Téma #1160
Autor:danuwaanalihi
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:15.07.2009 14:39
Počet návštěv:8677
Počet názorů:311

...rada starších...
Zdravím,
z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :).
Ja by som osobne navrhol do nominací:
briza,
Natasha,
Dominika,
guy
haha
myšák
Aglája
random night
Atalanta

Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť...

Názory
17.07.2009 06:36
narvah
přicmrndávač rámius se doplazil. a odplazil. yeah!
17.07.2009 06:38
Mario Czerney
poslyš, Charliene, letos v březnu byl propuštěn poslední vězeň studentské demonstrace na náměstí Tchien-an-men v červnu 1989 Liou Č´-chu, odsouzený na doživotí. A já se ptám: je tedy Liou Č´-chu mrtvý? :)
17.07.2009 06:49
narvah
neodplazil
17.07.2009 10:19
stanislav

narvah napsal(a):
neodplazil
ten to bez nás nerozdejchá, musí tu bejt furt, pohoda...
17.07.2009 10:21
stanislav
rámius je taky fajtr a má proklatě dlouhej život... a jeho zbraně sou sice rezatý, ale jako životnost má dlouhou a výdrž, to se cení
17.07.2009 10:28
stanislav

Charlien napsal(a):
hlavně, že diskuze je věcná, to vždycky potěší:-))))
dyk to hlavní už probral bříza neasi, je čas to vodlehčit fajtem...
17.07.2009 11:09
narvah

stanislav napsal(a):
rámius je taky fajtr a má proklatě dlouhej život... a jeho zbraně sou sice rezatý, ale jako životnost má dlouhou a výdrž, to se cení
možná třeba brzo vytáhne zase něco ze svý zásoby. hodně čerpá pro fajty z minulosti. asi je tam něco velmi tíživého. těším se, až mi začne vyhrožovat ve zprávách. to miluju nejvíc!
17.07.2009 11:20
stanislav
rámius jede věčně furt do kola... je boží...
17.07.2009 11:26
slunečnice

stanislav napsal(a):
jehla a dokola gramofonem jsi sobě sám meleš to ve třech diskuzích dokola
17.07.2009 11:28
stanislav

slunečnice napsal(a):

stanislav napsal(a):
jsem rád, že má slova bedlivě sleduješ, málem mi to lichotí, slunko...
17.07.2009 11:29
narvah

slunečnice napsal(a):

stanislav napsal(a):
dej si něco studenýho slunko. ať se zchladíš trochu
17.07.2009 11:30
Mario Czerney

Pan Japko napsal(a):
mně se prostě zdá, že když se vymezí další skupina, která bude hodnotit ostatní póvl, tak to bude víst jenom k dalším komplikacím, si myslím, že v systému hodnocení by se měla liderka regulovat sama. Jo a aby nedošlo k mýlce, proti těm navrženejm lidem nic nemám, naopak, ale nelíbí se mi princip.
S tímhle snad souhlasím, celý Zlatý fond mi navíc přijde směšný - ale zrovna je to jediný archív, který mohu ovlivnit, aspoň trošilinku, svoje mám zakázaný:)
17.07.2009 11:32
slunečnice

narvah napsal(a):

slunečnice napsal(a):

stanislav napsal(a):
dej si něco studenýho slunko. ať se zchladíš trochu
 A další avi neboj jsem v pohodě zvu tě na mojito - čte se mochito :-))
17.07.2009 11:38
narvah

Mario Czerney napsal(a):

Pan Japko napsal(a):
mně se prostě zdá, že když se vymezí další skupina, která bude hodnotit ostatní póvl, tak to bude víst jenom k dalším komplikacím, si myslím, že v systému hodnocení by se měla liderka regulovat sama. Jo a aby nedošlo k mýlce, proti těm navrženejm lidem nic nemám, naopak, ale nelíbí se mi princip.
S tímhle snad souhlasím, celý Zlatý fond mi navíc přijde směšný - ale zrovna je to jediný archív, který mohu ovlivnit, aspoň trošilinku, svoje mám zakázaný:)
zakázaný? fakt? to je nepříjemný, ne?
17.07.2009 11:41
danuwaanalihi
bříza napsal(a):
danuwaanalihi napsal(a):
- no. ty jses tady boss. ale kdyz mas trochu rozumu, tak smysl vidis... nerozumim vsemu... ale to ty taky ne. redaktorskej hlas by tomu o co se snazite pomohl... ale nebavi mne tu vic stracet cas... jen bych poprosil o odpoved na otazky v poslednim prisevku...
Blbost. Žádný "boss" tu neexistuje. Je tady rada - to jest kolektivní vedení. Promiň, ale postupně naše debata přestává být přehlednou a sklouzává od věcné argumentace k hostilní rétorice. Myslím, že bychom si ji měli nechat někdy někam do hospody - zvlášť když už nás nebaví tím ztrácet čas.
ok. kde a kdy? pristi tyden?
17.07.2009 11:43
stanislav
narvy, rada starších se už zceluje, bude to hustý eště...
17.07.2009 11:45
Mario Czerney

Natasha napsal(a):
Mně připadá naprosto v pořádku, že tu má každý právo si svobodně vybrat, čí názor je pro něho podstatný.

Redakce má smysl v případě, že něco tvoří, že její úsilí má viditelný výsledek. Redaktor pak má nejen práva, ale i povinnosti.
Tady je to takové neuspořádané prostředí. A podle mě: to je na něm právě dobré. Každý si svým způsobem vystupování určuje, kdo se o jeho názory bude zajímat.
Asi tak. Bylo by třeba fajn od nových adminů/redaktorů, kdyby se třeba vytvořil nějaký tištěný čtvrtletník, který by jsme si sami sponzorovali a tak vlastně měli možnost veřejně publikovat. Současné vedení ale zatím řeší samé prkotiny (včetně mých prkotin:), a zbytečně mrhají svojí energií...
17.07.2009 11:51
narvah

stanislav napsal(a):
paráda!
17.07.2009 12:23
stanislav

narvah napsal(a):

stanislav napsal(a):
paráda!
jako je to fine... beze sporu... aktivistů přibejvá, pěkněs to rozhejbal
17.07.2009 12:37
narvah
danueček, rámius, sanflavr. ještě by někoho mohli nabrat. je to dost slabá protiklaka
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)