Téma #1129
Autor:random_night
Fórum:
LiTerra
Datum publikace:29.05.2009 18:21
Počet návštěv:5404
Počet názorů:167

Konev, jaký je tvůj přínos?
Mám dost schovávání, blokování nepohodlných, upozorňování na pravopisné chyby těch, na jejichž slova nejsi schopná najít argumenty...

Ptám se, když už jsi pronesla názor, že je třeba dbát toho, aby literární země byla skutečně literární zemí; jaký je tvůj přínos LiTeřře coby literární zemi?!

Ptám se, protože chci odpověď, protože tohle prostě potřebuju vysvětlit. Ne proto, aby sis mohla zase připadat perzekuovaně - a chudinko, jen proto, že nejsi profesionální fotografka, ach... - ani proto, aby ses mohla stavět do pózy největši mučednice... Já to prostě chci vědět, protože jsem zjevně něco přehlédla! Kde je tvůj přínos téhle literární zemi?

Názory
01.06.2009 19:23
stanislavv
random_night napsal(a):
ale jo, si taky vždycky říkám, že tam skončím ale... já jenom říkám pravdu a tak :)
na Mária nikdo nemá, to je totál hulvát... hehe...
01.06.2009 19:48
stanislavv
možná ale na Mária má Jardajj v hulvátství. ten je taky libovej s tim svým remcáním o starejch dobrejch časech. a lamentováním vyjeveným. ale on zas otráví sám sebe a zas zmizne na čas, jako má ty svý vlny...   
01.06.2009 19:50
random_night
stanislavv napsal(a):
možná ale na Mária má Jardajj v hulvátství. ten je taky libovej s tim svým remcáním o starejch dobrejch časech. a lamentováním vyjeveným. ale on zas otráví sám sebe a zas zmizne na čas, jako má ty svý vlny...   
vůbec to tu poslední dobou nějak Hutkovatí...
01.06.2009 19:53
stanislavv
poťapánkové maj svý dny, normálka... se stává... lepší jim na chvilku nechat prostor k bouření se... oni se unavěj, zjistěj, že jsou stejně mimo jako vždycky byli,  a zas bude klid...
01.06.2009 19:54
random_night
stanislavv napsal(a):
poťapánkové maj svý dny, normálka... se stává... lepší jim na chvilku nechat prostor k bouření se... oni se unavěj, zjistěj, že jsou stejně mimo jako vždycky byli,  a zas bude klid...
to asi neumím
01.06.2009 19:57
stanislavv
random_night napsal(a):
stanislavv napsal(a):
to asi neumím
ale nic s nima nesvedeš, jen když na ně nikdo nereaguje, stáhnou se zas do svýho soukromýho neklidu a nevotravujou... jen občas kapku toho jedu vypustěj...
01.06.2009 20:42
silent
stanislavv napsal(a):
random_night napsal(a):
stanislavv napsal(a):
to asi neumím
ale nic s nima nesvedeš, jen když na ně nikdo nereaguje, stáhnou se zas do svýho soukromýho neklidu a nevotravujou... jen občas kapku toho jedu vypustěj...
no jako teoreticky to máš zmáknutý skvěle:)
01.06.2009 20:44
jardaJJ
patafyzik napsal(a):
random_night napsal(a):
píšu a dělám bordel, což podporuje tvůrčí proces :P
tak
hoj páťo, to je pozdrav od jarýše
01.06.2009 20:48
jardaJJ
stanislavv napsal(a):
takže jo příteli připitomnělý, nechci abys zaneřádil stránky nevyžádanými odkazy na tvých přehršel webů, chovej se jako obyčejnej člen, né jako sebeprezentující se hovado
01.06.2009 22:09
stanislavv
vida, jarýn se nám zas blboulince vyspal, tak musí bejt kyselouškej.... snaží se být nepříjemňouškej...
01.06.2009 22:10
stanislavv
a silent brání toho Mária neviňoulilinkýho... :o))

jako pohoda, tak to má bejt....
02.06.2009 01:08
stanislavv
jo, silent, abych nebyl jen za zloducha, dnes jsem hovořil o Máriovi, velmi hezky. tak jako sem se u toho uplně rozněžnil. ale pak jsem zalitoval, že je takovej nešika trochu. že jako mám z něj dojem, že hodně umí uject a jsou tací, kerý to nezapomenou...  takže někerý vejfňaky nejde vzít zpátky. samo sebou on to může chápat uplně jinak šecko, ale to je jen a jen jeho problém. estli se tim jako někdy zabejvá. jako estli neni nad věcí, když jako se k něčemu vrátí, co jako tu kdy řešil...
02.06.2009 06:06
Charlien

random_night napsal(a):
Charlien napsal(a):
nejlíp by bylo, když už chceš něco takovýho vědět, říct o svém přínosu, to by bylo fér:-)
píšu a dělám bordel, což podporuje tvůrčí proces :P
ale jo... stačí mi to... je dobré vědět co si kdo o sobě myslí... musí-li zakládat takhle zbytečné a marné diskuze:-)
02.06.2009 07:38
stanislavv
Čárlí, ale kdyby bylo po tvojom, tak tu každej mlčí... :o)) 

založ tedy ty nějakou pěknou bezproblémovou diskusi, s nosným thematem, když si taková hlava.. :o)
02.06.2009 12:16
Shari

random_night napsal(a):

tohle mi spravilo náladu na celý den :)
02.06.2009 12:18
stanislavv
Shari napsal(a):

random_night napsal(a):
tohle mi spravilo náladu na celý den :)
to máš dobrý. vona random zná někdy vzít za slovo...
02.06.2009 12:39
Charlien

stanislavv napsal(a):

založ tedy ty nějakou pěknou bezproblémovou diskusi, s nosným thematem, když si taková hlava.. :o)
nemusí každej mlčet... stačí jen trochu invence a tvorby... ne přiblblý témata, který jsou tady v x variantách a pořád dokola...:-)
02.06.2009 12:43
stanislavv
Charlien napsal(a):

stanislavv napsal(a):

nemusí každej mlčet... stačí jen trochu invence a tvorby... ne přiblblý témata, který jsou tady v x variantách a pořád dokola...:-)
mám na to jiný názor. invence a tvorba. jak řikáš. co s tim? je to jen takový plácnutí. všecko se opakuje. ven si svý básničky. nuda šeď. ale pěkný pohovoření o pitominách. toho neni nikdy dost.
02.06.2009 12:44
stanislavv
ven má být vem... hehe
02.06.2009 13:42
Charlien

stanislavv napsal(a):
Charlien napsal(a):

stanislavv napsal(a):

mám na to jiný názor. invence a tvorba. jak řikáš. co s tim? je to jen takový plácnutí. všecko se opakuje. ven si svý básničky. nuda šeď. ale pěkný pohovoření o pitominách. toho neni nikdy dost.
tvorba je většinou nuda a šeď, ale je to alespoň pokus... tyhle diskuze jsou dávno nuda a šeď, a pořád dokola... V tom je rozdíl. I o pitominách se dá hovořit zajímavě, ale to tady už dávno není... všechno dokola na jedno téma.
[ << ] [ < ] [ > ] [ >> ]

Přidat názor
Avízo:
Jen pro autora

(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)