Názory |
18.07.2009 09:25
slunečnice
|
stanislav napsal(a): slunečnice napsal(a): ale neboj nikoho osobně nasírat nehodlám - mám jiné věci k vyřízení :-) jako já to vyřidil, tvý vzkazy. pohoda... Nikdo tě vyřizováním nějakých tvých lží nepověřil, takže pohoda |
18.07.2009 09:39
stanislav
|
slunečnice napsal(a): stanislav napsal(a): slunečnice napsal(a): ale neboj nikoho osobně nasírat nehodlám - mám jiné věci k vyřízení :-) jako já to vyřidil, tvý vzkazy. pohoda... Nikdo tě vyřizováním nějakých tvých lží nepověřil, takže pohoda milá dámo, že si vymejšlíš poměrně urážlivý věci a jsi nevkusně paranoidní, s tim holt nic nenadělám, asi tejden si dám pauzu od debat, Narvy jel za hranice všedních dní, bez Narvyho mě to nebaví, jedině s nim je legra, s tebou je to vo nervy, hezký (tý)den!!! |
18.07.2009 09:42
stanislav
|
jak by řek fajtr, vykilovalas mě.
|
18.07.2009 09:44
stanislav
|
jak by řek fajtr, vykilovalas mě. tou úžasně ujetou zprávou. kerý se Humblik sice smál, ale nevim, estli je to dobrý, todle si vzájemně psát, takový magořiny... |
slunečnice
|
dej si raději pokoj navěky - já o diskuzi s pdrvrťáčky a manipulátory tvého formátu absolutně nestojím ať s "narvym", či bez něj
|
stanislav
|
ty a Mário jste fakt divnější, než jsem čekal... hehe
|
18.07.2009 09:45
stanislav
|
slunečnice napsal(a): dej si raději pokoj navěky - já o diskuzi s pdrvrťáčky a manipulátory tvého formátu absolutně nestojím ať s "narvym", či bez něj aha, zas mě vrátila do hry, milášku... :o))) to byla fajtrovská finta s tou pauzou... :o)))))))) |
18.07.2009 09:47
slunečnice
|
tadle informace visí na TŘECH literárních serverech zcela veřejně a jejím autorem nejsem já a taky jsem ti psala , že to rozpatlávat nebudu - byla to informace pro tebe rosesíráš si to sám - tvůj problém sbohem nemám k tomu více co dodat - pokud bude nutno doložit další věci které tu tvrdím - doložím je ovšem ne tobě
|
18.07.2009 09:48
stanislav
|
a co to tvý heslo, že znám? to je co za pravdivou storku?
|
18.07.2009 09:49
stanislav
|
slunko: O použití mého přístupového hesla k nicku slunečnice , jakto tvého alternicku ( vincent)
o todle jde lásko, kdybys ztratila paměť, náhodou... |
18.07.2009 09:51
stanislav
|
jako todle neni paranoika?????
|
18.07.2009 09:56
stanislav
|
když sem si dělal Vincenta, tak sem na tebe ani nevzdech, slunyško...
|
18.07.2009 09:57
slunečnice
|
jaktože zveřejňuješ soukromé zprávy? a PARANOIA TO NENÍ nejdřív jsem si myslea,že je to náhoda- svým chováním a přečtením jistých informací o tvém výsadním postavení tady jsem názor změnila ale zachovala jsem se natiolik férově, zže jsem ti poslal ve zprávě - vyřval jsi to tady sám měj užívej si svého výsadního postavení a pamatuj na jedno - žádný stromn neroste do nebe a jednou i tady bude tvému řádění konec ay už mě neotravuj
|
18.07.2009 09:58
stanislav
|
hele, jestli ty si férová, tak já sem japonskej papež, krásko...
|
18.07.2009 09:59
stanislav
|
a votravuješ ty mě, to je jako ten problém, já ti ujetý zprávy nepíšu, chápeš???
|
18.07.2009 10:04
slunečnice
|
zatím ty mě a ještě jeden dotaz: jak jsi věděl, že zrovna konvalina ti kliká na díla a dělá ti tam tisícovou návštěvnost - máš snad přístup k IP adresám? Usvědčuješ se sám tím svým řvaním pořád proti někomu
|
18.07.2009 10:06
stanislav
|
slunečnice napsal(a): zatím ty mě a ještě jeden dotaz: jak jsi věděl, že zrovna konvalina ti kliká na díla a dělá ti tam tisícovou návštěvnost - máš snad přístup k IP adresám? Usvědčuješ se sám tím svým řvaním pořád proti někomu ty si divná, fakt, to byla legra neasi, sem si dělal kozy z takovejch typů, jako ste vy dvě... nevim, kdo klikal.. se zeptej, konvalinky zda klikala, sama řikala, že ne... |
18.07.2009 10:06
stanislav
|
a jako osiku ste vyštvaly, ale na mě ty tvoje kecy nefungujou, víme?
|
18.07.2009 10:15
slunečnice
|
nikdo ji nevyštval odešla - vlastně a ni neodešla sama - jen sem nechodí a vyštvala nejen marťánka spousta lidí sem kvůli ní nechodí a je to členka tvého gangu, který si tu může dovolit cokoliv - nabourávat se do nicků, dávat zdvojené hodnocení, poštvávat ostatní, zveřejňovat soukromé zprávy, zneužívat fotek, soukromých informací, zde nezveřejněných, zneužívat přístupových hesel k nickům a ze 2/3 se toto chování pojí s jeími nicky tady a je to snadno dohledatelné a navíc, s ní jsi na svém soukromém webu a jak jsem pochopila z tvých řečí, docela slušně vás poštvává proti mě, konvalině a dalším. takže nechápu, prot tady pořád fňukáš - je to šedá eminence kterrá se nepřímo účastní na problémech tady - jen už není postižitelná
|
18.07.2009 10:17
bafalou
|
lepší jak kino po ránu, FAJT! |