tím užití kombinace písmen - velká malá a objevil se téměř okamžitě, po změne hesla, navíc tento nick směroval s výtkami k mým dílům nikterak přátelsky  a ani se snahou o konstruktivní kritiku ale s urážkami - mrzí mne , že tu opravdu někdo může zneužívat, čeho se mu zlíbí. Ostatni zašlu ve zprávě - rozpatlávat jsem nic nechtěla stanislav to dostal zcela soukromě ve zprávě chtěla jsem to vyřešit v klidu a jen sním.Bohužel opět zneužil mé zprávy a část jí zveřejnil - což jak si dobře pamatuju, jsi zrovna ty odsuzoval.2) Tvé ..."dej si pokoj raději navěky" (9.44) .... mohlo být pochopeno, jako výzva k opuštění serveru
 3) naznačuješ snad, že admin Literry poskytuje Stanislavovi údaje o heslech uživatelů ???? !!!! Nezlob se, ale to je pro mne, jako člena rady dosti málo uvěřitelné. Spíš mám dojem, že jde o poněkud paranoidní spekulaci.
 4) pokud ti kdokoli nepíše pod díly konstruktivní kritiky, máš možnost jej blokovat.
 5) hádky, napadání a výhrůžky na tomto serveru jsou otázkou několika konkrétních uživatelů. Je mi líto, že k nim patříš. Doufáme, že zavedením plánovaných změn tyto jevy úspěšně odstraníme - alespoň z antispammové zony - a to i za cenu, že do ní nebudou mít přístup konfliktní jedinci, či osoby bez zpětné vazby - ať už ve tvorbě, nebo v diskuzích.
 6) Stanislav opravdu zveřejnil část soukromé zprávy bez Tvého souhlasu. To určitě slušné není a nelíbí se mi to o nic víc, než v jiných případech. Na druhou stranu chápu, že pokud je nařčen z čehosi takto závažného až absurdního, je nucen to řešit.
 |  |
 |