Názory |
17.07.2009 06:36
narvah
|
přicmrndávač rámius se doplazil. a odplazil. yeah!
|
17.07.2009 06:38
Mario Czerney
|
poslyš, Charliene, letos v březnu byl propuštěn poslední vězeň studentské demonstrace na náměstí Tchien-an-men v červnu 1989 Liou Č´-chu, odsouzený na doživotí. A já se ptám: je tedy Liou Č´-chu mrtvý? :)
|
17.07.2009 06:49
narvah
|
neodplazil
|
17.07.2009 10:19
stanislav
|
narvah napsal(a): neodplazil ten to bez nás nerozdejchá, musí tu bejt furt, pohoda... |
17.07.2009 10:21
stanislav
|
rámius je taky fajtr a má proklatě dlouhej život... a jeho zbraně sou sice rezatý, ale jako životnost má dlouhou a výdrž, to se cení
|
17.07.2009 10:28
stanislav
|
Charlien napsal(a): hlavně, že diskuze je věcná, to vždycky potěší:-)))) dyk to hlavní už probral bříza neasi, je čas to vodlehčit fajtem... |
17.07.2009 11:09
narvah
|
stanislav napsal(a): rámius je taky fajtr a má proklatě dlouhej život... a jeho zbraně sou sice rezatý, ale jako životnost má dlouhou a výdrž, to se cení možná třeba brzo vytáhne zase něco ze svý zásoby. hodně čerpá pro fajty z minulosti. asi je tam něco velmi tíživého. těším se, až mi začne vyhrožovat ve zprávách. to miluju nejvíc! |
17.07.2009 11:20
stanislav
|
rámius jede věčně furt do kola... je boží...
|
17.07.2009 11:26
slunečnice
|
stanislav napsal(a): rámius jede věčně furt do kola... je boží... jehla a dokola gramofonem jsi sobě sám meleš to ve třech diskuzích dokola |
17.07.2009 11:28
stanislav
|
slunečnice napsal(a): stanislav napsal(a): rámius jede věčně furt do kola... je boží... jehla a dokola gramofonem jsi sobě sám meleš to ve třech diskuzích dokola jsem rád, že má slova bedlivě sleduješ, málem mi to lichotí, slunko... |
17.07.2009 11:29
narvah
|
slunečnice napsal(a): stanislav napsal(a): rámius jede věčně furt do kola... je boží... jehla a dokola gramofonem jsi sobě sám meleš to ve třech diskuzích dokola dej si něco studenýho slunko. ať se zchladíš trochu |
17.07.2009 11:30
Mario Czerney
|
Pan Japko napsal(a): mně se prostě zdá, že když se vymezí další skupina, která bude hodnotit ostatní póvl, tak to bude víst jenom k dalším komplikacím, si myslím, že v systému hodnocení by se měla liderka regulovat sama. Jo a aby nedošlo k mýlce, proti těm navrženejm lidem nic nemám, naopak, ale nelíbí se mi princip. S tímhle snad souhlasím, celý Zlatý fond mi navíc přijde směšný - ale zrovna je to jediný archív, který mohu ovlivnit, aspoň trošilinku, svoje mám zakázaný:) |
17.07.2009 11:32
slunečnice
|
narvah napsal(a): slunečnice napsal(a): stanislav napsal(a): rámius jede věčně furt do kola... je boží... jehla a dokola gramofonem jsi sobě sám meleš to ve třech diskuzích dokola dej si něco studenýho slunko. ať se zchladíš trochu A další avi neboj jsem v pohodě zvu tě na mojito - čte se mochito :-)) |
17.07.2009 11:38
narvah
|
Mario Czerney napsal(a): Pan Japko napsal(a): mně se prostě zdá, že když se vymezí další skupina, která bude hodnotit ostatní póvl, tak to bude víst jenom k dalším komplikacím, si myslím, že v systému hodnocení by se měla liderka regulovat sama. Jo a aby nedošlo k mýlce, proti těm navrženejm lidem nic nemám, naopak, ale nelíbí se mi princip. S tímhle snad souhlasím, celý Zlatý fond mi navíc přijde směšný - ale zrovna je to jediný archív, který mohu ovlivnit, aspoň trošilinku, svoje mám zakázaný:) zakázaný? fakt? to je nepříjemný, ne? |
17.07.2009 11:41
danuwaanalihi
|
bříza napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): - no. ty jses tady boss. ale kdyz mas trochu rozumu, tak smysl vidis... nerozumim vsemu... ale to ty taky ne. redaktorskej hlas by tomu o co se snazite pomohl... ale nebavi mne tu vic stracet cas... jen bych poprosil o odpoved na otazky v poslednim prisevku... Blbost. Žádný "boss" tu neexistuje. Je tady rada - to jest kolektivní vedení. Promiň, ale postupně naše debata přestává být přehlednou a sklouzává od věcné argumentace k hostilní rétorice. Myslím, že bychom si ji měli nechat někdy někam do hospody - zvlášť když už nás nebaví tím ztrácet čas. ok. kde a kdy? pristi tyden? |
17.07.2009 11:43
stanislav
|
narvy, rada starších se už zceluje, bude to hustý eště...
|
17.07.2009 11:45
Mario Czerney
|
Natasha napsal(a): Mně připadá naprosto v pořádku, že tu má každý právo si svobodně vybrat, čí názor je pro něho podstatný.
Redakce má smysl v případě, že něco tvoří, že její úsilí má viditelný výsledek. Redaktor pak má nejen práva, ale i povinnosti.
Tady je to takové neuspořádané prostředí. A podle mě: to je na něm právě dobré. Každý si svým způsobem vystupování určuje, kdo se o jeho názory bude zajímat. Asi tak. Bylo by třeba fajn od nových adminů/redaktorů, kdyby se třeba vytvořil nějaký tištěný čtvrtletník, který by jsme si sami sponzorovali a tak vlastně měli možnost veřejně publikovat. Současné vedení ale zatím řeší samé prkotiny (včetně mých prkotin:), a zbytečně mrhají svojí energií... |
17.07.2009 11:51
narvah
|
stanislav napsal(a): narvy, rada starších se už zceluje, bude to hustý eště... paráda! |
17.07.2009 12:23
stanislav
|
narvah napsal(a): stanislav napsal(a): narvy, rada starších se už zceluje, bude to hustý eště... paráda! jako je to fine... beze sporu... aktivistů přibejvá, pěkněs to rozhejbal |
17.07.2009 12:37
narvah
|
danueček, rámius, sanflavr. ještě by někoho mohli nabrat. je to dost slabá protiklaka
|