Názory |
15.07.2009 18:41
00
|
Navrhuju nekompromisní diktaturu a jako diktátora volím jednohlasně sebe bo jsem pěknej hazl - jednohlasně schváleno - ruším tuhle zbytečnou diskuzi!!!! |
15.07.2009 18:42
danuwaanalihi
|
Charlien napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): Charlien napsal(a): čím víc lidí bude vybírat, tím slabší díla se do ZF dostanou... toť můj názor. Když budou stačit 3 souhlasy, pak čím víc lidí, tím víc souhlasů. Přijde mi to malinko kontraproduktivní:-) myslim, ze v soucasnosti to vybira maximalne jeden nebo dva... Mozna by se to mohlo prejmenovat na brizuv fond nebo charlienuv fond... Kdyz se do rady vyberou lidi spravne, tak devalvace ZF by nemela hrozit... já do ZF nevybírám a ani nechci... to jenom na okraj. Výběr lidí je samozřejmě nutný přehodnotit, ale jinak bych nechal tak jak je. tak trochu argumentuj... proc?? |
15.07.2009 18:43
Charlien
|
danuwaanalihi napsal(a): Charlien napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): Charlien napsal(a): čím víc lidí bude vybírat, tím slabší díla se do ZF dostanou... toť můj názor. Když budou stačit 3 souhlasy, pak čím víc lidí, tím víc souhlasů. Přijde mi to malinko kontraproduktivní:-) myslim, ze v soucasnosti to vybira maximalne jeden nebo dva... Mozna by se to mohlo prejmenovat na brizuv fond nebo charlienuv fond... Kdyz se do rady vyberou lidi spravne, tak devalvace ZF by nemela hrozit... já do ZF nevybírám a ani nechci... to jenom na okraj. Výběr lidí je samozřejmě nutný přehodnotit, ale jinak bych nechal tak jak je. tak trochu argumentuj... proc?? argumentuju tu jako jeden z mála už dost dlouho.... |
15.07.2009 18:48
mongolský_vlk
|
danuwaanalihi: Netuším, proč mě ve svých odpovědích nazýváš dítětem a maličkou. Očividně si šikovnější manipulátor než jsem si myslela a snažíš se mě efektivně zbavit.
Ostatně, nemám proč bojovat za svůj názor. Takováhle kravina se nikdy neprosadí.
|
15.07.2009 18:51
00
|
mongolský_vlk napsal(a): danuwaanalihi: Netuším, proč mě ve svých odpovědích nazýváš dítětem a maličkou. Očividně si šikovnější manipulátor než jsem si myslela a snažíš se mě efektivně zbavit.
Ostatně, nemám proč bojovat za svůj názor. Takováhle kravina se nikdy neprosadí. čím větší kravina - tím větší šance, dekadnece lidského ducha nabírá na rychlosti... |
15.07.2009 18:53
stanislav
|
narvah napsal(a): dobrej fight! myslim, že by to mohlo bejt lepší. jsem trochu náročnější už lety na fajtry. ale jako lepší něco nežli nic... |
15.07.2009 18:56
Pan Japko
|
stanislav napsal(a): narvah napsal(a): dobrej fight! myslim, že by to mohlo bejt lepší. jsem trochu náročnější už lety na fajtry. ale jako lepší něco nežli nic... jako nic moc, big fájv se do toho nevobula.... ale můžem fajtit spolu s vlkem....si myslim, že má jako pravdu |
15.07.2009 18:57
Charlien
|
Pan Japko napsal(a): stanislav napsal(a): narvah napsal(a): dobrej fight! myslim, že by to mohlo bejt lepší. jsem trochu náročnější už lety na fajtry. ale jako lepší něco nežli nic... jako nic moc, big fájv se do toho nevobula.... ale můžem fajtit spolu s vlkem....si myslim, že má jako pravdu jasně že má, o tom není pochyb:-)) |
15.07.2009 18:58
stanislav
|
Charlien napsal(a): Pan Japko napsal(a): stanislav napsal(a): narvah napsal(a): dobrej fight! myslim, že by to mohlo bejt lepší. jsem trochu náročnější už lety na fajtry. ale jako lepší něco nežli nic... jako nic moc, big fájv se do toho nevobula.... ale můžem fajtit spolu s vlkem....si myslim, že má jako pravdu jasně že má, o tom není pochyb:-)) žádný pochyby, vlk je úžasnej... |
15.07.2009 19:01
Charlien
|
stanislav napsal(a): Charlien napsal(a): Pan Japko napsal(a): stanislav napsal(a): narvah napsal(a): dobrej fight! myslim, že by to mohlo bejt lepší. jsem trochu náročnější už lety na fajtry. ale jako lepší něco nežli nic... jako nic moc, big fájv se do toho nevobula.... ale můžem fajtit spolu s vlkem....si myslim, že má jako pravdu jasně že má, o tom není pochyb:-)) žádný pochyby, vlk je úžasnej... C´est la vie |
15.07.2009 19:03
mongolský_vlk
|
Nevtipkujte, proboha. |
15.07.2009 19:07
Charlien
|
mongolský_vlk napsal(a): Nevtipkujte, proboha. my??? nikdy! |
15.07.2009 19:11
stanislav
|
mongolský_vlk napsal(a): Nevtipkujte, proboha. sem ti řikal, že mě bolí šiška... místo hostince se lognu, sem to dopad... |
15.07.2009 19:15
Pan Japko
|
stanislav napsal(a): mongolský_vlk napsal(a): Nevtipkujte, proboha. sem ti řikal, že mě bolí šiška... místo hostince se lognu, sem to dopad... jako seš celej den trochu z formy |
15.07.2009 19:16
stanislav
|
Pan Japko napsal(a): stanislav napsal(a): mongolský_vlk napsal(a): Nevtipkujte, proboha. sem ti řikal, že mě bolí šiška... místo hostince se lognu, sem to dopad... jako seš celej den trochu z formy je to tak. nemám kondici v tom vedru... se zavařim snad dřív než to pc... |
15.07.2009 19:43
danuwaanalihi
|
mongolský_vlk napsal(a): danuwaanalihi: Netuším, proč mě ve svých odpovědích nazýváš dítětem a maličkou. Očividně si šikovnější manipulátor než jsem si myslela a snažíš se mě efektivně zbavit. Ostatně, nemám proč bojovat za svůj názor. Takováhle kravina se nikdy neprosadí. Proc? To je snadny. Kdo v diskusi o ikonach pro hlasovani redaktoru zacne zminovat druhou svetovou a zidy je prilis radikalni na to, aby byl dospelej.. Kdyz se neco nepresadi - tak holt se neda nic delat. To ze to ma smysl si myslim je jasne. Otazkou je jestli to za to na takovym serveru jako literra k necemu bude :) Ja to udelat nemuzu sam, ze jo :) Ale zkusit - a treba to pak zrusit by smysl urcite melo... Jsem zvedavej jestli briza neco odpovi... |
15.07.2009 19:44
danuwaanalihi
|
Charlien napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): Charlien napsal(a): danuwaanalihi napsal(a): [quo
te=Charlien]čím víc lidí bude vybírat, tím slabší díla se do ZF dostanou... toť
můj názor. Když budou stačit 3 souhlasy, pak čím víc lidí, tím víc souhlasů.
Přijde mi to malinko kontraproduktivní:-) myslim, ze v soucasnosti to vybira maximalne jeden nebo dva... Mozna by se to mohlo prejmenovat na brizuv fond nebo charlienuv fond... Kdyz se do rady vyberou lidi spravne, tak devalvace ZF by nemela hrozit... já do ZF nevybírám a ani nechci... to jenom na okraj. Výběr lidí je samozřejmě nutný přehodnotit, ale jinak bych nechal tak jak je. tak trochu argumentuj... proc?? argumentuju tu jako jeden z mála už dost dlouho....[/quote]Ted myslim k tomu - proc si myslis, ze dalsi ikona pro redaktori neni dobrej napad... K cemu argumentujes dloho - moc se omlouvam, ale nesleduju... |
15.07.2009 19:47
stanislav
|
danu, problém je v tom, že tu nejsou redaktoři. a nikdy nebyli. jako to byl ten fór při založení literry, že to nebude. otázka, jestli jako je to dobrý, ale je to tak. |
15.07.2009 19:49
danuwaanalihi
|
stanislav napsal(a): danu, problém je v tom, že tu nejsou redaktoři. a nikdy nebyli. jako to byl ten fór při založení literry, že to nebude. otázka, jestli jako je to dobrý, ale je to tak. no pri tom jsem taky nebyl. a nerozumim tomu proc pak tady je neco jako ZF... no tak at si to udelaj jak chteji :) |
15.07.2009 19:52
stanislav
|
ZF vidiš, kdo dělá. to je celý. bříza má nějaký náměty, ale bez redakce to nedá do kupy... to je jasný uplně... admini jsou něco jinýho, moderátoři taky přeci. a rada taky neni redakce... |