Názory |
11.03.2009 19:23
slunečnice
|
nemus napsal(a): o-boha-hatit :) dej si ještě jednu na mě |
11.03.2009 19:27
nemus
|
slunečnice napsal(a): nemus napsal(a): o-boha-hatit :) dej si ještě jednu na mě na tebe? nikdy! |
11.03.2009 20:00
Repulsion_Prorok
|
Já myslím, že všichni jsou piče, jenom já jsem geniáááálniííí kokot... |
11.03.2009 20:01
Repulsion_Prorok
|
a neserte mě... |
11.03.2009 20:48
nemus
|
Repulsion_Prorok napsal(a): Já myslím, že všichni jsou piče, jenom já jsem geniáááálniííí kokot... hezky!!! :) |
11.03.2009 21:30
Alan Marceau
|
Repulsion_Prorok napsal(a): a neserte mě... |
11.03.2009 21:32
neverdie
|
nemám co srovnávat husičko. srovnej se sama. |
11.03.2009 21:40
neverdie
|
zamyslete se spolu s druhým tupounem a zkuste vymyslet něco, co nebude tak průhledný jak minule. to byla fakt nuda. když spojíte hlavy dohromady, je to fakt dohně zábavný |
12.03.2009 08:10
slunečnice
|
neverdie napsal(a): zamyslete se spolu s druhým tupounem a zkuste vymyslet něco, co nebude tak průhledný jak minule. to byla fakt nuda. když spojíte hlavy dohromady, je to fakt dohně zábavný A smolí tě to, protože jen ty máš potřebu to stále tady rozmazávat - kdybys byl zticha, Tvé připitomělé žertíky už by dávno vysuměly, ale ty máš pořád potřebu se očisťovat a vnucovat mi svůj názor. A proto se uchyluješ k ubohým plkům a urážkám - upozorňuju tě , že marně .To si i Tobě mylsím JÁ upozurňuji, že Já , na základě toho , co jsi mi psal a jak jsi lhal si budu myslet dál a svými debilními kecy to jen potvrzuješ. Už jsem Ti několirát psala, abys mi dal pokoj - já Tě neoslovuju, nevyskakuju na Tebe, neurážím ani jinak nekontaktuju, a už vůbec o Tobě nepíšu camry a lži ve svých věcech. Nestojíš mi za to.Por mě zůstáváš sprostým lhářem a s takovými já nechci mít nic společného. Tak se toho drž a respektuj to. Pokud jsi alespoň minimálně inteligentní. Pak pochopíš o čem mluvím. Sbohem |
12.03.2009 08:48
slunečnice
|
Abych se vrátila k původnímu tématu- ono s těmi dotacemi a granty je to dost složité všude - na zaběhlé věci se musí opravdu žádat znova a se vším všudy - jako by nestačilo jen návazně požádat.A že se na mnohé věci nedostane je taky problém - vymění se úředník, změní se stokrát podmínky a je zle. Oosbně mi vadí, že na bulvár i když je povětšině dotovám ze soukromých rukou se dostvává finančníhc prostředků stále, ovšem na kvalitní věci je jich pomálu.
|
12.03.2009 09:43
Alan Marceau
|
jenomže bulvár přichází s tím, co lidi chtějí slyšet. a není zase úplně pravda, že kvalitní kultura peníze nepotřebuje. chci-li jít na dobrej koncert u nás v kv, nemůžu, protože žádnej neni. a když už je, stojí vstup třeba 400 za Mňágu a Žďorpa, což bych při vší úctě ke kapele v životě nedal. v praze je to samozřejmě trochu něco jinýho. tý dobrý kultury je tu plno (i když se mnou nebudete souhlasit). a navíc podle sociologickejch výzkumů češi nejvíc šetří (pokud musí) na vzdělání, kultuře a rekreaci. |
12.03.2009 09:48
slunečnice
|
Alan Marceau napsal(a): jenomže bulvár přichází s tím, co lidi chtějí slyšet. a není zase úplně pravda, že kvalitní kultura peníze nepotřebuje. chci-li jít na dobrej koncert u nás v kv, nemůžu, protože žádnej neni. a když už je, stojí vstup třeba 400 za Mňágu a Žďorpa, což bych při vší úctě ke kapele v životě nedal. v praze je to samozřejmě trochu něco jinýho. tý dobrý kultury je tu plno (i když se mnou nebudete souhlasit). a navíc podle sociologickejch výzkumů češi nejvíc šetří (pokud musí) na vzdělání, kultuře a rekreaci. Ano s tím souhlasím - taky nejsem z Prahy a ni z většího mšsta - za kulturou - tedy za kvalitní kulturou to máme 30 kiláků a někdy je to složité. Kvalitní kultura potřebuje peníze vždyA bulvár? Škoda sliv - to je právě o kultuře a přirozené inteligenci ( kultuře ducha)- rozumný člověk si udělá úsudek sám, nebo ho soukromí lidí nezajímá a stará se o své sebevzdělávání a rozhled jinak - je to takový začarovaný kruh |
12.03.2009 10:04
nemus
|
slunečnice napsal(a): Abych se vrátila k původnímu tématu- ono s těmi dotacemi a granty je to dost složité všude - na zaběhlé věci se musí opravdu žádat znova a se vším všudy - jako by nestačilo jen návazně požádat.A že se na mnohé věci nedostane je taky problém - vymění se úředník, změní se stokrát podmínky a je zle. Oosbně mi vadí, že na bulvár i když je povětšině dotovám ze soukromých rukou se dostvává finančníhc prostředků stále, ovšem na kvalitní věci je jich pomálu. nikam se nevracej a dětem radš kup pořádnou knihu a nepiš jim ty své básně, nebo jim zkazíš vkus a nepoznaj, co je to ta kultura. PS: Ještě, že sis mě blokla, jinak máš dnes rajskou :0) |
12.03.2009 10:17
neverdie
|
hele, vichřice, už ty tvoje kydy ani nečtu |
12.03.2009 10:19
slunečnice
|
ad 1) Nebudeš mi předepisovat, k čemu se vyjádřím nebo k čemu se vrátím, či nikoliv ad 2) Mám pro tebe návrh - napiš báseň pro děti na téma jaro a já ti uvolním blokaci a můžwš mi tam poté až dpstaneš kladné hodnocení klidně hodit rajče - go je fér nabídka ne ? ad 3) jestliže nesouhlasíš - jdi do prdele a už se prosím nevracej Měj příjemně strávený den |
12.03.2009 10:20
slunečnice
|
neverdie napsal(a): hele, vichřice, už ty tvoje kydy ani nečtu A proč mi tedy píšeš? Viz výše ad Nemus Hezký den |
12.03.2009 10:29
slunečnice
|
slunečnice napsal(a): Alan Marceau napsal(a): jenomže bulvár přichází s tím, co lidi chtějí slyšet. a není zase úplně pravda, že kvalitní kultura peníze nepotřebuje. chci-li jít na dobrej koncert u nás v kv, nemůžu, protože žádnej neni. a když už je, stojí vstup třeba 400 za Mňágu a Žďorpa, což bych při vší úctě ke kapele v životě nedal. v praze je to samozřejmě trochu něco jinýho. tý dobrý kultury je tu plno (i když se mnou nebudete souhlasit). a navíc podle sociologickejch výzkumů češi nejvíc šetří (pokud musí) na vzdělání, kultuře a rekreaci. Ano s tím souhlasím - taky nejsem z Prahy a ni z většího mšsta - za kulturou - tedy za kvalitní kulturou to máme 30 kiláků a někdy je to složité. Kvalitní kultura potřebuje peníze vždyA bulvár? Škoda sliv - to je právě o kultuře a přirozené inteligenci ( kultuře ducha)- rozumný člověk si udělá úsudek sám, nebo ho soukromí lidí nezajímá a stará se o své sebevzdělávání a rozhled jinak - je to takový začarovaný kruh Jetšě dodám jednu věc na kuktuře vzdělání a práci s lidma by se šetřit nemělo nikde a nikdy. |
12.03.2009 10:46
nemus
|
slunečnice napsal(a): ad 1) Nebudeš mi předepisovat, k čemu se vyjádřím nebo k čemu se vrátím, či nikoliv ad 2) Mám pro tebe návrh - napiš báseň pro děti na téma jaro a já ti uvolním blokaci a můžwš mi tam poté až dpstaneš kladné hodnocení klidně hodit rajče - go je fér nabídka ne ? ad 3) jestliže nesouhlasíš - jdi do prdele a už se prosím nevracej Měj příjemně strávený den děkuji za přání! |
12.03.2009 10:47
slunečnice
|
nemus napsal(a): slunečnice napsal(a): ad 1) Nebudeš mi předepisovat, k čemu se vyjádřím nebo k čemu se vrátím, či nikoliv ad 2) Mám pro tebe návrh - napiš báseň pro děti na téma jaro a já ti uvolním blokaci a můžwš mi tam poté až dpstaneš kladné hodnocení klidně hodit rajče - go je fér nabídka ne ? ad 3) jestliže nesouhlasíš - jdi do prdele a už se prosím nevracej Měj příjemně strávený den děkuji za přání! Nemáš zač - rádo se stalo |
12.03.2009 10:49
slunečnice
|
jo a jsi odblokovaná - házej, máš - li ještě co O)))))
|