Názory |
10.03.2009 22:33
neverdie
|
ne |
10.03.2009 22:35
neverdie
|
nechápu dotaz |
10.03.2009 22:52
Alan Marceau
|
No... prý máme tolik literárních časopisů, že nám je jiné země mohou závidět. chápu sice, že jejich rušení je újmou pro kulturní život naší země, ale na druhou stranu holt v době krize musíme šetřit. víc by mě štvala podpora opravování památek na úkor živé kultury, která je myslím důležitější (i když samozřejmě jen do určité míry). ovšem rozdělování peněz v kultuře rozhodně není snadné, zvlášť v době, kdy jich je málo.
|
10.03.2009 22:52
Alan Marceau
|
ale to není odpověd na tvůj dotaz... |
10.03.2009 22:58
neverdie
|
tahle kultura není otázkou pěněz |
10.03.2009 23:01
Alan Marceau
|
neverdie napsal(a): tahle kultura není otázkou pěněz to je taky fakt |
10.03.2009 23:05
neverdie
|
podle mě může tahle finanční krize naší kultuře jedině prospět.. prže konzum kultury ničí.. a konzum je výsledkem přebytku |
11.03.2009 09:41
nemus
|
neverdie napsal(a): podle mě může tahle finanční krize naší kultuře jedině prospět.. prže konzum kultury ničí.. a konzum je výsledkem přebytku jo! kreaturní kreativisti ty maj svý jistý |
11.03.2009 11:51
LISKA
|
nemyslím, že by rostla protikulturní atd. atmosféra. Řekla bych, že klesá kulturní a intelektuální úroveň obyvatelstva. Všeobecné vzdělání nahradil Googl . Vědět ihned co kdo kdy, není až tak důležité. Důležité je uložit si poznatky a prožitky jiných do paměti, a čerpat z nich v případě potřeby. Neúcta k intelektuálům jeví se mi být obranou vlastní nevzdělanosti. Morálka a etika jsou u nás brzdou tržní ekonomiky. |
11.03.2009 11:51
nemus
|
LISKA napsal(a): nemyslím, že by rostla protikulturní atd. atmosféra. Řekla bych, že klesá kulturní a intelektuální úroveň obyvatelstva. Všeobecné vzdělání nahradil Googl . Vědět ihned co kdo kdy, není až tak důležité. Důležité je uložit si poznatky a prožitky jiných do paměti, a čerpat z nich v případě potřeby. Neúcta k intelektuálům jeví se mi být obranou vlastní nevzdělanosti. Morálka a etika jsou u nás brzdou tržní ekonomiky. ach ano, takový přehled, záviděníhodné :))) |
11.03.2009 11:57
slunečnice
|
LISKA napsal(a): nemyslím, že by rostla protikulturní atd. atmosféra. Řekla bych, že klesá kulturní a intelektuální úroveň obyvatelstva. Všeobecné vzdělání nahradil Googl . Vědět ihned co kdo kdy, není až tak důležité. Důležité je uložit si poznatky a prožitky jiných do paměti, a čerpat z nich v případě potřeby. Neúcta k intelektuálům jeví se mi být obranou vlastní nevzdělanosti. Morálka a etika jsou u nás brzdou tržní ekonomiky. S tím naprosto souhlasím |
11.03.2009 12:01
nemus
|
slunečnice napsal(a): LISKA napsal(a): nemyslím, že by rostla protikulturní atd. atmosféra. Řekla bych, že klesá kulturní a intelektuální úroveň obyvatelstva. Všeobecné vzdělání nahradil Googl . Vědět ihned co kdo kdy, není až tak důležité. Důležité je uložit si poznatky a prožitky jiných do paměti, a čerpat z nich v případě potřeby. Neúcta k intelektuálům jeví se mi být obranou vlastní nevzdělanosti. Morálka a etika jsou u nás brzdou tržní ekonomiky. S tím naprosto souhlasím nic jiného bych nečekala |
11.03.2009 12:42
slunečnice
|
"nic jiného bych nečekala"- nechápu tvůj výlev a navíc je mi to jedno - nikomu jeho zdroje poznání neberu Obecně je známo - emotivní prožitek je trvalejší - což o literatuře, divadle a filmu platí vždy. O googlu se toto říci nedá. Další je snad jasné směrem od politiků občas je dobré se kouknout na jednání poslanecké sněmovny nebo si přečíst noviny. |
11.03.2009 13:11
nemus
|
slunečnice napsal(a): "nic jiného bych nečekala"- nechápu tvůj výlev a navíc je mi to jedno - nikomu jeho zdroje poznání neberu Obecně je známo - emotivní prožitek je trvalejší - což o literatuře, divadle a filmu platí vždy. O googlu se toto říci nedá. Další je snad jasné směrem od politiků občas je dobré se kouknout na jednání poslanecké sněmovny nebo si přečíst noviny. áno, strašně důležíté je, v jakých kruzích se pohybuješ :) |
11.03.2009 13:22
slunečnice
|
nemus napsal(a): slunečnice napsal(a): "nic jiného bych nečekala"- nechápu tvůj výlev a navíc je mi to jedno - nikomu jeho zdroje poznání neberu Obecně je známo - emotivní prožitek je trvalejší - což o literatuře, divadle a filmu platí vždy. O googlu se toto říci nedá. Další je snad jasné směrem od politiků občas je dobré se kouknout na jednání poslanecké sněmovny nebo si přečíst noviny. áno, strašně důležíté je, v jakých kruzích se pohybuješ :) A v jakých kruzích si představuješ se pohybovat, aby si člověk udělal obrázek o světě? Pohrdáš lidmi ? Člověk je pořád člověk a záleží na tom, co chce vidět a prožívat - pokud chce chlastat a prožívat kocovinu téměř denně - je to jeho věc, když tím neohrožuje jiné - třeba vlastní děti, pokud chce něco vědět a umět - tak se na to zaměří a bude to umět, pokud si chce pohrávat s druhýma - bude si s nimi pohrávat ,ale vždycky to záleží také na tom, jak je ochoten nebo schopen akceptovat zpětnou vazbu, která se mu dostává a pracovat s ní. Pokud toho není schopen, může mít nastudováno, co chce, klidně pozpátku a v 10 řečech - je to pořád ubožák, který něco předstírá hlavně sám sobě a lhát sám sobě - to je to nejhorší, co může člověka potkat.Pormiň téma jsem vyčerpala a víc k němu nemám co dodat - měj příjemný den |
11.03.2009 13:36
nemus
|
Nepohrdám lidmi. A záleží na tom, co chce. Jinak nevím, proč zas pleteš jabka s hruškami. |
11.03.2009 13:38
slunečnice
|
nemus napsal(a): Nepohrdám lidmi. A záleží na tom, co chce. Jinak nevím, proč zas pleteš jabka s hruškami. Už jsem napsala, že téma jsem vyčerpala - nic s ničím nepletu - jen se Ti snažím vysvětlit, že se mýlíš, ale to je marná práce měj se jak chceš. |
11.03.2009 14:21
nemus
|
slunečnice napsal(a): nemus napsal(a): Nepohrdám lidmi. A záleží na tom, co chce. Jinak nevím, proč zas pleteš jabka s hruškami. Už jsem napsala, že téma jsem vyčerpala - nic s ničím nepletu - jen se Ti snažím vysvětlit, že se mýlíš, ale to je marná práce měj se jak chceš. JÁ SE NIKDY NEMÝLÍM :)) |
11.03.2009 14:46
slunečnice
|
nemus napsal(a): slunečnice napsal(a): nemus napsal(a): Nepohrdám lidmi. A záleží na tom, co chce. Jinak nevím, proč zas pleteš jabka s hruškami. Už jsem napsala, že téma jsem vyčerpala - nic s ničím nepletu - jen se Ti snažím vysvětlit, že se mýlíš, ale to je marná práce měj se jak chceš. JÁ SE NIKDY NEMÝLÍM :)) Tak to je mi Tě líto - život s touto pseudovizí musí být strašný Já se občas mýlím - jako každý :-)) Měj se dobřeAokud mluvím s někým, kdo si s Nemus vyměnil nick - nic se na tom, co si myslím nemění. Tímto diskuzi končím
|
11.03.2009 16:17
nemus
|
slunečnice napsal(a): nemus napsal(a): slunečnice napsal(a): nemus napsal(a): Nepohrdám lidmi. A záleží na tom, co chce. Jinak nevím, proč zas pleteš jabka s hruškami. Už jsem napsala, že téma jsem vyčerpala - nic s ničím nepletu - jen se Ti snažím vysvětlit, že se mýlíš, ale to je marná práce měj se jak chceš. JÁ SE NIKDY NEMÝLÍM :)) Tak to je mi Tě líto - život s touto pseudovizí musí být strašný Já se občas mýlím - jako každý :-)) Měj se dobřeAokud mluvím s někým, kdo si s Nemus vyměnil nick - nic se na tom, co si myslím nemění. Tímto diskuzi končím
bóže, s tebou to musí být těžké...
PS: Vtipe vylez! |