Téma #1160
Autor:danuwaanalihi
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:15.07.2009 14:39
Počet návštěv:8679
Počet názorů:311

...rada starších...
Zdravím,
z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :).
Ja by som osobne navrhol do nominací:
briza,
Natasha,
Dominika,
guy
haha
myšák
Aglája
random night
Atalanta

Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť...

Názory
16.07.2009 21:37
danuwaanalihi
narvah napsal(a):

Holan napsal(a):
člověk kerej se přihlásí 3 x ročně, a revoluce...no to je poluce
a párkrát se pokusí někomu lognout na účet
tohle je nadprumerne trapny a ubohy komentar ;)
16.07.2009 21:38
slunečnice

narvah napsal(a):

Holan napsal(a):
Máš na mylksi Horomilu?
16.07.2009 21:48
narvah

danuwaanalihi napsal(a):
narvah napsal(a):

Holan napsal(a):
už si to snad vysvětlil?
16.07.2009 21:53
danuwaanalihi
narvah napsal(a):

danuwaanalihi napsal(a):
narvah napsal(a):

Holan napsal(a):
už si to snad vysvětlil?
ano... ne vsak tobe... ty nejsi dulezitej :))
16.07.2009 21:56
narvah
vzhledem k tomu, že někdo lezl z tvý ip na můj účet mně to docela důležitý přijde. asi mu můj účet důležitej přišel.
16.07.2009 21:56
bříza
danuwaanalihi napsal(a):
- zkus to jeste trochu vic! :))

nevidím důvod - vše podstatné bylo řečeno
16.07.2009 22:01
narvah
přijde mi to jako zajímavá shoda náhod, že někdo, kdo se loguje na mou ip, tu najdenou zakládá diskuse. co si o tom myslíš ty, danu?
16.07.2009 22:12
danuwaanalihi
bříza napsal(a):
danuwaanalihi napsal(a):
- zkus to jeste trochu vic! :))

nevidím důvod - vše podstatné bylo řečeno
no. ty jses tady boss. ale kdyz mas trochu rozumu, tak smysl vidis... nerozumim vsemu... ale to ty taky ne. redaktorskej hlas by tomu o co se snazite pomohl... ale nebavi mne tu vic stracet cas... jen bych poprosil o odpoved na otazky v poslednim prisevku...
16.07.2009 22:13
danuwaanalihi
narvah napsal(a):
přijde mi to jako zajímavá shoda náhod, že někdo, kdo se loguje na mou ip, tu najdenou zakládá diskuse. co si o tom myslíš ty, danu?
mne to prijde jako tvoje paranoja z nadmerneho huleni :))
16.07.2009 22:14
narvah

danuwaanalihi napsal(a):
narvah napsal(a):
mne to prijde jako tvoje paranoja z nadmerneho huleni :))
aha
16.07.2009 22:16
danuwaanalihi
narvah napsal(a):
btw. nikdo se nelogoval na tvou ip. logoval se na tvuj ucet ze sdileny IP, ktera je stejna pro prahu 3 a asi 400 lidi :))
16.07.2009 22:18
narvah

danuwaanalihi napsal(a):
narvah napsal(a):
btw. nikdo se nelogoval na tvou ip. logoval se na tvuj ucet ze sdileny IP, ktera je stejna pro prahu 3 a asi 400 lidi :))
nejdřív to byl někdo z tvýho kanclu a teď už je to 400 lidí?
16.07.2009 22:26
danuwaanalihi
narvah napsal(a):

danuwaanalihi napsal(a):
narvah napsal(a):
podivej se na vlastnika tohodle serveru (IP s pokusy o logovani). pak si otvor tu svou inteligentni mluvnici :) mozna je jich mnohem vic. nejedna se jenom o jednu spolecnost.  a ted verejne deklaruju sam za sebe: "seru na tvuj ucet", "vubec mne nezajimas", "nemam jedinej a sebemensi duvod se snazit prihlasit k tak nezajimavemu cloveku do uctu", "tvoje paranoje mi prijde hodna odborneho vystereni", "vyzyvam vsechny adminy literrarniho sveta, aby adresu ze ktere se snazil nekdo pristupovat do tveho uctu zablokovali", "proste vseobecne jsi mi ukradenej a tahle diskuze je snaha o zlepseni literry a nejakej narvah, ktery sem prilezl nejakej ten rok po mne sem prestane chodit driv nez ja", "budu tady - mozna ne publikovat, ale divat se kolem o se deje".
Mozna se to nezda, ale na literre jako takove mi zalezi protoze mi prinesla osobne vic, nez co vubec muzes tusit. Ne kvuli jejim kvalitam. Jen nahode...
Takze ted proste odejdi do tech svejch bazin, sedni, mlc a dumej nad svou paranoidnou ubohosti... :))
16.07.2009 22:34
narvah
danuwaanalihi napsal(a):
narvah napsal(a):

danuwaanalihi napsal(a):
narvah napsal(a):
podivej se na vlastnika tohodle serveru (IP s pokusy o logovani). pak si otvor tu svou inteligentni mluvnici :) mozna je jich mnohem vic. nejedna se jenom o jednu spolecnost.  a ted verejne deklaruju sam za sebe: "seru na tvuj ucet", "vubec mne nezajimas", "nemam jedinej a sebemensi duvod se snazit prihlasit k tak nezajimavemu cloveku do uctu", "tvoje paranoje mi prijde hodna odborneho vystereni", "vyzyvam vsechny adminy literrarniho sveta, aby adresu ze ktere se snazil nekdo pristupovat do tveho uctu zablokovali", "proste vseobecne jsi mi ukradenej a tahle diskuze je snaha o zlepseni literry a nejakej narvah, ktery sem prilezl nejakej ten rok po mne sem prestane chodit driv nez ja", "budu tady - mozna ne publikovat, ale divat se kolem o se deje".
Mozna se to nezda, ale na literre jako takove mi zalezi protoze mi prinesla osobne vic, nez co vubec muzes tusit. Ne kvuli jejim kvalitam. Jen nahode...
Takze ted proste odejdi do tech svejch bazin, sedni, mlc a dumej nad svou paranoidnou ubohosti... :))
ulevil se ti danu? dusils to v sobě dlouho?
16.07.2009 22:36
danuwaanalihi
narvah napsal(a):
danuwaanalihi napsal(a):
narvah napsal(a):

danuwaanalihi napsal(a):
na
rvah napsal(a):
přijde mi to jako zajímavá shoda náhod, že někdo, kdo se loguje na mou ip,
tu najdenou zakládá diskuse. co si o tom myslíš ty, danu?
ulevil se ti danu? dusils to v sobě dlouho?
jo uz jsem v pohode ;)
16.07.2009 22:42
narvah
fajn. stačilo říct, že to nejseš. ;)
radši nefajtuj a foť. to ti de dobře. ;)
16.07.2009 23:08
bříza
danuwaanalihi napsal(a):

- no. ty jses tady boss. ale kdyz mas trochu rozumu, tak smysl vidis... nerozumim vsemu... ale to ty taky ne. redaktorskej hlas by tomu o co se snazite pomohl... ale nebavi mne tu vic stracet cas... jen bych poprosil o odpoved na otazky v poslednim prisevku...
Blbost. Žádný "boss" tu neexistuje. Je tady rada - to jest kolektivní vedení. Promiň, ale postupně naše debata přestává být přehlednou a sklouzává od věcné argumentace k hostilní rétorice. Myslím, že bychom si ji měli nechat někdy někam do hospody - zvlášť když už nás nebaví tím ztrácet čas.
16.07.2009 23:43
stanislav
narvy, supr fajt, dáváš to luxusně... už i big boss bříza chce jít zakalit z toho, jak si vostrej...
17.07.2009 06:07
Mario Czerney
Tohle se mi líbí: "seru na tvuj ucet", "vubec mne nezajimas", "nemam jedinej a sebemensi
duvod se snazit prihlasit k tak nezajimavemu cloveku do uctu", "tvoje
paranoje mi prijde hodna odborneho vystereni", "vyzyvam vsechny adminy
literrarniho sveta, aby adresu ze ktere se snazil nekdo pristupovat do
tveho uctu zablokovali", "proste vseobecne jsi mi ukradenej a tahle
diskuze je snaha o zlepseni literry a nejakej narvah, ktery sem prilezl
nejakej ten rok po mne sem prestane chodit driv nez ja", "budu tady -
mozna ne publikovat, ale divat se kolem o se deje". - to klobouk dolů, danuwaanalihi, hezky si to rozštíp:) Krátce po půl dvanáctý přiběhl ještě jeden pošuk ve spoceným smradlavým tričku utěšit svýho chráněnce, kterej mu tu dělá "pořádek", ale chráněnec si už jistě půl hodiny hledal koutek, kde by se vyplakal. Danuwaanalihi, ty kluku zlej, nezlob místní skinhedy, oni se s tím neserou!!
17.07.2009 06:22
Charlien
hlavně, že diskuze je věcná, to vždycky potěší:-))))
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)