Názory |
11.03.2009 18:34
neverdie
|
slunečnice napsal(a): neverdie napsal(a): slunečnice napsal(a): neverdie napsal(a): slun
ečnice napsal(a): nev
erdie napsal(a): mám na mysli tebe. vnucování svých názorů jako obecně platných pravd a
manipulativní chování. Ano ? a kdo je chce číst je čte , kdo se nad nimi se zamyslí - je to každého věc- nechceš - nečteš a ani se tím nezabýváš - ale ty nemáš čisté svědomí. Ten kdo vědomě podvádí a lže nemá dle mého názoru nárok na soucit ani na diskuzi o jeho rádoby problému - nezkoušej to na mě - můj názor na Tebe nezměníš ani kdybys ses tu rozkrájel na vlasové nudle. jdi se vycpat. tvoje kecy mě fakt nezajímaj. je to pořád dokola. poučuj svýho psa nebo nějaký zvíře. Nemáš argumenty, J á Tě neoslovila to ty jsi vyběhl naporsto zbytečně - mohl sis to ušetřit blablablááá Vskutku inteligentní odpověď máš ještě něco, co by mne obohatilo? tebe nemůže nic obohatit. toho se neboj |
11.03.2009 18:35
nemus
|
o-boha-hatit :) |
11.03.2009 19:22
slunečnice
|
neverdie napsal(a): slunečnice napsal(a): neverdie napsal(a): slunečnice napsal(a): nev
erdie napsal(a): slun
ečnice napsal(a): nev
erdie napsal(a): mám na mysli tebe. vnucování svých názorů jako obecně platných pravd a
manipulativní chování. Ano ? a kdo je chce číst je čte , kdo se nad nimi se zamyslí - je to každého věc- nechceš - nečteš a ani se tím nezabýváš - ale ty nemáš čisté svědomí. Ten kdo vědomě podvádí a lže nemá dle mého názoru nárok na soucit ani na diskuzi o jeho rádoby problému - nezkoušej to na mě - můj názor na Tebe nezměníš ani kdybys ses tu rozkrájel na vlasové nudle. jdi se vycpat. tvoje kecy mě fakt nezajímaj. je to pořád dokola. poučuj svýho psa nebo nějaký zvíře. Nemáš argumenty, J á Tě neoslovila to ty jsi vyběhl naporsto zbytečně - mohl sis to ušetřit blablablááá Vskutku inteligentní odpověď máš ještě něco, co by mne obohatilo? tebe nemůže nic obohatit. toho se neboj Urážkama to nesrovnáš - to je velmi ubohé a od tebe zvlášť |
11.03.2009 19:23
slunečnice
|
nemus napsal(a): o-boha-hatit :) dej si ještě jednu na mě |
11.03.2009 19:27
nemus
|
slunečnice napsal(a): nemus napsal(a): o-boha-hatit :) dej si ještě jednu na mě na tebe? nikdy! |
11.03.2009 20:00
Repulsion_Prorok
|
Já myslím, že všichni jsou piče, jenom já jsem geniáááálniííí kokot... |
11.03.2009 20:01
Repulsion_Prorok
|
a neserte mě... |
11.03.2009 20:48
nemus
|
Repulsion_Prorok napsal(a): Já myslím, že všichni jsou piče, jenom já jsem geniáááálniííí kokot... hezky!!! :) |
11.03.2009 21:30
Alan Marceau
|
Repulsion_Prorok napsal(a): a neserte mě... |
11.03.2009 21:32
neverdie
|
nemám co srovnávat husičko. srovnej se sama. |
11.03.2009 21:40
neverdie
|
zamyslete se spolu s druhým tupounem a zkuste vymyslet něco, co nebude tak průhledný jak minule. to byla fakt nuda. když spojíte hlavy dohromady, je to fakt dohně zábavný |
12.03.2009 08:10
slunečnice
|
neverdie napsal(a): zamyslete se spolu s druhým tupounem a zkuste vymyslet něco, co nebude tak průhledný jak minule. to byla fakt nuda. když spojíte hlavy dohromady, je to fakt dohně zábavný A smolí tě to, protože jen ty máš potřebu to stále tady rozmazávat - kdybys byl zticha, Tvé připitomělé žertíky už by dávno vysuměly, ale ty máš pořád potřebu se očisťovat a vnucovat mi svůj názor. A proto se uchyluješ k ubohým plkům a urážkám - upozorňuju tě , že marně .To si i Tobě mylsím JÁ upozurňuji, že Já , na základě toho , co jsi mi psal a jak jsi lhal si budu myslet dál a svými debilními kecy to jen potvrzuješ. Už jsem Ti několirát psala, abys mi dal pokoj - já Tě neoslovuju, nevyskakuju na Tebe, neurážím ani jinak nekontaktuju, a už vůbec o Tobě nepíšu camry a lži ve svých věcech. Nestojíš mi za to.Por mě zůstáváš sprostým lhářem a s takovými já nechci mít nic společného. Tak se toho drž a respektuj to. Pokud jsi alespoň minimálně inteligentní. Pak pochopíš o čem mluvím. Sbohem |
12.03.2009 08:48
slunečnice
|
Abych se vrátila k původnímu tématu- ono s těmi dotacemi a granty je to dost složité všude - na zaběhlé věci se musí opravdu žádat znova a se vším všudy - jako by nestačilo jen návazně požádat.A že se na mnohé věci nedostane je taky problém - vymění se úředník, změní se stokrát podmínky a je zle. Oosbně mi vadí, že na bulvár i když je povětšině dotovám ze soukromých rukou se dostvává finančníhc prostředků stále, ovšem na kvalitní věci je jich pomálu.
|
12.03.2009 09:43
Alan Marceau
|
jenomže bulvár přichází s tím, co lidi chtějí slyšet. a není zase úplně pravda, že kvalitní kultura peníze nepotřebuje. chci-li jít na dobrej koncert u nás v kv, nemůžu, protože žádnej neni. a když už je, stojí vstup třeba 400 za Mňágu a Žďorpa, což bych při vší úctě ke kapele v životě nedal. v praze je to samozřejmě trochu něco jinýho. tý dobrý kultury je tu plno (i když se mnou nebudete souhlasit). a navíc podle sociologickejch výzkumů češi nejvíc šetří (pokud musí) na vzdělání, kultuře a rekreaci. |
12.03.2009 09:48
slunečnice
|
Alan Marceau napsal(a): jenomže bulvár přichází s tím, co lidi chtějí slyšet. a není zase úplně pravda, že kvalitní kultura peníze nepotřebuje. chci-li jít na dobrej koncert u nás v kv, nemůžu, protože žádnej neni. a když už je, stojí vstup třeba 400 za Mňágu a Žďorpa, což bych při vší úctě ke kapele v životě nedal. v praze je to samozřejmě trochu něco jinýho. tý dobrý kultury je tu plno (i když se mnou nebudete souhlasit). a navíc podle sociologickejch výzkumů češi nejvíc šetří (pokud musí) na vzdělání, kultuře a rekreaci. Ano s tím souhlasím - taky nejsem z Prahy a ni z většího mšsta - za kulturou - tedy za kvalitní kulturou to máme 30 kiláků a někdy je to složité. Kvalitní kultura potřebuje peníze vždyA bulvár? Škoda sliv - to je právě o kultuře a přirozené inteligenci ( kultuře ducha)- rozumný člověk si udělá úsudek sám, nebo ho soukromí lidí nezajímá a stará se o své sebevzdělávání a rozhled jinak - je to takový začarovaný kruh |
12.03.2009 10:04
nemus
|
slunečnice napsal(a): Abych se vrátila k původnímu tématu- ono s těmi dotacemi a granty je to dost složité všude - na zaběhlé věci se musí opravdu žádat znova a se vším všudy - jako by nestačilo jen návazně požádat.A že se na mnohé věci nedostane je taky problém - vymění se úředník, změní se stokrát podmínky a je zle. Oosbně mi vadí, že na bulvár i když je povětšině dotovám ze soukromých rukou se dostvává finančníhc prostředků stále, ovšem na kvalitní věci je jich pomálu. nikam se nevracej a dětem radš kup pořádnou knihu a nepiš jim ty své básně, nebo jim zkazíš vkus a nepoznaj, co je to ta kultura. PS: Ještě, že sis mě blokla, jinak máš dnes rajskou :0) |
12.03.2009 10:17
neverdie
|
hele, vichřice, už ty tvoje kydy ani nečtu |
12.03.2009 10:19
slunečnice
|
ad 1) Nebudeš mi předepisovat, k čemu se vyjádřím nebo k čemu se vrátím, či nikoliv ad 2) Mám pro tebe návrh - napiš báseň pro děti na téma jaro a já ti uvolním blokaci a můžwš mi tam poté až dpstaneš kladné hodnocení klidně hodit rajče - go je fér nabídka ne ? ad 3) jestliže nesouhlasíš - jdi do prdele a už se prosím nevracej Měj příjemně strávený den |
12.03.2009 10:20
slunečnice
|
neverdie napsal(a): hele, vichřice, už ty tvoje kydy ani nečtu A proč mi tedy píšeš? Viz výše ad Nemus Hezký den |
12.03.2009 10:29
slunečnice
|
slunečnice napsal(a): Alan Marceau napsal(a): jenomže bulvár přichází s tím, co lidi chtějí slyšet. a není zase úplně pravda, že kvalitní kultura peníze nepotřebuje. chci-li jít na dobrej koncert u nás v kv, nemůžu, protože žádnej neni. a když už je, stojí vstup třeba 400 za Mňágu a Žďorpa, což bych při vší úctě ke kapele v životě nedal. v praze je to samozřejmě trochu něco jinýho. tý dobrý kultury je tu plno (i když se mnou nebudete souhlasit). a navíc podle sociologickejch výzkumů češi nejvíc šetří (pokud musí) na vzdělání, kultuře a rekreaci. Ano s tím souhlasím - taky nejsem z Prahy a ni z většího mšsta - za kulturou - tedy za kvalitní kulturou to máme 30 kiláků a někdy je to složité. Kvalitní kultura potřebuje peníze vždyA bulvár? Škoda sliv - to je právě o kultuře a přirozené inteligenci ( kultuře ducha)- rozumný člověk si udělá úsudek sám, nebo ho soukromí lidí nezajímá a stará se o své sebevzdělávání a rozhled jinak - je to takový začarovaný kruh Jetšě dodám jednu věc na kuktuře vzdělání a práci s lidma by se šetřit nemělo nikde a nikdy. |