Téma #1160
Autor:danuwaanalihi
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:15.07.2009 14:39
Počet návštěv:8685
Počet názorů:311

...rada starších...
Zdravím,
z môjho pohľadu je tu pár užívateľov, ktorých názor si cením viac ako iných. Píšu dobre. Fotia dobre. Kreslia dobre. Alebo komentujú rozumne a vhodne. Navrhujem nainštalovať niečo ako radu starších. Skupinu ľudí, ktorý budú môcť ako jediný udeľovať niečo ako MEGAGUĽE :).
Ja by som osobne navrhol do nominací:
briza,
Natasha,
Dominika,
guy
haha
myšák
Aglája
random night
Atalanta

Co Vy na to? List je možné samozrejme upraviť...

Názory
15.07.2009 19:53
stanislav
sami uživatelé se budou mezi sebou hodnotit semaforem. to bude prča. se těšim... :o)))
15.07.2009 19:55
stanislav
jako bude prima fajt. proto máme dopředu nachystanou big five... deme s dobou...
15.07.2009 19:58
Pan Japko

stanislav napsal(a):
jako bude prima fajt. proto máme dopředu nachystanou big five... deme s dobou...
jasně, semafor sem semafor tam"
15.07.2009 20:00
stanislav
Pan Japko napsal(a):

stanislav napsal(a):
jasně, semafor sem semafor tam"
semafor byla dobrá scéna. už vidim suchýho, jak se soudí s Radou vo koprajt... hehehehe
15.07.2009 20:33
Natasha
Mně připadá naprosto v pořádku, že tu má každý právo si svobodně vybrat, čí názor je pro něho podstatný.

Redakce má smysl v případě, že něco tvoří, že její úsilí má viditelný výsledek. Redaktor pak má nejen práva, ale i povinnosti.
Tady je to takové neuspořádané prostředí. A podle mě: to je na něm právě dobré. Každý si svým způsobem vystupování určuje, kdo se o jeho názory bude zajímat.
15.07.2009 20:34
Charlien

Natasha napsal(a):
Mně připadá naprosto v pořádku, že tu má každý právo si svobodně vybrat, čí názor je pro něho podstatný.

Redakce má smysl v případě, že něco tvoří, že její úsilí má viditelný výsledek. Redaktor pak má nejen práva, ale i povinnosti.
Tady je to takové neuspořádané prostředí. A podle mě: to je na něm právě dobré. Každý si svým způsobem vystupování určuje, kdo se o jeho názory bude zajímat.
tak tak
15.07.2009 20:35
stanislav
hlavně, kde by se tady nějaký redaktor vzal? po pár dnech by ho znalci vykilovali neasi...
15.07.2009 20:55
Albireo
Já pokud váhám, jestli nějaké dílo dát do ZF a nevidím to jako jednoznačné, zeptám se ostatních správců ZF na názor
15.07.2009 20:57
Charlien

Albireo napsal(a):
Já pokud váhám, jestli nějaké dílo dát do ZF a nevidím to jako jednoznačné, zeptám se ostatních správců ZF na názor
a tak to má být, nevidím zásadní problém, jenom zviditelnit ZF na hlavní stránku a aktualizovat seznam správců
15.07.2009 21:05
stanislav
Charlien napsal(a):

Albireo napsal(a):
a tak to má být, nevidím zásadní problém, jenom zviditelnit ZF na hlavní stránku a aktualizovat seznam správců
a kdy to zviditelníte? máte už harmonogram, kdy ty vylepšeníčka budou?
15.07.2009 21:14
Charlien

stanislav napsal(a):
Charlien napsal(a):

Albireo napsal(a):
a kdy to zviditelníte? máte už harmonogram, kdy ty vylepšeníčka budou?
povím ti to asi takhle... příští týden budu klečet na Endifovi minimálně 3 dny v kuse a vymáčknu z něj harmonogram a jestli je to všechno vůbec možný.
A samozřejmě, jak omezit fajty:-)))) (malej rejp)
15.07.2009 21:14
Pan Japko
to se ti nepovede Čárlí
15.07.2009 21:15
Charlien

Pan Japko napsal(a):
to se ti nepovede Čárlí
myslíš? :-)
15.07.2009 21:15
stanislav
Pan Japko napsal(a):
to se ti nepovede Čárlí
bane, čárlí nás vykiluje... je z tábora, žižkův potomek, ty to uměli skvěle, killing džouky...
15.07.2009 21:17
Pan Japko
jako s Čárlím bych fajtovat nechtěl, to je pravda
15.07.2009 21:21
Charlien
myslím, že by bylo dobrý se teď vykašlat na chrlení dalších a dalších návrhů a počkat na realizaci těch rozhodnutejch a potom popřípadě by někdo mohl (samozřejmě nesměle), navrhovat a promýšlet "kosmetický"změny
15.07.2009 21:22
Pan Japko
máš u mě zelenej semafor jeden schovanej Čárlí
15.07.2009 21:23
stanislav
Charlien napsal(a):
myslím, že by bylo dobrý se teď vykašlat na chrlení dalších a dalších návrhů a počkat na realizaci těch rozhodnutejch a potom popřípadě by někdo mohl (samozřejmě nesměle), navrhovat a promýšlet "kosmetický"změny
vobrať se s klidem na gang, s kosmetikou to dáme luxusně...
15.07.2009 21:39
stanislav
Pan Japko napsal(a):
a ty u mě rudej. se těš, japkáči, to bude supr fajt... si dáme souboj nemilosrdnej mezi sebou...
15.07.2009 21:41
Pan Japko

stanislav napsal(a):
Pan Japko napsal(a):
a ty u mě rudej. se těš, japkáči, to bude supr fajt... si dáme souboj nemilosrdnej mezi sebou...
jestli mě vodstřelíš z privilegovaný zóny, možná ti přiletí do vokna cihla
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)