Téma #1160
Autor:danuwaanalihi
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:15.07.2009 14:39
Počet návštěv:8673
Počet názorů:311

...rada starších...
Zdravím,
z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :).
Ja by som osobne navrhol do nominací:
briza,
Natasha,
Dominika,
guy
haha
myšák
Aglája
random night
Atalanta

Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť...

Názory
18.07.2009 09:25
slunečnice

stanislav napsal(a):

slunečnice napsal(a):
ale neboj nikoho osobně nasírat nehodlám - mám jiné věci k vyřízení  :-)
jako já to vyřidil, tvý vzkazy. pohoda...
Nikdo tě vyřizováním nějakých tvých lží nepověřil, takže pohoda
18.07.2009 09:39
stanislav

slunečnice napsal(a):

stanislav napsal(a):

slunečnice napsal(a):
ale neboj nikoho osobně nasírat nehodlám - mám jiné věci k vyřízení  :-)
jako já to vyřidil, tvý vzkazy. pohoda...
Nikdo tě vyřizováním nějakých tvých lží nepověřil, takže pohoda
milá dámo, že si vymejšlíš poměrně urážlivý věci a jsi nevkusně paranoidní, s tim holt nic nenadělám, asi tejden si dám pauzu od debat, Narvy jel za hranice všedních dní, bez Narvyho mě to nebaví, jedině s nim je legra, s tebou je to vo nervy, hezký (tý)den!!!
18.07.2009 09:42
stanislav
jak by řek fajtr, vykilovalas mě. 
18.07.2009 09:44
stanislav
jak by řek fajtr, vykilovalas mě. tou úžasně ujetou zprávou. kerý se Humblik sice smál, ale nevim, estli je to dobrý, todle si vzájemně psát, takový magořiny...
slunečnice
dej si raději pokoj navěky - já o diskuzi s pdrvrťáčky a manipulátory tvého formátu  absolutně nestojím ať s "narvym", či bez něj 
stanislav
ty a Mário jste fakt divnější, než jsem čekal... hehe
18.07.2009 09:45
stanislav

slunečnice napsal(a):
dej si raději pokoj navěky - já o diskuzi s pdrvrťáčky a manipulátory tvého formátu  absolutně nestojím ať s "narvym", či bez něj 
aha, zas mě vrátila do hry, milášku... :o))) to byla fajtrovská finta s tou pauzou... :o))))))))
18.07.2009 09:47
slunečnice
tadle informace visí na TŘECH literárních serverech zcela veřejně a jejím autorem nejsem já  a taky jsem ti psala , že to rozpatlávat nebudu - byla to informace pro tebe rosesíráš si to sám - tvůj problém  sbohem nemám k tomu více co dodat - pokud bude nutno doložit další věci které tu tvrdím - doložím je ovšem ne tobě 
18.07.2009 09:48
stanislav
a co to tvý heslo, že znám? to je co za pravdivou storku? 
18.07.2009 09:49
stanislav
slunko: O použití mého přístupového hesla k nicku slunečnice , jakto tvého alternicku ( vincent)

o todle jde lásko, kdybys ztratila paměť, náhodou...
18.07.2009 09:51
stanislav
jako todle neni paranoika????? 
18.07.2009 09:56
stanislav
když sem si dělal Vincenta, tak sem na tebe ani nevzdech, slunyško...
18.07.2009 09:57
slunečnice
jaktože zveřejňuješ soukromé zprávy? a PARANOIA TO NENÍ nejdřív jsem si  myslea,že je to náhoda- svým chováním a přečtením jistých informací o tvém výsadním postavení tady jsem názor změnila ale zachovala jsem se natiolik férově, zže jsem ti poslal ve zprávě - vyřval jsi to tady sám měj  užívej si svého výsadního postavení a pamatuj na jedno - žádný stromn neroste do nebe a jednou i tady bude tvému řádění konec ay už mě neotravuj
18.07.2009 09:58
stanislav
hele, jestli ty si férová, tak já sem japonskej papež, krásko... 
18.07.2009 09:59
stanislav
a votravuješ ty mě, to je jako ten problém, já ti ujetý zprávy nepíšu, chápeš??? 
18.07.2009 10:04
slunečnice
zatím ty mě  a ještě jeden dotaz: jak jsi věděl, že zrovna konvalina ti kliká na díla a  dělá ti tam tisícovou návštěvnost - máš snad přístup k IP adresám? Usvědčuješ se sám tím svým řvaním pořád proti někomu
18.07.2009 10:06
stanislav

slunečnice napsal(a):
zatím ty mě  a ještě jeden dotaz: jak jsi věděl, že zrovna konvalina ti kliká na díla a  dělá ti tam tisícovou návštěvnost - máš snad přístup k IP adresám? Usvědčuješ se sám tím svým řvaním pořád proti někomu
ty si divná, fakt, to byla legra neasi, sem si dělal kozy z takovejch typů, jako ste vy dvě... nevim, kdo klikal.. se zeptej, konvalinky zda klikala, sama řikala, že ne...
18.07.2009 10:06
stanislav
a jako osiku ste vyštvaly, ale na mě ty tvoje kecy nefungujou, víme?
18.07.2009 10:15
slunečnice
nikdo ji nevyštval odešla - vlastně a ni neodešla sama - jen sem nechodí a vyštvala nejen marťánka spousta lidí sem kvůli ní nechodí  a je to členka tvého gangu, který si tu může dovolit cokoliv - nabourávat se do nicků, dávat zdvojené hodnocení, poštvávat ostatní, zveřejňovat soukromé zprávy, zneužívat fotek, soukromých informací, zde nezveřejněných, zneužívat přístupových hesel k nickům a ze 2/3 se toto chování pojí s jeími nicky tady a je to snadno dohledatelné a navíc, s ní jsi na svém soukromém webu  a jak jsem pochopila z tvých řečí, docela slušně vás poštvává proti mě, konvalině a dalším. takže nechápu, prot tady pořád fňukáš -  je to šedá eminence kterrá se nepřímo účastní na problémech tady - jen už není postižitelná
18.07.2009 10:17
bafalou
lepší jak kino po ránu, FAJT!
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)