Téma #1106 |
Autor: | zlatíčko |
Fórum: |
Datum publikace: | 30.04.2009 01:28 |
Počet návštěv: | 2616 |
Počet názorů: | 43 |
křesťan: retard nebo křivák? |
Ahoj kamarádi. No to byl zase večer, viďte? Ale ťukl jsem právě do stroje a ono zlatíčko – odblokovaný! To je hezký, že mám zase vaší důvěru. H, lk, k, stp, r... Ale hlavně že tvojí, b. No a když už jsem tady, tak se zase na něco zeptám: co si myslíte o dnešních křesťanech? Na začátku jednadvacátýho století? Mně to připadá, že to musej bejt těžký blbouni a nebo na druhou stranu – sakra drsný účelový vykukové. Když vynechám retardy, kterym nic jinýho nezbejvá, nebo homosexuální slizouny v hábitech za zdma jejich „soukromí“, pořád mi zůstává spousta ještě mnohem horších. Lékaři třeba a vědci, co ve správnej čas jakoby zapomenou na racionalitu, a neupřimnejma pochvalama získávaj, já nevim - třeba čerstvý kusy mladýho masíčka odněkud z východu. Ti mi přijdu v tom svym záludně maskovanym „lidství“ a „hodnosti“ nejkřivější a nejnebezpečnější. Než komouši a fašouni, horší pak už jen "filosofové" a "umělci". Ale jak řikám, takovýhle křesťani jsou obzvlášť hnusný. Dokonce tak, že ve výsledku překonaj i "básníky". Co vy na to?
|
|
Počet úprav: 1, naposledy upravil(a) 'zlatíčko': 30.04.2009 06:57.
Názory |
04.05.2009 23:32
Mario Czerney
|
Ovšem. Ovšem křesťanství a Kristus, jak šel čas, to jsou dvě cesty - a každá vede úplně nikam jinam:-)
|
05.05.2009 07:12
Zetžet
|
:o) |
17.06.2009 16:36
Danny
|
 |
(Pro přidání názoru je třeba se přihlásit)
|