Téma #1160
Autor:danuwaanalihi
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:15.07.2009 14:39
Počet návštěv:8669
Počet názorů:311

...rada starších...
Zdravím,
z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :).
Ja by som osobne navrhol do nominací:
briza,
Natasha,
Dominika,
guy
haha
myšák
Aglája
random night
Atalanta

Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť...

Názory
15.07.2009 15:45
danuwaanalihi
stanislav napsal(a):
Konvalina napsal(a):
Zlatému fondu rozumím tak, že je to určitá pocta pro autora, když je jeho dílo do Zlatého fondu zařazeno. Stálo by proto za úvahu nějakým způsobem ošetřit, aby zároveň se smazáním autora z LiTerry se nesmazalo i dílo ze Zlatého fondu.
blbost ne? kdo se chce smazat i s dílama, nesmí tu zustat viset, to je pro něj vopruz. když tu nechci mít věci, nějakej fond to nesmí změnit.
jj. chce vymazat at to jde pryc.
ale zpatky k veci. tohle stando neni jako na pismaku. tam jsou 4 redaktori. Tady jich bude spousta a staci nazor 3 :)
15.07.2009 15:49
danuwaanalihi
Konvalina napsal(a):
Není to blbost. Napsala jsem, že zařazení do Zlatého fondu by měla být určitá pocta pro autora, což si myslím, že je dosti zavazující. Dílo bylo dáno k dispozici čtenářům, bylo náležitě oceněno, takže v případě Zlatého fondu by mohla existovat výjimka.
neni predmetem diskuze. prosim zaloz si vlastni kdyz to chces probirat. ja bych to nechal tak jak to je...
15.07.2009 15:56
stanislav
a nebo jak na totemu, každá sekce vlastní redaktor, tady by stačili 3. prosa, poezie, multicosi. a ostatní by byli na šecko. jako v tý samosprávě. čim víc tam bude lidí, tim líp. a stačilo by potom, aby se tři shodli, ale jako musel by to vodkejvnout ten redaktor na tu oblast. aby jako to mělo nějakou tvář. a ty hlavní redaktoři, to by bylo putovní, takže by liderka pokaždý měla jinej jako hlavní proud v tom výběru, jako bylo by období toho a toho, a tim by to bylo celý jiný než jinde... 
15.07.2009 15:57
Pan Japko
megakule, no supr že jo....bože
15.07.2009 16:03
danuwaanalihi
stanislav napsal(a):
a nebo jak na totemu, každá sekce vlastní redaktor, tady by stačili 3. prosa, poezie, multicosi. a ostatní by byli na šecko. jako v tý samosprávě. čim víc tam bude lidí, tim líp. a stačilo by potom, aby se tři shodli, ale jako musel by to vodkejvnout ten redaktor na tu oblast. aby jako to mělo nějakou tvář. a ty hlavní redaktoři, to by bylo putovní, takže by liderka pokaždý měla jinej jako hlavní proud v tom výběru, jako bylo by období toho a toho, a tim by to bylo celý jiný než jinde... 
no to by slo. neni to prilis komplikovany? idea je to ale veskrze tvurci :))
15.07.2009 16:04
stanislav
Pan Japko napsal(a):
a pak eště nadmegakule. a ta by jako byla, že ten, co jí dostane, má po hehe... prostě dál už to nedotáhne... maximum, šlus...
stanislav
danuwaanalihi napsal(a):
stanislav napsal(a):
no to by slo. neni to prilis komplikovany? idea je to ale veskrze tvurci :))
si dělám kozy neasi... :o)))))))))))
Pan Japko
mně se prostě zdá, že když se vymezí další skupina, která bude hodnotit ostatní póvl, tak to bude víst jenom k dalším komplikacím, si myslím, že v systému hodnocení by se měla liderka regulovat sama. Jo a aby nedošlo k mýlce, proti těm navrženejm lidem nic nemám, naopak, ale nelíbí se mi princip.
15.07.2009 16:05
danuwaanalihi
stanislav napsal(a):
Pan Japko napsal(a):
a pak eště nadmegakule. a ta by jako byla, že ten, co jí dostane, má po hehe... prostě dál už to nedotáhne... maximum, šlus...
to uz je trochu moc. ja bych to zachoval pro zacatek jednoduchy. tak jak to navrhuju ja. s moznosti kdyz se to ujme vytvorit instituci putovnych redaktoru :)
15.07.2009 16:06
stanislav
danu, di do rady, a tam to provětrej.... hehe.... seš hustej novátor!
15.07.2009 16:07
danuwaanalihi
stanislav napsal(a):
danu, di do rady, a tam to provětrej.... hehe.... seš hustej novátor!
a kdo je rada??
15.07.2009 16:08
stanislav
Administrátoři:

admin (Charlien)- styk s veřejností, podpora uživatelů
admin2 (Humble)- podpora uživatelů
admin3 (Endif)- technická správa, programování

Rada LiTerry - suverénní vrcholný LiTerrodárný orgán.

Členové:bříza, Charlien, Humble, Wopi

15.07.2009 16:09
Pan Japko
to sou změny, jako já du dobrovolně do tvorby pro lůzry
15.07.2009 16:13
danuwaanalihi
Pan Japko napsal(a):
ANO! Kazdy spravny umelec ma svou umeleckou pozu ;)
15.07.2009 16:14
Pan Japko

danuwaanalihi napsal(a):
Pan Japko napsal(a):
čeho se dosáhne nějakou metakritickou radou? zlepšení úrovně tvorby?
stanislav
Pan Japko napsal(a):
aj ja. mně svítí na semtamforu červená.
danuwaanalihi

PANOVE RADNI - CO VY NA TO???

15.07.2009 16:15
stanislav
danuwaanalihi napsal(a):

PANOVE RADNI - CO VY NA TO???

ty už maj dost po tej smršti vod Narvyho...
15.07.2009 16:16
Pan Japko

Pan Japko napsal(a):

danuwaanalihi napsal(a):
Pan Japko napsal(a):
čeho se dosáhne nějakou metakritickou radou? zlepšení úrovně tvorby?
15.07.2009 16:18
mongolský_vlk
viz. Japko.... tenhle systém léta funguje na Písmákovi, akorát že vybraní nedávají megakouli ale Výběr, který je pro ostatní viditelný... vymezíš tady určité lidi (podle vlastních preferencí a sympatií) a myslíš si, že to bude fungovat? Nebudu Ti snad uvádět důvody, proč to nejde....

Pokud mi některý z tvých jmenovaných autorů napíše konstruktivní kritiku, budu to brát jako poctu a i ostatní jeho názor uvidí. Nevím teda, k čemu je potřeba ještě ikonka. Nejde přece o soutěž, kdo jich bude mít víc a kdo větší ne?? To můžeme rovnou ještě vymyslet Miss Literra, O nejlepšího autora nebo Kdo nasbírá nejvíc tipů.... S tímhle teda určitě nesouhlasím, nadělá to více problémů než užitku. A jestli chceš být nadstandartně obdarován svými oblíbenými autoritami, tak jim radši napiš, ať na tvé dílo napíšou plnohodnotný názor...
A samozřejmě, stejně jako slunečnice, mám problém např. s nickem random_night, jejíž projev rozhodně není adekvátní takové funkci.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)